Profesionálny kartoskop od 7. do 13. augusta

28.07.2017 08:13

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Metatron – karta „cesta“
Aktuálny týždeň je vhodný na: aktívne a dynamické kroky; odvážne rozhodnutia; „rozohnanie“ stagnačných a takzvaných mŕtvych energií; rast a napredovanie; cesty a cestovanie; športové aktivity, ktoré rozprúdia lymfu.
V tomto týždni sa treba vyhýbať: ustráchanosti; životnej stagnácii; vyčkávaniu na zázraky osudu. 
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Napredujem – a to vo všetkých sférach života.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: pohybový aparát a lymfatický systém
Kľúčový minerálny kameň: achát
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: pred ohnivým znamením sa črtá týždeň dialógov a zdravej komunikácie. Nastáva moment, keď si môžete s blízkou osobou vydiskutovať dlhodobé resty. Uvidíte, ako sa vám uľaví. Práca, kariéra a financie: príliš tlačíte na pílu – a preto sa úspech odsúva na neurčito. Rada duchovnej ríše je jasná – veci nechajte voľne „plávať“. Splývavé energie sa pretavia do kariérneho aj finančného zdaru. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s nohami. 
 
BÝK
Láska a vzťahy: aktuálne dni sú priam stvorené na odpustenie – a to všetkým osobám, ktoré kedy ranili vaše city. Ak treba, odpustite aj rodičom. Pravda je taká, že Býci si na svojich životných pleciach často nesú ťaživé energie v podobe zlosti na jedného z rodičov. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch zľavte z tempa. Uvedomte si, že realizácia niektorých projektov či aktivít istý čas počká. Zdravotný stav: pozor na zápalové procesy. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: počas aktuálnych dní sa nechajte viesť svojím partnerom alebo partnerkou. Nevykonávajte žiadne aktivity ani rozhodnutia – všetko nechajte v rukách polovičky. Zrazu zistíte, aká je snaživá. Práca, kariéra a financie: na obzore je zmenový týždeň. V prípade, že prahnete po novej robote, pustite sa do jej hľadania. Prajné sudičky stoja po vašom boku. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť starosti s tlakom alebo tepom. 
 
RAK
Láska a vzťahy: sňajte si z nosa ružové okuliare. Zrejme jestvujete vo vzťahoch, ktoré si prikrášľujete. Zidealizovaný život je síce príjemný, no človeku ako takému nič dobré neprináša. Práca, kariéra a financie: aktuálny týždeň žičí skvalitňovaniu kolegiálnych zväzkov. Uvedomte si, nie každá bytosť vo vašej blízkosti je nepriateľom či sokom. Zmena pohľadu prinesie jasný výsledok – nájdenie spriaznených duší na pracovnej pôde. Zdravotný stav: pozor na oči a uši. 
 
LEV
Láska a vzťahy: v týchto dňoch uchopte osobný vzťah do vlastných rúk. Vymyslite nevšedný program, ktorým potešíte polovičku i vlastné Ja. Ak by ste sa spoľahli na aktivitu partnera, nič závratné sa neudeje. Práca, kariéra a financie: aktuálny týždeň prináša množstvo netradičných nápadov, ktorým ohúrite pracovné prostredie. Idey sa nebojte pretaviť do reality. Na obzore sú aj výhry. Zdravotný stav: telu doprajte dostatok tekutín. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: je čas skoncovať so všetkými starými boliestkami. Pravda je taká, že sa často vŕtate v minulosti, otvárajúc vnútri seba nemilé spomienky na citové zrady či sklamania. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch sa na pracovnej, kariérnej alebo finančnej báze udejú nečakané zmeny. Môžu byť tak pozitívne, ako i negatívne. V každom prípade platí – akceptujte ich. Majú osudový význam, čiže sú nevyhnutné pre vaše Ja. Zdravotný stav: pozor na bolesti hlavy. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: pred vzdušným znamením zodiaku sa črtá „lživý“ týždeň. Na obzore sú klamstvá a podvody – buď z vašej strany, alebo smerované na vás – od najbližších osôb. Poskytujte aj vyžadujte otvorenosť a úprimnosť. Práca, kariéra a financie: ak sa vám na pracovnej báze nedarí, dôvod nehľadajte v okolí – ukrýva sa vnútri vás. Spúšťačom nezdaru je pochybovačná povaha a životné balansovanie. Zdravotný stav: pozor na bolesti rúk a nôh. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: do vašich osobných vzťahov zavíta v týchto dňoch ničota a vákuum. Nadobudnete pocit, že láska sa kamsi vytratila. Nezúfajte – je to len dočasná situácia a čoskoro pominie. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde sa od vás vyžaduje zdravý kompromis. Propagujte svoje záujmy a ciele, no nezabudnite, že pravda sa môže ukrývať aj na strane „opozitného“ človeka. Zdravotný stav: štrajkovať môže kardiovaskulárny systém. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: pred ohnivým znamením zvieratníka sa črtá spoločenský týždeň. Do vášho života zavíta množstvo zaujímavých ľudí, od ktorých sa môžete veľa naučiť. Práca, kariéra a financie: vyčítajú vám kolegovia, že ste podráždený, hnevlivý a zlostný jedinec? Ak si myslíte, že klamú, mýlite sa. Pravda je taká, že vám povinnosti zasiahli mozog. Unavené psyché potrebuje reštart. Zdravotný stav: okrem nervového systému dbajte na zdravé trávenie.  
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: v týchto dňoch vás niekto blízky zraní – pravdepodobne slovom. Emóciu si nenechávajte vnútri seba – jej tlenie by spôsobilo zdravotné problémy. Choďte sa „vybiť“ – napríklad športovou aktivitou. Práca, kariéra a financie: stáva sa z vás karierista a mamonár. Zmeňte toto osobnostné „fluidum“ práve teraz, pretože vášmu Ja nesvedčí. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť starosti s dýchacím traktom alebo alergie. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: pred vzdušným znamením zverokruhu sa črtá hádavý týždeň. Pravdepodobne si s blízkou osobou vojdete do vlasov. Spor je nevyhnutný – aspoň sa vyčistí dusná atmosféra. Práca, kariéra a financie: spoľahnite sa na vlastný úsudok – je správny. Názory okolia odignorujte. Je buď príliš skeptické, alebo neprajné. Zdravotný stav: pod drobnohľadom treba mať najmä dýchací trakt. Objaviť sa môžu aj starosti s lonovou oblasťou. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – väčšmi dôverujte svojej polovičke. Pravda je taká, že v ostatnom čase ju podozrievate z rôznych nekalostí. Ak v tom zotrváte, energie lásky budú chradnúť. Práca, kariéra a financie: od vodného znamenia sa očakáva nový uhol pohľadu. Urobte v rámci práce či povinností ľubovoľné zmeny a korektúry – uvidíte, aké zázraky robí takzvaný čerstvý vietor. Zdravotný stav: objaviť sa môžu problémy s tlakom a tepom. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405