Profesionálny kartoskop od 8. do 14. januára

02.01.2018 10:33

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Cafkiel – karta „staré bloky“

Aktuálny týždeň je vhodný na: očistu minulosti, modlitby za svetlo do karmických aj rodových štruktúr, oslobodenie sa od starých emočných záťaží, vše-odpustenie
V tomto týždni sa treba vyhýbať: vŕtaniu sa v tom, čo bolo, ustavičnému analyzovaniu minulosti, vracaniu sa k starým krivdám, bolestiam, útrapám či sklamaniam
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Minulosť nechávam za sebou. Tvár nastavujem novým vetrom.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: krv a lonovú oblasť
Kľúčový minerálny kameň: obsidián vločkový
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: „ohniváci“ by mali v aktuálnych dňoch kvalitnejšie komunikovať. Dbajte na to, aby ste si emócie nenechávali vo svojom jadre – vyjavujte ich tak, ako vám idú na jazyk. Práca, kariéra a financie: je možné, že sa vás niekto z práce bude snažiť potopiť – a to tak, že spochybní vaše schopnosti či danosti. Nedajte sa – ukážte okoliu, koľko kvalít vo vás drieme. Zdravotný stav: pod dohľadom majte respiračný aj tráviaci trakt.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: na obzore sú hádky a spory. Snažte sa ich riešiť s chladnou hlavou. Za každých okolností hľadajte prieniky – čiže zdravé kompromisy. Práca, kariéra a financie: o súladnosť sa snažte aj na poli práce. Prezentujte svoje názory či nápady, no zároveň si vypočujte okolie. Vzápätí z toho „vylúďte“ záver, uspokojujúci obe strany. Zdravotný stav: pod kontrolou majte všetko, čo sa týka pohybového aparátu. Nezabúdajte na pohyb. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: pred nositeľmi vzdušného znamenia sa črtá spoločenský týždeň. V žiadnom prípade neseďte medzi štyrmi stenami – zbytočne by ste sa umárali zložitými myšlienkami. Zájdite medzi fajn ľudí. Práca, kariéra a financie: na materiálnej pôde sa od vás očakáva čestnosť a korektnosť. Vedzte, že špekulácie alebo lži by na povrch vyplávali rýchlosťou blesku. Zdravotný stav: pod kontrolou majte dýchací trakt. 
 
RAK
Láska a vzťahy: v ostatnom čase máte ustavične zachmúrenú tvár – a vašim blízkym to prekáža. Zmeňte to práve teraz – viac sa smejte a radujte. Uvidíte, že zázračným spôsobom sa uzdravia aj okolité zväzky. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša varuje – neberte si na plecia viac než zvládnete. V opačnom prípade hrozia zdravotné ťažkosti – aj také, ktoré by sa liečili dlhý čas. Zdravotný stav: okrem únavy ustriehnite krv a lymfu. 
 
LEV
Láska a vzťahy: vo svojom srdci máte staré emočné bremeno – pravdepodobne sa na niekoho zlostíte či hneváte. Je čas urovnať to – odpustite mu. A to buď priamo – face to face, alebo v meditácii. Práca, kariéra a financie: v hlave máte množstvo myšlienok, nápadov a ideí. Spravte si v nich poriadok – v opačnom prípade stratíte orientáciu a v konečnom dôsledku nedovediete do zdarného konca ani jednu aktivitu. Zdravotný stav: pozor na srdce a hlavu. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: ak vás okolité vzťahy znepokojujú, pretože v nich vládnu nesúrodé energie, siahnite po náprave. Sadnite si s blízkymi osobami za jeden stôl a vyložte naň karty pravdy – aby ste vedeli, na čom vlastne ste. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – pozor na zbytočné pracovné chyby či nedostatky. V konečnom dôsledku by vás mohli pripraviť o dobrú povesť, prípadne aj miesto. Zdravotný stav: dbajte na zdravý pohybový aparát. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: ak sa vám na citovej alebo ľúbostnej báze dlhodobo nedarí, príčinu nehľadajte v okolí, ale vo svojom jadre. Vnútri seba si nosíte staré emočné balasty – zašlé sklamania alebo zrady. Zbavte sa ich. Práca, kariéra a financie: viete, prečo sa na poli práce necítite dobre? Uviazli ste v takzvanom nudnom kruhu. Všetko je stále rovnaké – každý deň prináša tie isté štruktúry. Pokúste sa o nápravu – skrátka, robiť veci inak než dosiaľ. Zdravotný stav: pozor na nohy.  
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: vo vašom srdci vládne chaos. Možno neviete, či je aktuálna polovička tým pravým orechovým. A možno zvažujete medzi dvoma osobami. Duchovná ríša radí – spravte si poriadok v citoch, a to urýchlene. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch dbajte na to, aby ste dostatočne manifestovali svoje ja – teda naplno prezentovali kvality a plusy vašej osobnosti. A to aj za predpokladu, že by vás okolie negovalo. Zdravotný stav: pozor na tráviaci trakt. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: je možné, že vás niekto z blízkych bude chcieť zmanipulovať – získať na svoju stranu, prípadne presvedčiť o svojich pravdách. Nedajte sa – uvedomte si, že máte vlastnú hlavu. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša odporúča – väčšmi oddychujte. Ak by ste si na plecia vzali masu povinností a úloh, hrozí, že vás čoskoro zradí zdravie – fyzické, duševné alebo energetické. Zdravotný stav: okrem únavy ustriehnite životosprávu. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: pred zemským znamením zodiaku sa črtá urovnávací týždeň. Skrátka – nastávajú dni, keď môžete dať definitívnu bodku za vzťahovými nuansami, hádkami, spormi či konfliktmi. Práca, kariéra a financie: načúvajte intuícii – dobre vám poradí pri riešení kľúčových materiálnych tém alebo otáznikov. Ak by ste uprednostnili ego-myseľ – na úkor intuície – rozhodnutia budú nesprávne. Zdravotný stav: pozor na oči, uši a zuby. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: na obzore je romantický a citmi popretkávaný týždeň. Ak ste vo vzťahu, prežijete mimoriadne príjemné chvíle. V prípade, že ste bez polovičky, vďaka početnejšej spoločnosti môžete naďabiť na zaujímavého jedinca. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia nasávaniu nových poznatkov a vedomostí. Aj takých, ktoré pomôžu pri vašom materiálnom rozkvete, ale aj takých, ktoré budú osožné pre vašu dušu. Zdravotný stav: posilňujte imunitu. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: vaši blízki majú v ostatnom čase pocit, že sa príliš izolujete. A to veru dobré nie je. Takýmto spôsobom sa prajné city strácajú. Siahnite po náprave – usporiadajte spoločný program. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni prajú zmenám, korektúram a transformáciám. Na materiálnej báze uzatvorte všetko, čo dlhodobo nefunguje alebo haprujte. Viďte nové možnosti. Zdravotný stav: pozor na krv, ale aj tlak a tep. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405