Profesionálny kartoskop od 31. júla do 6. augusta

28.07.2017 08:01

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Metatron – karta „karma“
Aktuálny týždeň je vhodný na: konanie dobrých skutkov – aby sa prečisťovali karmické „nitky“; skoncovanie so všetkým, čo človeku škodí a čo ho nezdravo zväzuje; pozorné sledovanie okolitého života – v duchu teórie „učím sa z každej situácie, ktorú prežívam“. 
V tomto týždni sa treba vyhýbať: páchaniu zla; vŕtaniu sa v minulosti; opakovaniu starých chýb či nesprávnych rozhodnutí; okultistickým praktikám.
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Prosím o Božie svetlo do všetkých línií môjho bytia – minulosti, prítomnosti aj budúcnosti.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: psychiku a spánok
Kľúčový minerálny kameň: čaroit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: vo vašom Ja si schovávate príliš veľa emócií. Zrejme sa bojíte, že by vás partner nepochopil, prípadne i vysmial. Je to bludná predstava. Otvorene komunikujte. Práca, kariéra a financie: na obzore nie je príliš prajný materiálny týždeň. Viaceré projekty stroskotajú. Objaviť sa môžu aj nečakané výdavky – a to nemalé. Zdravotný stav: pod drobnohľadom treba mať dýchací systém. Obzvlášť pozorní musia byť alergici. 
 
BÝK
Láska a vzťahy: už viete, že nič na citovej báze nejde samo – bez pričinenia. Na každom zväzku treba veľa a intenzívne pracovať. A platí to aj pre vaše partnerstvo či manželstvo. Práca, kariéra a financie: na obzore sú hádky a spory. Zrejme si s niekým na pracovisku nesadnete. Pokúste sa správne argumentovať – bez zbytočných emócií. Len tak svojho súpera spacifikujete a odrovnáte. Zdravotný stav: pozor na hrdlo, uši a oči. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: do vášho osobného vzťahu sa opäť vkráda nerozhodnosť a balansovanie. V praxi sa to môže pretaviť do stretnutia novej – mileneckej lásky. Je len na vás, či jej otvoríte svoje srdce. Práca, kariéra a financie: na obzore sú zaujímavé kontrakty, zmluvy a obchody. Všetky investície, ktoré vám frnknú do nosa, môžete považovať za seriózne. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä krížovú chrbticu. 
 
RAK
Láska a vzťahy: hviezdy radia – ak máte s určitou blízkou osobou problém, daný stav neriešte na „hmotnej báze“, ale cez duchovno. Požiadajte anjelov či archanjelov o vliatie svetla lásky do vášho vzájomného vzťahu. Práca, kariéra a financie: je čas nasať nové životné vetry. Áno, prichádza obdobie, keď môžete uvažovať nad zmenou roboty. V každom prípade opustite nalinajkované štruktúry bytia. Zdravotný stav: pozor na žalúdočné ťažkosti. 
 
LEV
Láska a vzťahy: do vašich vzťahov sa vlievajú nové a čerstvé energie. Existujúce vzťahy sa upevňujú, osamelí Levi môžu stretnúť spriaznené osoby. Majte svoje srdce otvorené dokorán. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch sa vo vás zrodí pracovná či kariérna dilema – a to sa vám – Levom často nestáva. Pri rozhodovaní sa uprednostnite hlasy intuície – nie „šepoty“ racia. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä nohy. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: na obzore je plodný týždeň. S polovičkou prežijete romantické chvíle, popretkávané blahodarnou erotikou. Bezdetné Panny – túžiace po potomstve – môžu počať. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch si môžete do života pritiahnuť viac peňazí. Musíte však dodržať duchovnú radu – vykonávať také činnosti alebo profesie, prostredníctvom ktorých pomáhate iným ľuďom. Zdravotný stav: cítite sa fit, nehrozia vám žiadne choroby. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: v týchto dňoch myslite viac na vlastné Ja – nie na blaho okolia. Ustavične činíte len to, čo chcú blízke osoby, zabúdajúc na vnútorné dieťa a jeho potreby. Práca, kariéra a financie: na pleciach toho máte príliš veľa – duša i telo volajú po oddychu. Ak ste si ešte nerezervovali letnú dovolenku, je ten najvyšší čas. Vyberte si z last-minute ponúk. Zdravotný stav: objaviť sa môžu psychické alebo tráviace neduhy. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – v osobnom vzťahu sa snažte o nastolenie vyvážených, teda recipročných energií. Nielen dávajte, ale i berte. V opačnom prípade sa citovo vyšťavíte. Práca, kariéra a financie: na pracovisku si dávajte pozor na intrigy. Pozorne zvažujte, čo komu poviete. Informácia – zverená nesprávnemu jedincovi – by mohla byť poriadne skreslená. Zdravotný stav: objaviť sa môžu respiračné ochorenia. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: obklopujú vás ľudia, od ktorých sa môžete veľa naučiť. Pozorne preto sledujte osoby v bezprostrednej blízkosti. Nezabúdajte, že lektormi sú nielen naši priatelia, ale aj tí, s ktorými príliš nerezonujeme. Práca, kariéra a financie: na obzore sú hádky a spory – aj „hrubšieho zrna“. Držte sa svojich názorov a protivníkovi neustúpte. V tomto prípade je totiž pravda na vašej strane. Zdravotný stav: pozor na tráviaci aparát. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: sudičky lásky stoja po vašom boku. Obzvlášť prajný týždeň čaká osamelých Kozorožcov. Na obzore sú romantické aj erotické chvíle. Práca, kariéra a financie: disponujete brilantnými nápadmi – nebojte sa ich prezentovať a pretavovať do reality. Kritikov či skeptikov vygumujte z hlavy. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť starosti s pohybovým aparátom. Dožičte si viac športových aktivít. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: pred vzdušným znamením sa črtá priam rozprávkový týždeň – aj s ohľadom na lásku a vzťahy. S milujúcou osobou prežijete chvíle, na ktoré sa nikdy nezabúda. Práca, kariéra a financie: prajné energie prúdia aj do materiálnej sféry. Na obzore sú plodné obchody či investície. Peniaze – vrazené do dobrej veci – prinesú nemalý osoh. Zdravotný stav: cítite sa dobre a vaše energetické aj fyzické telo srší vitalitou. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa vás zmocní melanchólia – spojená s minulosťou. Zrejme sa vo vás oživí nemilá citová spomienka. Pokúste sa ju v mysli nerozvíjať. Ak treba, osobe, ktorá vás kedysi ranila, odpustite. Práca, kariéra a financie: do pracovnej sféry prúdia nové a svieže vetry. Ak vás to už dlhší čas ťahá k zmene roboty, učiňte tak práve teraz. Verdikt sa ukáže ako správny a progresívny. Zdravotný stav: objaviť sa môžu psychické neduhy alebo starosti s lymfou. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382