Uzdravujúca sila minerálov - aké účinky majú svetlomodré kamene?

29.05.2015 09:16

*Tyrkys

Tento minerál je kameňom zotavenia tela aj duše. Posilňuje organizmus, ale aj čakry, meridány a auru. Ide o mimoriadne silný kameň na ochranu - odjakživa sa z neho vyrábajú mocné amulety. Údajne dokáže zmeniť farbu, keď jeho majiteľovi hrozí nebezpečenstvo. Uvoľňuje staré a škodlivé emócie, pomáha zabudnúť na prežité krivdy, bolesti a útrapy. Eliminuje nevýhodné karmické zmluvy alebo dohody. Očisťuje od cudzích energetických nánosov. Likviduje stres aj únavu. Na fyzickej báze dokáže vzpružiť celý organizmus. Z tela odstraňuje husté, lepkavé a hlienité energie.

 

*Akvamarín

Vzácny kameň symbolizuje odvahu. Kto ho nosí pri sebe, nepozná strachy ani obavy. Posilňuje zdravú sebalásku, sebaúctu a sebahodnotu. Eliminuje stres, učí trpezlivosti, vnáša harmóniu do mysle. Vďaka akvamarínu robí jeho nositeľ správne a progresívne rozhodnutia. Na duchovnej báze odháňa zlé sily a chráni pred nepriazňou osudu. Námorníci ho nosili ako talizman proti utopeniu. Minerál pomáha homosexuálne orientovaným ľuďom prijať a vážiť si samých seba. V rámci zdravia posilňuje imunitu a chráni pred parazitmi či vírusmi rôzneho druhu. Uzdravuje štítnu žľazu.

 

*Serafinit

Hovorí sa, že serafinit je anjelský kameň, ktorý človeka spája s vyššími dimenziami. Osoba, ktorá ho má, ľahšie odhaľuje tajomstvá života. Rastie mu intuícia, posilňuje sa tretie oko. Minerál priťahuje duchovné bytosti, preto sa nečudujte, ak v jeho blízkosti občas zbadáte malé svetielka alebo záblesky. Serafinit pomáha pri veštení, ale aj uzdravovaní. Má blahodarné účinky na dušu - upokojuje, harmonizuje, stabilizuje. Na fyzickej báze lieči vrchné čakry - priaznivo teda ovplyvňuje dýchacie cesty, nervovú sústavu, zmyslové orgány, psychiku a spánok.

 

*Labradorit

Prekrásny dúhový minerál je vysoko mystický a ochranný kameň, vnášajúci svetlo do života. Posilňuje a sceľuje aurický systém, chrániac ho pred jedovatými šípmi z okolia. Človeka, ktorý nosí labradorit permanentne pri sebe, vraj nikdy neposadne zlý duch. Čistí myseľ, eliminuje staré blokády - dokonca aj také, ktoré sme si priniesli z minulého života. Pomáha pri učení a umožňuje dostať sa k takým informáciám, ktoré v danej chvíli potrebujeme. Posilňuje vieru v seba i vo vyššie princípy. Na fyzickej báze zlepšuje dýchanie a z dýchacích ciest odstraňuje hlieny.

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382