Profesionálny kartoskop od 29. mája do 4. júna

24.05.2017 07:40

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Uriel – karta „optimizmus“
Aktuálny týždeň je vhodný na: rozpozitívnenie mysle; naštartovanie radostného očakávania;  zábavu a zdržiavanie sa v príjemnej spoločnosti; pochopenie, že s humorom sa žije oveľa ľahšie
V tomto týždni sa treba vyhýbať: skepse a negativizmu; „kutiu“ záporných scenárov; strachom a obavám rôzneho druhu; šíreniu zlej energie /pretože sa ako bumerang okamžite vráti späť/
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Som naplnený absolútnou radosťou. A rovnakú radosť šírim aj do prostredia, ktoré ma obklopuje.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: oči, uši, zuby
Kľúčový minerálny kameň: fluorit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: duchovná ríša vystríha pred uzatváraním vášho Ja do pomyselného vajíčka. Emócie si neschovávajte v útrobách – otvorene ich prezentujte, a to i napriek tomu, že by sa niekto z vašich blízkych urazil. Práca, kariéra a financie: v prípade, že vám v hlave skrsne zaujímavý pracovný nápad, manifestujte ho. Strachy a obavy dajte bokom. Prebuďte v sebe „internú šelmu“. Zdravotný stav: pod kontrolou majte ústnu dutinu. Vystrájať môže niektorý zo zubov.   
 
BÝK
Láska a vzťahy: zemské znamenie prežije krízový týždeň – aspoň čo sa vzťahov týka. Nie je vylúčené, že vaša komplikovaná povaha spôsobí vážnejší konflikt alebo spor. Ak treba, včas sa ospravedlňte. Práca, kariéra a financie: starosti na citovej báze vykompenzuje úspech na pracovnej pôde. Sudičky šťastia stoja po vašom boku – správne rozhodnutia prinesú nemalé peniaze. Zdravotný stav: objaviť sa môžu zápalové procesy v urogenitálnom trakte. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: pred vzdušným znamením sa črtá „učenlivý týždeň“. Pozorne sledujte ľudí, ktorí sa mihnú vo vašej blízkosti. Od každého z nich – i priateľa, i nepriateľa – sa môžete veľa naučiť. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša vás varuje, aby ste si na pracovnej pôde stanovili jasné pravidlá hry. V prípade, že sa budete vysilovať, odnesie si to zdravie – fyzické aj duševné. Zdravotný stav: okrem „vyšťavenia“ organizmu hrozia starosti s imunitou. 
 
RAK
Láska a vzťahy: lomcujú vami strachy rôzneho druhu. Nie je vylúčené, že sa obávate o stratu aktuálneho vzťahu. V prípade, že ostanete v zápornom „móde“, môže sa stať, že váš strach sa pretaví do reality. Preto s ním skoncujte. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša chce, aby ste väčšmi prezentovali svoje „Jánstvo“ – teda osobnú silu. Drieme vo vás viac schopností než manifestujete navonok. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s nohami.  
 
LEV
Láska a vzťahy: pred ohnivým znamením zodiaku sa črtá vynikajúci týždeň. Aj na poli lásky konečne nachádzate harmóniu a celostnú saturáciu. Obklopujú vás osoby, na ktoré sa môžete spoľahnúť. Práca, kariéra a financie: chytáte druhý dych – vo vašej hlave sa rodí množstvo brilantných nápadov, prostredníctvom ktorých si dokážete pritiahnuť zdar a úspech. Aktuálne dni žičia aj výhram a víťazstvám. Zdravotný stav: merajte si tlak – môže kolísať.  
 
PANNA
Láska a vzťahy: v týchto dňoch venujte maximum pozornosti a energie tým ľuďom, ktorí už roky stoja po vašom boku. Dajte im vedieť, že si ich vážite a že ich ľúbite. Neberte to ako samozrejmosť. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde balansujete – chvíľami ste ako „tátoš“, chvíľami ako lenivá a spomalená „korytnačka“. Nastoľte v tomto smere rovnováhu a súlad. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť starosti s chrbticou.  
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: duchovná ríša vás vystríha, aby ste si dávali pozor na vypovedané slová. Niektoré vety môžu blízkych poriadne raniť – a ospravedlňovanie by bolo úplne zbytočné. Práca, kariéra a financie: v prípade, že jestvujete v pracovných „štruktúrach“, ktoré vášmu Ja nevyhovujú, pouvažujte nad zmenami. Vedzte, že aktuálne obdobie žičí transformáciám a korektúram. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s dýchacím traktom.  
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: ste ako časovaná bomba. Vnútri vás drieme množstvo „priškripnutých“ emócií, ktoré nedávate von priebežne. Ak vychrlia naraz, hrozí, že si rozhádate blízke osoby. A o to zrejme nestojíte. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch sa púšťate do aktivít, ktoré sú vopred odsúdené na zánik. Dôsledne preto zvážte, do čoho sa oplatí a do čoho zasa neoplatí vkladať energiu. Zdravotný stav: pozor na žalúdok, žlčník a pečeň.  
 
STRELEC
Láska a vzťahy: duchovná ríša chce, aby ste ustriehli svoju tvrdohlavosť. V týchto dňoch sa nechajte „unášať“ názormi a optikou svojich blízkych. Pravda je taká, že ich idey sú lepšie než tie vaše. Práca, kariéra a financie: v aktuálnom období dbajte na korektnosť a čestnosť. Vedzte, že lož na pracovnej pôde by vyplávala na povrch rýchlosťou blesku. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä žlčník, objaviť sa môžu aj nečakané bolesti zubov. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: pred zemským znamením sa črtá priaznivý týždeň. Oplývate silným osobnostným fluidom a sršíte optimizmom. V prípade že nemáte vzťah, jestvuje veľký predpoklad na pritiahnutie zaujímavého človeka. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde chytáte druhý dych a prebúdzate v sebe „internú šelmu“. Odštartované projekty vyjdú nad vaše očakávanie. Zdravotný stav: pozor na bolesti hlavy.  
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: v hlave si držíte zbytočné myšlienky. Ustavične čosi analyzujete – a tento „myšlienkový úmor“ vám bráni v plnohodnotnom živote. Naučte sa „len tak byť“. Na tomto základe sa vylepšia aj všetky vzťahy, ktoré vás obklopujú. Práca, kariéra a financie: dobré nápady, ktoré vám skrsnú v hlave, zrealizujte. Strachy a obavy dajte bokom – zbytočne vás zväzujú. Zdravotný stav: objaviť sa môžu migrény alebo starosti s očami.  
 
RYBY
Láska a vzťahy: na obzore sú hádky a spory. Niektoré prídu nečakane. Naučte sa správne argumentovať – zbytočné emócie a pátos dajte bokom. Práca, kariéra a financie: na pleciach toho máte príliš veľa. Ak si nestanovíte hranice a mantinely, hrozí rapídny úbytok osobnej sily. Hviezdy radia – nenechajte so sebou „mávať“. Zdravotný stav: objaviť sa môžu tráviace ťažkosti. Kontrolujte stravu – aby bola ľahká a vyvážená.  
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 125)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 275)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (558)

9%

Celkový počet hlasov: 6398