Profesionálny kartoskop od 3. do 9. júla

22.06.2017 14:19

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Chamuel – karta „zamilovanosť“
Aktuálny týždeň je vhodný na: odovzdávanie a prijímanie lásky; utužovanie vzťahov; vnášanie energií odpustenia do všetkých zväzkov, ktoré boli nahlodané; stretávanie spriaznených duší. 
V tomto týždni sa treba vyhýbať: hádkam s blízkymi osobami; klamstvám na poli lásky; flirtom a nevere; zneužívaniu polovičky; samote a izolácii. 
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Do všetkých buniek môjho života prúdi Božia láska.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: kardiovaskulárny systém
Kľúčový minerálny kameň: ruženín
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: cítite sa príjemne – obklopujú vás ľudia, ktorých ľúbite a ktorí ľúbia vás. Vychutnávajte si harmonické chvíle s takzvanými spriaznenými dušami. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde buďte rázny a rozhodný jedinec – nenechajte so sebou mávať alebo manipulovať. Uvedomte si, že váš názor je momentálne postavený na pevných pilieroch. Zdravotný stav: ustriehnite stravu – aby bola ľahká a rýchlo stráviteľná.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: ako v okovách – presne takto sa budete cítiť v nadchádzajúcich dňoch. Naučte sa svojej polovičke hovoriť „nie“ – v opačnom prípade si z vás urobí bábku, s ktorou môže narábať tak, ako chce ona sama. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde sa od vás očakáva aktívny a dynamický duch. Na pasivitu, lenivosť či vyčkávanie na zázraky zabudnite. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s tlakom alebo tepom.  
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: pred vzdušným znamením zodiaku sa črtá harmonický týždeň. Pravdepodobne strávite prekrásne chvíle po boku milujúcej a milovanej osoby. O romantiku bude dobre postarané. Práca, kariéra a financie: netlačte na pílu – ak by ste boli v týchto dňoch príliš aktívny a súťaživý, úspech si odsuniete na neurčito. Veciam dajte voľný priebeh. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti chrbtice. Zájdite na kvalitnú masáž.  
 
RAK
Láska a vzťahy: Raci a Račice, pripravte sa na príjemné dni. V ostatnom čase ste zapracovali na svojom Ja – ste oveľa pokojnejší a mierumilovnejší jedinec. A to pozitívne vplýva na všetky vzťahy, ktoré vás obklopujú. Práca, kariéra a financie: do pracovných a kariérnych vôd prichádza vše-požehnanie. Nápady či idey, do ktorých ste vrazili energiu, vyjdú nad vaše očakávania. Zdravotný stav: na obzore nie sú žiadne zdravotné pohromy.  
 
LEV
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – na vzťahovej pôde dbajte na reciprocitu, čiže vyváženosť. Naučte sa nielen brať, ale i dávať. Ak len beriete, vašu polovičku časom zunujete. Práca, kariéra a financie: oplývate výbornými presviedčacími a vodcovskými danosťami- využite to vo svoj prospech a okolie si „naprogramujte“ tak, aby žalo jeden úspech za druhým. Zdravotný stav: dbajte na zdravé srdce a kvalitný tlak.  
 
PANNA
Láska a vzťahy: na citovej pôde očakávajte samé dobré správy. Jestvujúce vzťahy sa utužia, osamelé Panny stretávajú fajn človeka. Pozvanie na výlet či dovolenku od milovanej osoby neodmietnite. Práca, kariéra a financie: v ostatnom čase pracujete viac než sa patrí. Stanovte si mantinely – v opačnom prípade sa objavia zdravotné neduhy, spojené s imunitou. Zdravotný stav: okrem obranyschopnosti organizmu ustriehnite tlak a tep.  
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: robíte pokroky – učíte sa väčšmi prejavovať svoje pravé Ja. Zdravá komunikatívnosť vedie k tomu, že vaše vzťahy sa utužujú a skvalitňujú. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch sa vám na pleciach nakopí enormná masa povinností. Včas si v nich urobte poriadok – v opačnom prípade vznikne chaos, ktorý nahlodá vašu psychiku. Zdravotný stav: objaviť sa môžu nepríjemné a dlho trvajúce bolesti hlavy.  
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: v týchto dňoch dbajte na ľahkosť a slobodnosť. Nenechajte sa nikým ovládam, no zároveň sa nesnažte okolie manipulovať ani vy sám. Nedopadlo by to najlepšie. Práca, kariéra a financie: je čas na oddych – doprajte si ho plným priehrštím. Ideálne by bolo, ak by ste aktuálne dni strávili na slnkom zaliatej pláži. Zdravotný stav: objaviť sa môžu psychické starosti alebo nepríjemné bolesti hlavy. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: pred ohnivým znamením zodiaku sa črtá takzvaný týždeň pomocných rúk. Poskytnite pomoc – či už slovnú, alebo materiálnu - každému, kto o ňu požiada. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde ustriehnite prehnané ego. Uvedomte si, že pravdu môže mať aj niekto iný. Ak spravíte chybu, priznajte si ju. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť tráviace problémy. Neprejedajte sa a zbavte sa zlozvykov.  
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: v týchto dňoch dbajte na to, aby ste otvorene prejavovali svoje skutočné pocity. Ich schovávanie alebo skresľovanie by smerovalo k nahlodaniu osobných vzťahov. Práca, kariéra a financie: na obzore sú medzi-kolegiálne nešváry. Pravdepodobne si s niekým nesadnete, vplyvom čoho vznikne otvorený konflikt. Snažte sa správne a cielene argumentovať. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s dýchaním.  
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: cítite sa osamelo a izolovane. Má to však svoj duchovný dôvod – deje sa tak preto, aby ste sa zahĺbili do svojho jadra a urobili si poriadok v tom, čo vlastne na citovej báze chcete a čo zasa nie. Práca, kariéra a financie: nie príliš prajný týždeň sa črtá aj na pracovnej pôde. Očakávajte nemilú správu od niektorého z kolegov, či dokonca od šéfa. Zdravotný stav: ste unavený – životné batérie si okamžite dobite pod holým nebom, čiže v prírode.  
 
RYBY
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa do vašich vzťahov zavŕtajú nezhody či konflikty spojené s peniazmi. Snažte sa ich eliminovať – mohli by mať katastrofálne následky. Práca, kariéra a financie: projekty alebo aktivity, od ktorých si sľubujete veľa, vyjdú navnivoč. Ide o životnú skúšku – aby ste sa nevzdali a šťastie pokúšali na inom „piesočku“. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte všetky pevné časti v organizme.
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382