SRDCOSKOP - vzťahový súlad medzi Rakom a Rybami

23.08.2017 13:09

 

Medzi znamením Rýb a Raka funguje doplňujúca aj magnetizujúca kompatibilita. Podľa astro-princípov ide o kvalitné "spojivo", z ktorého sa môže vykľuť hodnotný a perspektívny zväzok. Obe znamenia sú vodné. Keď sa stretnú, sú očarení - väčšmi však Rak. 
 
 
Spájajú ich viaceré fyzické aj duchovné "nitky" - povahová blízkosť, romantický duch, zmysel pre nežnosti, ale aj rovnaké či podobné intímne predstavy. Zvyčajne to býva Rak, ktorý druhú stranu "tlačí" do odštartovania hlbšieho partnerstva. Ak sa mu Ryby podvolia a ak cítia, že toto je to "pravé orechové", všetko môže nabrať neobyčajne rýchly spád - a z kamarátstva sa počas niekoľkých týždňoch vykryštalizuje pevný zväzok, prípadne aj manželstvo. 
Rybám sa na Rakovi páčia viaceré "faktory", najmä však citlivá duša, zmysel pre rodinu a budovanie "hniezda lásky", obetavosť a komunikatívnosť. 
Aj Rak je však unesený "rybími" vlastnosťami a črtami - páči sa mu emotívnejšia povaha, tvorivosť a fantazijnosť, romantické a zasnené vyžarovanie. A v neposlednom rade mu "reže" aj fakt, že Ryby sú preňho vhodným adeptom na "vlastnenie". Je zrejmé, že Raci svojim polovičkám radi nasadzujú na ruky i nohy pomyselné okovy, prostredníctvom ktorých ich potom riadia a usmerňujú. Nejde však o škodlivý atribút - a to vzhľadom na to, že mnohé Ryby potrebujú byť počas pozemského bytia koordinované, pretože planéta Zem je pre ne nebezpečným a zvláštnym miestom, kde je priam žiaduci duchovný lektor či kouč. 
Ak Ryby a Rak vstúpia do zväzku a začnú budovať čosi hodnotnejšie a hlbšie, časom si uvedomia aj obojstranné "muchy". Rybám prekáža na "opozite" dominancia, nátlakovosť, ortodoxné trvanie na svojom, manipulátorské techniky, ale aj náladovosť . 
Naopak, Rakovi sa na polovičke nepáči bezcieľnosť, hľadanie sa, životné tápanie, menlivosť názorov či optík. 
Tieto "muchy" však nie sú zničujúce alebo deštruktívne - dá sa im prispôsobiť, a to najmä zo strany Rýb. Nakoľko obe znamenia oplývajú kvalitnou komunikáciou, dokážu si slabé stránky vzťahu otvorene vydiskutovať a vykomunikovať. 
Z astro-princípov vyplýva, že zo "spojiva" medzi Rybami a Rakom sa môže vykľuť pekný vzťah "opatrovateľského" rázu. Obe znamenia majú zmysel pre teplo domova, takže sú z nich vynikajúci rodičia.
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382