Profesionálny kartoskop od 4. do 10. septembra

23.08.2017 12:53

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Gabriel – karta „požehnanie“
Aktuálny týždeň je vhodný na: praktizovanie požehnávania – ľudí, príbytkov, predmetov, jedla; šírenie dobra /jeho vibrácie budú automaticky zosilňované/; nachádzanie východísk z dlhodobých problémov; plodenie nového života /zvlášť pre také páry, ktoré sa o potomstvo snažia dlhý čas/
V tomto týždni sa treba vyhýbať: skepse a negativizmu; neviere; kliatiu na život alebo iných ľudí
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Prosím o Božie svetlo do všetkých buniek môjho života.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: psychika a nervový systém
Kľúčový minerálny kameň: krištáľ
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: v týchto dňoch venujte pozornosť najbližším osobám. V ostatnom čase majú pocit, že na nich kašlete. Zájdite s rodinou na pekný výlet – o príjemnú atmosféru bude dobre postarané. Práca, kariéra a financie: ak vás určitý kolega požiada o pomocnú ruku, neodmietnite ju. Uvedomte si, že ani vy nie ste dokonalý a môže sa stať, že čoskoro budete dobrú radu nad zlato potrebovať vy sám. Zdravotný stav: pobolievať vás môže chrbtica. 
 
BÝK
Láska a vzťahy: ak hľadáte šťastie v iných ľuďoch, ste na omyle. Skutočná saturácia sa ukrýva vnútri vás – vo vašom jadre. Naučte sa ľúbiť vlastné Ja. Vycibrením sebalásky sa upravia aj všetky okolité vzťahy. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša vás vyzýva, aby ste si väčšmi dôverovali. V ostatnom čase pôsobíte ako šedá myška – a to je atribút, ktorý vás pri budovaní kariéry poriadne brzdí. Zdravotný stav: pozor na bolesti pohybového aparátu. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: na obzore sú hádky a spory – a to aj sa takými osobami, s ktorými ste dosiaľ vychádzali priam brilantne. Pokúste sa pri nedorozumeniach správne a racionálne argumentovať. Emócie dajte bokom. Práca, kariéra a financie: pred vzdušným znamením sa črtá zmenový týždeň. Určité korektúry vás poriadne zaskočia – vedzte však, že v konečnom dôsledku sa ukážu ako prospešné. Zdravotný stav: pozor na respiračné ochorenia. 
 
RAK
Láska a vzťahy: Raci prežijú príjemný týždeň po boku ľudí, ktorých ľúbia. Na obzore je aj viac romantiky. Ak sa o ňu nepostará polovička, pripravte jej emočné prekvapenie vo vlastnej réžii. Poďakuje sa vám obrovským bozkom. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni prajú podpisu zmlúv či dôležitých dokumentov. Raci bez práce uspejú na pohovoroch. Zdravotný stav: pod kontrolou treba mať imunitu – doprajte si viac céčka. 
 
LEV
Láska a vzťahy: ak sa vám citová sféra vymyká spod kontroly, príčinu problémov nehľadajte v polovičke. Uvedomte si, že ste poriadne tvrdý oriešok. Upravte svoje správanie či životnú filozofiu. Práca, kariéra a financie: pred ohnivým znamením sa črtá silný finančný týždeň. Na obzore sú plodné obchody alebo investície. Uspieť môžete aj v súťažiach. Zdravotný stav: pod drobnohľadom treba mať hlavu, psychiku a nervový aparát. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: ak sa váš citový život neuberá tým správnym smerom, siahnite po modlitbe. Prihovorte sa anjelskej ríši, aby do vášho osobného vzťahu vnášala svetlo lásky. Uvidíte, ako rýchlo sa dostavia pozitívne zmeny. Práca, kariéra a financie: na obzore sú finančné úniky. Duchovná ríša radí, aby ste si dávali pozor na požičiavanie peňazí, ale aj pofidérne investície. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť bolesti hlavy. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: vo vzťahu sa cítite isto. Dôvod je jasný – začali ste väčšmi veriť svojej polovičke. A to je dobre. Uvedomili ste si, že neviera vnáša do zväzkov zbytočné komplikácie. Práca, kariéra a financie: viac bezpečia registrujete aj na pracovnej pôde. Všetko funguje ako švajčiarske hodinky, nadriadení sú s vašou robotou spokojní. Zdravotný stav: pod kontrolou majte psychiku, ustriehnite vyčerpanie. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: pred vodným znamením sa črtá komplikovanejší týždeň – aj na vzťahovej, aj na pracovnej báze. V citovej rovine sa pripravte na úder pod pás – a to od blízkej osoby. Zrejme vás ktosi poriadne sklame. Práca, kariéra a financie: polená pod nohy vám budú hádzané aj na pracovnej pôde. Vo vašej blízkosti je intrigán – človek s nekalými úmyslami. Intuíciu máte silnú – a preto ho ľahko odhalíte. Zdravotný stav: pozor na migrény. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: na obzore sú pokušenia rôzneho druhu. Obzvlášť pozorný buďte v takom prípade, ak fungujete vo vzťahu. Nevera by vyplývala na povrch rýchlosťou blesku. Práca, kariéra a financie: ak sa vám na pracovnej pôde nedarí, príčinu nehľadajte v iných ľuďoch. Dôvod drieme vo vás – v ostatnom čase ste lenivý a príliš pasívny. Uskutočnite nápravu. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä zápalové procesy v tele. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: pred zemským znamením sa črtá zložitý týždeň – aspoň čo sa vzťahov týka. Zrejme vstúpite do ostrej hádky, ktorá môže mať katastrofálne následky. Pokúste sa kresať ohnivé emócie. Práca, kariéra a financie: citový nezdar vykompenzuje úspech na poli práce. Vydarí sa vám všetko, do čoho vrazíte energiu. Na obzore sú nečakané finančné prísuny. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s lonovou oblasťou. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: duchovná ríša chce, aby ste v týchto dňoch žili väčšmi spoločensky. Zájdite medzi ľudí – neizolujte sa. Po boku príjemných jedincov zabudnete na všetky starosti, ktoré vás kvária. Práca, kariéra a financie: na obzore je novátorský týždeň. Siahnite po všetkých čerstvých métach, ponukách a možnostiach. Hlavne žiadne obavy – strach je najhorší nepriateľ pri životnom progrese. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti pohybového aparátu. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: v týchto dňoch budete podráždený, a teda i hnevlivý a jedovitý. Aj preto sa môžu zrodiť početné hádky či nedorozumenia. Veľa meditujte – to je cesta, pomocou ktorej vnútorné napätie prekonáte. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia prísunu peňazí. Investície sa ukážu ako prospešné. Na obzore sú aj výhry alebo víťazstvá. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä tráviaci aparát. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 125)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 275)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (558)

9%

Celkový počet hlasov: 6398