Takto sa posielajú ŽELANIA do mocného Univerza

11.01.2017 13:56

 

Prvý mesiac v roku býva obdobím, keď kreujeme túžby, sny, očakávania a predsavzatia. Do mocného Univerza zasielame želania od výmyslu svetu – niektorí z nás chcú materiálne „dary“, iní bažia po láske či utužení zdravia. Často sa však stáva, že naše očakávania nie sú naplnené. Problém môže tkvieť aj v tom, že si nevieme správne priať.
 
 
Tu je 5 bodov kvalitného manifestovanie túžob do nebeskej ríše:
1. Vezmite si papier a pero. Spíšte, čo všetko naozaj chcete. Buďte skromný, no nie prehnane. Uvedomte si, čo z vašich želaní má reálne kontúry. Prajte si len to, o čom ste presvedčený, že to počas nadchádzajúceho roka dokážete nadobudnúť. Pri kreovaní želaní majte radostnú myseľ a pozitívne vyladenie. 
 
2. Na magické úkony zabudnite. Mágia má vždy ovplyvňujúci charakter – a hoci človeku niečo dá, čosi si zakaždým aj vezme. Spoľahnite sa na modlitby a radostné mantry, vysielané do Univerza. Privolajte svojho strážneho anjela a zvestujte mu svoje želanie. Je jedno, akou slovnou formou to spravíte. Túžbu však manifestujte nahlas – a to priamo, jasne a konkrétne, teda bez omáčok. Strážneho anjela tiež požiadajte, aby sa spojil s tými archanjelmi, ktorí dokážu vaše prianie tlmočiť Bohu a vzápätí ho prostredníctvom nádherných nebeských energií pretaviť do reality. Nezabudnite sa poďakovať. 
 
3. Na vaše želanie môžete myslieť každučký deň – nie však s pocitom zväzujúcim a nátlakovým. Nechajte veci plynúť voľne, ľahko, slobodne a splývavo. Najvyššie sféry vedia, kedy nastáva ten najvhodnejší čas na splnenie vášho sna. Pokiaľ by ste tlačili, realizáciu priania si budete odsúvať na neurčito. 
 
4. Buďte aktívny a dynamický človek – nespoliehajúci sa len na zásahy nebeských sfér. Anjeli a archanjeli vám „vložia“ do cesty mnohé možnosti, spôsoby, techniky alebo metódy, ako sa môžete k vášmu snu dopracovať čo najrýchlejšie. Výziev, ktoré sa v tomto smere dostavia, sa plne chopte – bez strachov a obáv. Čím dynamickejší jedinec budete, tým rýchlejšie si túžbu pretavíte do reálneho stavu. Lenivosť a pasívne vyčkávanie nie sú na mieste. 
 
5.  Pamätajte na jedno – želajte si len to, čo korešponduje s Najvyšším dobrom. Priania, prostredníctvom ktorých chcete ublížiť inému človeku, nebudú nebeskou ríšou vyslyšané a v konečnom dôsledku sa obrátia proti vám. 
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382