Profesionálny kartoskop od 9. do 15. októbra

05.10.2017 15:01

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Raguel – karta „spravodlivosť“
Aktuálny týždeň je vhodný na: rozlúsknutie dlhodobých problémov – najmä úradného alebo súdneho charakteru; vyžadovanie aj poskytovanie korektnosti, čestnosti a spravodlivosti; objektívne rozhodnutia
V tomto týždni sa treba vyhýbať: vynášaniu rozsudkov bez poznania všetkých okolností; nespravodlivému jednaniu; situáciám, ktoré by mohli ústiť do nepríjemných „stykov“ so zákonom
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Nad mojím životom bdejú anjeli spravodlivosti.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: hrdlo, hrtan, pľúca, priedušky a dýchanie ako také
Kľúčový minerálny kameň: akvamarín
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: aktuálne dni žičia utužovaniu rodiny a rodinných spojív. Urobte všetko preto, aby sa najbližší cítili ako vo vatičke. V prípade potreby rozlúsknite a rozriešte staré medziľudské resty medzi členmi domácnosti. Práca, kariéra a financie: obklopujú vás ľudia, na ktorých sa môžete spoľahnúť. V týchto dňoch budete v správny čas na správnom mieste – a to prinesie materiálny zdar. Zdravotný stav: pozor na krvný tlak a tep.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: do vzťahovej sféry sa vkrádajú démoni pokušenia a nerestí. Ak ste vo zväzku a na vaše pomyselné brány zaklope tretia osoba, veľmi pozorne zvažujte, či jej otvoríte. Flirt či nevera môže mať hrozivé následky. Práca, kariéra a financie: na okolie pôsobíte rozlietaným a ambivalentným dojmom. Zaujmite striktné, nie nerozhodné postoje či názory. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte predovšetkým pohybový aparát. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: počas aktuálnych dní si dávajte pozor na vyrieknuté slová. Možno poviete niečo, čo druhú stranu urazí, potupí alebo zraní. Následné odpúšťanie by trvalo večnosť. Práca, kariéra a financie: ak vám pracovné alebo podnikateľské aktivity nezabezpečujú osoh – ani materiálny, ani morálny, je čas pouvažovať nad zmenou. Korektúr či transformácií sa nebojte – prinesú nový a prosperujúci vietor. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s pohybovým aparátom. 
 
RAK
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – stopnite manipulátorstvo. Nenechajte sa ovládať či riadiť inými, no zároveň dbajte na to, aby ste si z členov rodiny nerobili bábky na šnúrkach, ktorými poťahujete výsostne vo svoj prospech. Práca, kariéra a financie: ak sa vám na robotnej pôde prestáva dariť, dôvod sa môže ukrývať aj v tom, že na vašom pracovisku vládnu ťaživé energie. Pristúpte k očiste – vydymte priestor, napríklad kadidlom. Zdravotný stav: pozor na trávenie. 
 
LEV
Láska a vzťahy: ak sa vám na citovej pôde nedarí, príčina sa môže ukrývať v nejednotnej mysli. Áno, neviete, čo vlastne chcete. Je žiaduce, aby ste svoje ľúbostné sny zabalili do „jasného balíčka“. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch dbajte na zdravú pokoru. V prípade, že by ste dali priestor ego-mysli, môže vás zradiť. Prehnané Jánstvo bude viac na škodu než na osoh. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť respiračné ochorenia. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: vašej polovičke začína prekážať, že lietate v oblakoch. Ustavične o niečom fantazírujete a zabúdate na realitu. Snažte sa byť väčšmi pragmatický jedinec – v opačnom prípade budú prajné city chradnúť. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch buďte väčšmi humánny a ľudský. Na mamonu zabudnite. Ak vás niekto požiada o pomocnú ruku, neodmietnite ju. Možno budete rovnaký „akt“ potrebovať čoskoro i vy sám. Zdravotný stav: pozor na oči a uši. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: duchovná ríša chce, aby ste sa väčšmi modlili za všetky vzťahy, ktoré vás obklopujú. Práve mantrami a afirmáciami – vzývaním prajných síl – môžete existujúce zväzky výrazne posilniť, hoci to znie neuveriteľne. Práca, kariéra a financie: Určité projekty alebo aktivity, do ktorých vrážate nemálo energie, nevyjdú. Nestrácajte optimistického ducha. Je to vec prirodzenej evolúcie. Čoskoro sa dostavia nové výzvy. Zdravotný stav: pozor na nervy. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: vo vzťahovej sfére máte sebadeštruktívne pohnútky. Prestaňte uvažovať nad témami, ktoré v danej chvíli aj tak nerozlúsknete. Zatvorte brány za minulosťou – žite väčšmi pre moment tu a teraz. Práca, kariéra a financie: oplývate brilantnými presviedčacími schopnosťami. Získajte si na svoju stranu tých správnych ľudí. Dopomôžu vám ku kariérnemu rastu. Zdravotný stav: pozor na žalúdok a žlčník. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: na obzore je romantický týždeň – po boku milujúceho jedinca. Dbajte na to, aby ste lásku nielen brali, ale i dávali. Potešte milujúcu osobu pekným darom. Práca, kariéra a financie: realizácia projektov alebo činností pôjde pomaly – nestrácajte vervu a pevnú vôľu. Na konci „púte“ je svetlo úspechu. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä pohybový aparát. Ak sa ozve chrbát, siahnite po kvalitnej masáži. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: počas aktuálnych dní nerobte na citovej pôde žiadne zbrklé alebo emóciami popretkávané rozhodnutia. Neboli by správne. Počkajte si, kým búrlivé pocity vychladnú. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša vás pobáda k tomu, aby ste väčšmi oddychovali. Pravda je taká, že v ostatnom čase ste si na plecia naložili viac než unesiete. Prepínanie síl môže smerovať k chorobám. Zdravotný stav: okrem únavy dbajte na zdravý respiračný aparát. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: vaším problémom na poli lásky je vnútorný nepokoj. Akoby ste nikdy nedokázali byť spokojný s tým, čo máte. Popracujte na zmene – v opačnom prípade sa môže stať, že skutočné ľúbostné šťastie nenájdete ani do konca života. Práca, kariéra a financie: na obzore sú klamstvá, podvody alebo špekulácie. Majte preto oči na stopkách a vyhýbajte sa osobám s pofidérnym osobným „fluidom“. Zdravotný stav: objaviť sa môžu nervové ochorenia. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: vodné znamenie prežije týždeň ako vystrihnutý z romantického filmu. Láska k vám bude pritekať zo všetkých svetových strán. Očakávajte milý dar alebo mimoriadne príjemnú správu. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – väčšmi šetrite. Čoskoro sa objavia neočakávané výdavky. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä pohybový aparát. Hrozia aj menšie úrazy rúk alebo nôh. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405