Profesionálny kartoskop od 6. do 12. augusta

20.07.2018 15:14

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Rafael – karta Liečivý dotyk

Aktuálny týždeň je vhodný na: kvalitnú životosprávu; zmenu stravovania; pohybové aktivity; harmonizáciu psychiky; skĺbenie klasickej medicíny s alternatívou; zdržiavanie sa v prírodnom prostredí
V tomto týždni sa treba vyhýbať: chorým myšlienkam alebo emóciám; prejedaniu sa; peciválstvu a lenivosti; odsúvaniu alebo odkladaniu nevyhnutnej liečby
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Zaslúžim si celostné zdravie.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: najmä trávenie, kardiovaskulárny systém a psychiku
Kľúčový minerálny kameň: serafinit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: aktuálne augustové dni trávte s priateľmi a so známymi. V ostatnom čase ste sa od nich odlúčili. Zrejme pre nadbytok povinností. Práca, kariéra a financie: v prípade, že na vašom pracovisku vládne hustá a napätá atmosféra, pokúste sa ju rozuzliť. Ako na to? Zorganizujte kolektívne stretnutie – ale mimo robotného prostredia. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete bolesti krčnej chrbtice alebo hlavy.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: aktuálne letné dni nesú zmenový a transformačný nádych. Áno, môžete sa pustiť do reštrukturalizácie vzťahu. Vyčistite ho od všetkého, čo mu škodí a čo ho ničí. Práca, kariéra a financie: dosť bolo materiálnych ilúzií. Nič a nikoho si neprikrášľujte. Okolnosti aj ľudí viďte vo svetle pravdy. Otvorený zrak a zdravá racionalita vás povedú k úspechu. Zdravotný stav: ochromiť vás môže bolesti chrbta. Chce to masáž. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: vaši blízki chcú, aby ste do nich investovali viac času, energie aj peňazí. Financiami v týchto dňoch nešetrite. Doprajte tým, ktorých ľúbite, ľubovoľné potešenie. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša vystríha pred prepínaním osobných síl. Áno, ste človek, ktorý si nevie stanovovať hranice a mantinely. Ak to preženiete, hrozí takzvané vyhorenie. Zdravotný stav: okrem únavy ustriehnite činnosť srdcovo-cievneho systému. 
 
RAK
Láska a vzťahy: vo svojich útrobách si nosíte škodlivé emócie. Určitej blízkej osobe chcete niečo vyjaviť – no nemáte na to odvahu. Otvorte sa. Pri dialógu však zachovajte pokojnú tóninu. Práca, kariéra a financie: na obzore je manipulácia a využívanie vašej dobroty. Naučte sa hovoriť nie – je to zázračné slovíčko, prostredníctvom ktorého dáte svojmu ja vedieť, že si ho nadovšetko vážite. Zdravotný stav: ochromiť vás môžu starosti so žalúdkom alebo trávením. 
 
LEV
Láska a vzťahy: priam vynikajúci týždeň sa črtá pred tým Levmi, deťmi Slnka, ktorí sú sami – teda bez polovičky. Vďaka bohatému spoločenskému životu môžete naďabiť na zaujímavú osobu. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch vás potrápi – takpovediac – prázdna hlava. Nezrodia sa v nej žiadne unikátne nápady. Nezúfajte. Čoskoro nad vami znova vyjde slnko. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete bolesti hlavy. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: aktuálne letné dni žičia cestám a cestovaniu. Schmatnite blízke osoby – a hajde na turistiku či dovolenku. Uvidíte, ako sa vám prevetrá hlava. Práca, kariéra a financie: všetky pracovné aktivity nateraz stopnite. Aj tak by ste v nich nezaregistrovali úspech. Šetrite si sily – čoskoro ich budete potrebovať, a to na veľké projekty. Zdravotný stav: starajte sa o svoju krv – je hustejšia. Pite dostatok tekutín. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: pred Váhami, deťmi Venuše, sa črtá priam rozprávkový týždeň. Na obzore sú príjemné chvíle po boku milujúcej osoby. Osamelí jedinci môžu stretnúť dvojplameň. Práca, kariéra a financie: zdar a úspech pocítite aj na poli matérie. Nie je vylúčené, že vám šéf alebo šéfka dvihne plat. Pokúšať smiete aj šťastenu. Možno vám zošle výhru. Zdravotný stav: dbajte na zdravý urogenitálny trakt. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: v ostatnom čase sústredíte pozornosť len na polovičku, zabúdajúc na to, že máte aj rodinu alebo priateľov. Uvedomte si, že preexponované putá v partnerstve či manželstve sú na škodu. Dožičte si viac slobody. Práca, kariéra a financie: ste plný nápadov a brilantných ideí. Nebojte sa ich pretaviť do reality. Na obzore sú aj nečakané finančné toky. Zdravotný stav: kontrolujte si krvný tlak. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: nie je vylúčené, že vás v týchto dňoch bude chcieť blízka osoba zmanipulovať na svoj obraz alebo vám vtlačiť vlastné názory. Nedajte sa. Zachovajte si autenticitu. Práca, kariéra a financie: držte sa hesla – život miluje akčnosť a dynamiku. Čiňte spontánne rozhodnutia – prinesú zber sladkých plodov. Prehnaná analýza, a teda i nerozhodnosť by boli na škodu. Zdravotný stav: kontrolujte stravu. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: v ostatných dňoch ste ako uzamknutá truhlica. Nekomunikujete a neprejavujete svoje emócie. A to je na škodu. Blízki sa vám emočne vzďaľujú. Práca, kariéra a financie: na prehnanú pokoru na poli matérie zabudnite. Nebojte sa vypýtať si za odvedenú prácu viac. Zaslúžite si poklonu – a to aj vo finančnej podobe. Zdravotný stav: zaregistrovať môžete zhoršené dýchanie, prípadne kašeľ. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: ak jestvujete vo vzťahu, ktorý vás nenapĺňa, je žiaduce uskutočniť v ňom zmeny. Aktuálne dni sú na ne priam stvorené. Polovičku si posaďte za spoločný stôl – a predebatujte všetko, čo vás teší i kvári. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – nepreberajte cudzie bremená a starosti na svoje plecia. Uvedomte si, že každý má svoje povinnosti – a nesie za ne plnú zodpovednosť. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti chrbta. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – väčšmi prejavujte svoje emócie. Ak vám na niekom záleží, prípadne niekoho nadovšetko ľúbite, slovami nešetrite. Vyjavte mu svoje skutočné pocity. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni nie sú stvorené na akčnosť a dynamickosť. Práve naopak – dožičte si oddych. Ak ste ešte neboli na letnej dovolenke, uskutočnite nápravu. Ponúk je stále ako maku. Zdravotný stav: telo je ťarbavé – viac sa hýbte. 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (870)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 279)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6408