Profesionálny kartoskop od 6. do 12. novembra

03.11.2017 14:56

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Michael – karta „ochranný štít“
Aktuálny týždeň je vhodný na: praktizovanie meditácií, ktoré sú zamerané na posilňovanie osobného Svetla – takzvanej aureoly; zvyšovanie energo-imunity, aby ste boli chránení pred temnými vibráciami z vonkajšieho prostredia; odstrihovanie sa od osôb, ktoré vám kradnú silu a vitalitu
V tomto týždni sa treba vyhýbať: preberaniu cudzích starostí na svoje plecia; energetickým vampírom; negativistickým jedincom; praktizovaniu akejkoľvek mágie
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Môj milovaný vnútorný anjel, prosím ťa, aktivuj moju žiaru – Božie svetlo. Ďakujem.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: žalúdok a okolité orgány
Kľúčový minerálny kameň: jantár
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: priznajte si, že máte komplikovanú povahu, pre ktorú vo vašich osobných vzťahoch vznikajú početné spory. Vedzte však, že partner, prípadne rodina vás nadovšetko miluje, a preto vám charakterové muchy veľmi rýchlo odpúšťa. Práca, kariéra a financie: na materiálnej pôde dbajte na korektnosť a čestnosť. Akákoľvek lož – aj milosrdná – by na povrch vyplávala rýchlosťou blesku. Zdravotný stav: dbajte najmä na zdravý dýchací aparát. 
 
BÝK
Láska a vzťahy: počas aktuálnych dní nevstupujte do zbytočných flirtov – najmä vtedy, ak máte hodnotný vzťah. Polovička by aj nevinnú pletku vnímala ako poriadny úder pod pás. Práca, kariéra a financie: pred zemským znamením sa črtá pasívny a lenivý týždeň – skrátka, do ničoho sa vám nebude chcieť „pichnúť“. Má to tak byť – aby ste si odpočinuli pred novou dávkou úloh a kompetencií. Zdravotný stav: dbajte na dostatočný príjem tekutín. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: vo vašej blízkosti je osoba, ktorá na vás, takpovediac, necháva oči. Ak ste bez vzťahu, tomuto človeku sa otvorte – môže sa stať silným a hodnotným partnerom. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch v sebe nechajte „zahučať“ internú šelmu. Buďte rázny a rozhodný jedinec, z ktorého priam srší odvážna energia. Presne toto je cesta k celostnému úspechu. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä zmyslové orgány, ale aj dolné končatiny. 
 
RAK
Láska a vzťahy: niekto z vašich blízkych vás poriadne potrápi. Na obzore je nepríjemný konflikt, ktorý sa bude urovnávať dlhší čas. Nedovoľte tretím osobám, aby akýmkoľvek spôsobom zasahovali do vášho osobného vzťahu. Práca, kariéra a financie: peripetiový týždeň sa črtá aj na materiálnej pôde. Skrátka, nič nepôjde podľa vašich predstáv. Nenervačte sa – s daným stavom sa skôr zmierte. V opačnom prípade hrozia zdravotné neduhy. Zdravotný stav: pozor na pohybový aparát. 
 
LEV
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – kučeravé myšlienky zameťte pod koberec. Počas aktuálnych dní ich bude ako maku. Ak sa dostaví túžba po mimopartnerskom alebo mimomanželskom sexe, dajte si studenú sprchu – tá emócie schladí. Práca, kariéra a financie: viete, čo chcete – a to je kľúč k úspechu. Darí sa vám vo všetkých frontoch – aj v prípade, že ste zamestnaný, aj v prípade, že podnikáte. Zdravotný stav: ustriehnite kardiovaskulárny systém 
 
PANNA
Láska a vzťahy: niečo vo vašich osobných vzťahoch škrípe. Ak treba, doprajte si krátku pauzu – prostredníctvom nej prídete vy i polovička na úplne iné myšlienky. Pravda je taká, že vás zožiera rutina. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni sú priam stvorené na uzatváranie plodných obchodov alebo transakcií. Nebojte sa aj mierne riskovať. Investície sa ukážu byť prospešné. Zdravotný stav: pod dohľadom majte najmä urogenitálny trakt. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: ak sa vám polovička vyhýba, je to preto, že si vnútri seba uchováva uzatvorené emócie – a bojí sa ich prejaviť. Odštartujte zdravý dialóg a vyjasnite si všetko, čo vás teší i ťaží. Práca, kariéra a financie: k úspechu a zdaru vás povedie racionalita a pragmatizmus. Pracujte veľa s hlavou – zrodí sa v nej množstvo dobrých nápadov. Aktuálne dni žičia aj nasávaniu nových poznatkov a vedomostí. Zdravotný stav: pod kontrolou majte respiračný systém. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: vo vašom vzťahu je príliš veľa falošných energií. Možno nie ste úprimný vy sám, možno vaša polovička. Je čas odštartovať „hodinku pravdy“ – a otvorene sa pozhovárať o reálnych víziách zväzku. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – vypnite hlavu. V ostatnom čase sa v nej nahromadilo príliš veľa myšlienok. A tie vytvárajú pretlak – schopný vyústiť do zdravotných ťažkostí. Zdravotný stav: okrem únavy kontrolujte močový trakt. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: počas aktuálnych dní ustriehnite dominantné a manipulátorské správanie – vašej polovičke by prekážalo a v prípade, že by sa táto charakterová „mucha“ opakovala, časom by uvažovala nad hľadaním útočiska po boku inej osoby. Práca, kariéra a financie: na obzore sú nečakané odlivy peňazí. Dávajte si pozor aj na zlodejov, klamárov a špekulantov – môžu sa ich vo vašom okolí túlať desiatky. Zdravotný stav: dbajte na zdravý tráviaci trakt. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – dbajte na vyváženosť a reciprocitu v osobných vzťahoch. Buď len beriete, alebo iba dávate. V prvom prípade riskujete hnev polovičky, v druhom zasa úplné vyšťavenie vlastného ja. Práca, kariéra a financie: počas aktuálnych dní si dávajte pozor na zbrklé alebo náhle rozhodnutia. Nad všetkým, čo sa týka práce, kariéry alebo peňazí, dôkladne popremýšľajte. Unáhlený čin by priniesol oči pre plač. Zdravotný stav: potrápiť vás môže pohybový aparát alebo koža. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: citový problém, ktorý vás sužoval dlhší čas, sa konečne rozlúskne – a to už v najbližších hodinách. Vyjdete z neho ako víťaz. Práca, kariéra a financie: na pracovisku vládne rušná a napäťová atmosféra. Pokúste sa do nej vniesť smiech a dobrú náladu – v opačnom prípade hrozia závažnejšie konflikty, spory a výmeny názorov. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä dýchanie a krvný tlak. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: aktuálne dni preveria okruh vašich blízkych alebo priateľov. Pravdepodobne vás určité osoby sklamú. Nevnímajte to ako zlo, ale ako súčasť prirodzeného duchovného zrenia. Práca, kariéra a financie: údery pod pás hrozia aj na materiálnej pôde. Nevstupujte do žiadnych intríg – v konečnom dôsledku by sa otočili proti vám a vyšli by ste z nich ako najväčšia mrcha. Zdravotný stav: dbajte na zdravý urogenitálny trakt.
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382