Uzdravujúca sila minerálov - aké účinky majú červené kamene?

24.04.2015 10:00

*Červený koral

Koral je organická látka. Patrí k najstarším "kameňom", z ktorých sa vyrábali šperky. Ako ozdoba sa používal už v praveku.
Najdôležitejšou energetickou vlastnosťou koralu je ochrana pred všetkých zlým a negatívnym, vrátane prekliatia či počarovania. Odháňa zlých duchov a nepriateľské duše. Obydlia chráni pred zlodejmi a neprajníkmi.
Hovorí sa, že koral vybledne vždy, keď jeho nositeľovi hrozí vážna choroba. Spája sa s prvou a druhou čakrou. To znamená, že uzdravuje všetko, čo súvisí s pohybovým aparátom, ale aj hrubým črevom či urogenitálnym traktom. Mimoriadne silné účinky má na ženy a deti. Osvedčil sa aj v boji proti duševným poruchám.
Červený koral má i omladzujúce účinky. Stačí, ak umytý "kameň" na 30 minút ponoríte do čistej vody, ktorú budete popíjať.

 

*Rubín

Kameň dodáva istotu, stabilitu, pevnosť a ráznosť. Spája s energiami zeme. Zlepšuje materiálny blahobyt, pomáha pri "magnetizovaní" peňazí. Z hľadiska zdravia harmonizuje pohybový aparát, krv a lymfatický systém.
Rubín zastavuje zlosť a negatívne energie, aby ich mohol premeniť v pravý opak. Do vzťahov vnáša stratenú lásku, prebúdza túžbu a vášeň.

 

*Granát

Tvrdí sa, že granát dokáže varovať pred blížiacim sa nebezpečenstvom a už odpradávna sa používa ako amulet.

Chráni pred zlom a jedovatými šípmi, z človeka odbúrava strachy a obavy. Bojuje proti démonom - vonkajším aj vnútorným.
Granáty vybrúsené do hranatých tvarov prinášajú šťastie v obchodných záležitostiach. Červený kameň dodáva istotu, zvyšuje sebavedomie a túžbu zdolávať životné prekážky.
Vzácny minerál regeneruje telo. Podnecuje metabolizmus. Lieči chrbticu, kožu, nechty, zuby, črevný trakt, ale aj krv.

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405