Profesionálny kartoskop od 5. do 11. júna

30.05.2017 13:09

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Haniel – karta „rozhodné slovo“
Aktuálny týždeň je vhodný na: ráznosť a rozhodnosť; držanie sa svojich uhlov pohľadu – bez zreteľa na to, čo si myslí okolie; fixné a nemenné verdikty; uzatvorenie dlhodobých problémov, v ktorých vládli stagnačné energie; presvedčivú a otvorenú argumentáciu; prezentovanie vlastných kvalít a plusov
V tomto týždni sa treba vyhýbať: životnému balansovaniu; nerozhodnosti; čakaniu na zázraky; ustráchanosti; neschopnosti prejavovať pravú podstatu svojho Ja
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Viem, čo chcem. Sála zo mňa energia ráznosti, rozhodnosti a presvedčivosti.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: spodky nôh
Kľúčový minerálny kameň: achát
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa starajte o najbližšie osoby – aj duchovne, aj materiálne. Zaujímajte sa o ich starosti i radosti a v prípade potreby im aj finančne vypomôžte. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde visí vo vzduchu vážnejší konflikt. Duchovná ríša radí – radšej doň nevstupujte. Skončili by ste ako porazený. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä pohybový aparát.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: je čas na cibrenie sebalásky. V týchto dňoch si hovorte pozitívne mantry a afirmácie, veľa sa chváľte a žehnajte vlastnému životu. Vaše najvnútornejšie dieťa to potrebuje ako soľ. Práca, kariéra a financie: hviezdy radia – nemajte skostnatené myslenie. Pokúste sa zmeniť pohľad či optiku na pracovné výzvy. Iná „technika“ prinesie oveľa viac zdaru a úspechu. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť bolesti krčnej chrbtice.  
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: vzdušné znamenie zodiaku má pred sebou komplikovanejší týždeň. Spory a hádky s najbližšími vám odčerpajú príliš veľa energie. A spamätávať sa z nich budete niekoľko týždňov. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde očakávajte nemilú správu – môže sa týka zhodnotenia vašej roboty, ale aj zníženia platu či iných nemilých korektúr. Nezúfajte – čoskoro nad vami opäť vyjde slnko. Zdravotný stav: pozor na psychiku.  
 
RAK
Láska a vzťahy: v aktuálnom období ste ako parný hrniec. Ustavične chrlíte „zlovestnú lávu“. Nečudujte sa, ak sa vám blízki citovo vzdialia – koledovali ste si o to. Práca, kariéra a financie: určitá osoba vás požiada o pomocnú ruku. Samozrejme, vyjdite jej v ústrety. Ustriehnite však, aby sa z jednorazovej pomoci nestala pomoc permanentná a „zneužívačná“. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä hrdlo a respiračný systém.  
 
LEV
Láska a vzťahy: prechádzate silným osobnostným prerodom. Už viete, že citové starosti, ktoré ste dosiaľ riešili, súviseli s vaším „Jánstvom“ – čiže komplikovanou a ohnivou povahou. Zmeny, ktoré realizujete, vzťahy utužia a skvalitnia. Práca, kariéra a financie: oplývate odvážnym duchom – a to je dobre. Všetky idey či projekty vyjdú nad vaše očakávanie. Na obzore sú aj nečakané finančné zisky. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti hlavy.  
 
PANNA
Láska a vzťahy: pred zemským znamením zvieratníka sa črtá príjemný „láskový“ týždeň. Obklopujú vás fajn ľudia, od ktorých sa môžete veľa naučiť. Osamelé Panny naďabia na zaujímavú osobu, ktorá ich upúta svojím fyzickým i duchovným vyžarovaním. Práca, kariéra a financie: nestavajte si vzdušné zámky – žite viac v realite. Ustavičné fantazírovanie spôsobuje jediné – odsúvanie úspechu a zdaru na neurčito. Zdravotný stav: pozor na starosti s končatinami.  
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: zväzky, ktoré vás obklopujú, vnímate ako samozrejmosť. A to je chyba. Učte sa vďačnosti a láskavosti. Povedzte tým, na ktorých vám záleží, ako veľmi ich ľúbite. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša apeluje na to, aby ste viac konali než snívali. Mať idey v hlave je fajn – no oveľa podstatnejšie je pretavovať ich do reality. Zdravotný stav: objaviť sa môžu problémy s urogenitálnym traktom alebo s krvou.  
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: v týchto dňoch ustriehnite pokušenia a neresti rôzneho druhu – mohli by vám spôsobiť nemalé starosti. Flirty zameťte pod koberec. Buďte čestný jedinec. Práca, kariéra a financie: črtá sa pred vami očistný týždeň. Urobte si poriadok v povinnostiach a úlohách, prípadne aj „hmotný detox“ na pracovisku, a to odstránením všetkých zbytočností a harabúrd. Zdravotný stav: pod kontrolou majte lymfu – rozprúdite ju športom.  
 
STRELEC
Láska a vzťahy: hviezdy radia, aby ste ustriehli „kučeravé“ myšlienky. Vedzte, že lož má krátke nohy a v prípade flirtov alebo nevery by klamstvo vyplávalo na povrch rýchlosťou blesku. Práca, kariéra a financie: uvedomte si, že na pleciach toho máte príliš veľa. Prichádza čas na oddych a relax. Vypnite hlavu – napríklad vo forme cestovania, ktoré tak neskutočne milujete. Zdravotný stav: okrem únavy sa môžu objaviť starosti s obličkami.  
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: duchovná ríša chce, aby ste boli ráznejší na citovej báze. Vaša polovička často nevie, na čom vlastne je. Dobrá rada znie – prejavujte svoju pravú podstatu, a to bez hanby a studu. Práca, kariéra a financie: stáva sa z vás pomyselná továreň na nápady. Navyše – disponujete silným osobnostným fluidom. A to všetky sú atribúty, vďaka ktorým si dokážete zmagnetizovať hojnosť a prosperitu. Zdravotný stav: pod kontrolou majte dýchací trakt.  
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: pred vzdušným znamením zodiaku sa črtá takzvaný učenlivý týždeň. Vedzte, že od všetkých osôb, ktoré vám „frnknú“ do nosa, sa môžete veľa naučiť – aj od priateľov, aj od nepriateľov. Práca, kariéra a financie: vyžaduje sa od vás správna stratégia. Dobre zorganizovaný pracovný čas sa pretaví do zberu sladkých plodov, a to v podobe štedrých ziskov. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť starosti s krvným tlakom.  
 
RYBY
Láska a vzťahy: ste ako šedá myška, a preto sa nečudujte, že vás okolie prehliada. Je čas opäť zažiariť – ukázať svoje svetlo. Manifestujte klady a plusy, ktorými disponujete. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch vás obklopujú osoby, na ktoré sa môžete stopercentne spoľahnúť. Držte sa hesla – viac hláv, viac rozumu. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä tráviaci trakt. Opatrí by mali byť žalúdkari a žlčnikári. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 125)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6401