Profesionálny kartoskop od 8. do 14. mája

04.05.2017 07:58

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Gabriel – karta „bremeno“
Aktuálny týždeň je vhodný na: očistu všetkých „buniek“ života – fyzického aj energetického tela, mysle, rodu, rodiny, príbytku, prípadne aj karmických „štruktúr“; osobnostný prerod – prácu na vlastnom Ja; povzbudzovanie osobnej sily – uvedomenie si vlastných kvalít a plusov; uzatvorenie dlhodobých problémov – ťaživých a komplikovaných 
V tomto týždni sa treba vyhýbať: negativistickému uvažovaniu; vytváraniu „hustých“ energií – vplyvom škodlivých myšlienok, slov alebo počinov; ťažkým jedlám – mastným a presladeným; neporiadku v hlave aj v príbytku
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Zhadzujem zo svojich pliec všetky bremená a záťaže – aj moje vlastné, aj prebraté.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: hlava a tráviaci trakt
Kľúčový minerálny kameň: ametrín
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: pred Baranmi sa črtá pokušiteľský týždeň. Ak ste vo vzťahu, dávajte si pozor na flirty, či dokonca neveru. Ak by nastala, pravda bude odhalená rýchlosťou blesku – a to by vás nesmierne kvárilo. Práca, kariéra a financie: na „poli“ práce sa cítite ako panovník. Všetky aktivity, do ktorých vkladáte energiu, vychádzajú nad vaše očakávania. Na obzore sú aj nečakané výhry. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s obličkovým systém.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: na citovom „poli“ sa zahrajte na čarodejníčku či mága. Buďte inovatívny a nápaditý jedinec. Je to nevyhnutné preto, aby sa „rozbili“ stagnujúce energie, ktorá váš osobný zväzok už dlhší čas poriadne deštruujú. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša vás vyzýva, aby ste si väčšmi dôverovali. Nápady, ktoré vám skrsnú v hlave, pretavte do reality. Prinesú materiálny osoh. Zdravotný stav: pozor na narušenú imunitu. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa budete cítiť ako v klietke. Nie je vylúčené, že vás blízka osoba čímsi zmanipuluje. Stretnúť sa môžete aj so žiarlivostnými scénami polovičky. Hviezdy radia – nenechajte sa ovládať. Práca, kariéra a financie: svoju tvár si zachovajte aj na pracovnej pôde. V prípade, že vám ktosi bude chcieť „vtlačiť“ vlastný názor do hlavy, ostaňte tvrdý, rázny a nekompromisný. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti hrdla.  
 
RAK
Láska a vzťahy: pred vodným znamením sa črtá príjemný, vyvážený a harmonický týždeň. Ideálne bude, ak s ľuďmi, na ktorých vám záleží, zájdete na výlet či relaxačný pobyt. Vynikajúco sa navzájom pozhovárate o všetkom možnom aj nemožnom. Práca, kariéra a financie: ste magnetom na peniaze. V týchto dňoch k vám „pritekajú“ samy. Aktuálne obdobie je tiež vhodné na investície rôzneho druhu. Zdravotný stav: objaviť sa môžu problémy s dolnými končatinami.  
 
LEV
Láska a vzťahy: na citovej „pôde“ ste nerozhodný jedinec – neviete, čo vlastne chcete. Výsledkom sú komplikované vzťahy. Urovnajú sa až po tom, keď si urobíte takzvanú hlavovú inventúru. Práca, kariéra a financie: na obzore je nie príliš prajná a lichotivá správa. Nie je vylúčené, že vás ktosi zarmúti, sklame, prípadne aj podrazí. Držte  sa hesla – keď nejde o život, nejde o nič. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä tlak a tep.  
 
PANNA
Láska a vzťahy: v týchto dňoch nenechajte váš vzťah len tak „plávať“. Vkladajte doň veľa aktívnej, dynamickej a progresívnej energie. S ľuďmi, na ktorých vám záleží, trávte maximum času. Práca, kariéra a financie: pred zemským znamením sa črtá prajný materiálny týždeň. Aktivity alebo činnosti, do ktorých vkladáte energiu, vyjdú nad vaše očakávania. Zdravotný stav: dbajte na zdravú životosprávu – v opačnom prípade sa ozve žalúdok alebo žlčník.  
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: v týchto dňoch vás niekto sklame alebo podrazí. Dôvod? Odrába sa takzvaná karmická dlžoba. Skrátka – má to tak byť a všetko sa deje v súlade s normami osudu. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša vás vyzýva, aby ste si väčšmi dôverovali. Stavajte na tom, v čom ste dobrý, šikovný a tvorivý. Nápady, ktoré vám skrsnú v hlave, sa nebojte pretaviť do reality. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti bedrových kĺbov alebo kolien.  
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: hviezdy chcú, aby ste v týchto dňoch väčšmi komunikovali – buďte otvorený jedinec a žiadne emócie si nenechávajte vo svojich „útrobách“. V opačnom prípade riskujete zbytočné medziľudské nešváry. Práca, kariéra a financie: uvedomte si, že to, na čo myslíte, si manifestujete do života. Uvažujte preto len nad úspechom a zdarom. Uvidíte, koľko prosperity „pritečie“ do vášho bytia. Zdravotný stav: pozor na črevný systém . 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: v srdci si nosíte príliš veľa minulostných blokád. Je čas „vygumovať“ zo svojho Ja všetky citové kódy z dávnejších čias. Odpustite osobám, ktoré kedy ranili vaše city. A prepustite ich zo života. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša má pre vás odporúčanie – nerobte zbrklé činy. Unáhlené rozhodnutia na „poli“ práce by priniesli oči pre plač. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s urogenitálnym traktom.  
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: aktuálne dni sú priam stvorené na modlitby za dobro a lásku v rode a rodine. Už dávnejšie ste si všimli, že medzi najbližšími to poriadne škrípe. Práve duchovná pomoc – skrze modlitieb – prinesie spásu. Práca, kariéra a financie: pozor na prehnané mamonárstvo. Orientovanie pozornosti len na peniaze prináša úpadok duše. Nezabudnite pomáhať tým, ktorí majú v tomto období menej než vy. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti chrbtice.  
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: vo vašom Ja sa rodí obrovská dilema – či ostať v pôvodných citových „štruktúrach“, alebo sa pustiť po nových cestičkách. Ponorte sa do hĺbok duše – odpoveď sa ukrýva práve tam. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch si dávajte pozor na chyby a zlyhania. Všetky zmluvy čo dokumenty si dôkladne preštudujte. Predídete tak zbytočným starostiam. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť starosti s končatinami.  
 
RYBY
Láska a vzťahy: hviezdy chcú, aby ste sa v týchto dňoch venovali vlastnému Ja. Nie je čas myslieť na blaho iných, ale na svoju vlastnú dušu. Maznajte sa, doprajte si viac, kúpte si aj to, čo ste si už dlho nedopriali. Práca, kariéra a financie: aktuálne obdobie preverí vašu osobnú silu. Aj preto si stanovte mantinely a hranice. Nerobte viac než treba. Zdravotný stav: objaviť sa môžu chronické neduhy – také, ktoré vás už kedysi riadne potrápili. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405