Uzdravujúca sila minerálov - aké účinky majú zelené kamene?

21.05.2015 07:57

*Chryzokol

Chryzokol je pokojný a pohodový kameň. Pomáha pri meditácii a komunikácii. Uvoľňuje zaseknuté emócie, zlepšuje verbálny prejav. Eliminuje hádky a konflikty, priťahuje pozitívne naladených ľudí. Odstraňuje intrigy. Do vzťahov vnáša dokonalú harmóniu, pomôcť môže aj pri otehotnení. Z hľadiska zdravia lieči dýchací trakt, ale aj poruchy reči. Zmierňuje bolesti.

 

*Olivín

V staroveku sa verilo, že olivín chráni pred zlými silami. Harmonizuje auru, a tak vytvára silnejší "obal". Čistí negatívne energie aj emócie - vlastné i cudzie. Človeka spája so zdrojom lásky, vďaka čomu sa stáva lepší, otvorenejší a obetavejší. Zo srdca "vyťahuje" bolesti a útrapy, pomáha zabudnúť na sklamanie. Na fyzickej báze lieči poruchy tlaku a tepu. Znižuje škodlivý cholesterol v krvi.

 

*Jadeit

Jadeit je symbolom čistoty. Oslobodzuje od všetkého zlého, čo ľudí zbavuje "človečenstva". Priťahuje lásku, zlepšuje vzťahy, urovnáva medziľudské konflikty, naštartúva zdravé sebavedomie. Je magnetom na celoživotné šťastie. Harmonizuje štvrtú, teda srdcovú čakru. Lieči všetky ochorenia srdca a ciev. Upokojuje psychiku.

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405