Profesionálny kartoskop od 29. januára do 4. februára

18.01.2018 08:49

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Cafkiel – karta „oheň“

Aktuálny týždeň je vhodný na: urovnanie dlhodobých sporov a konfliktov – aj vnútorných, aj vonkajších, utlmenie škodlivých, takzvaných ohnivých emócií, zľavenie zo životného tempa
V tomto týždni sa treba vyhýbať: vytváraniu hádok a sporov, plodeniu škodlivých a deštruktívnych myšlienok či emócií, prepínaniu osobných síl, hazardu rôzneho druhu, podliehaniu stresovým faktorom
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Tlmím v sebe všetky energie, ktoré škodia môjmu Božiemu ja.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: žalúdok a srdce
Kľúčový minerálny kameň: chryzokol
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: v týchto dňoch venujte maximum pozornosti najbližším osobám. Dajte im najavo, ako veľmi ich ľúbite. Na škodu by nebolo ani veľké rodinné stretnutie, kde sa vyčistia staré emočné rany. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí, aby ste prehodnotili materiálny túžby. Niektoré stoja na vode – čiže si od nich sľubujete nemožné. Skrátka, sňajte si z nosa ružové okuliare. Zdravotný stav: objaviť sa môžu ochorenia očí alebo uší.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: na obzore sú citové špekulácie – napríklad v podobe flirtov či nevery. Majte preto oči na stopkách. Kučeravé myšlienky vo vlastnej hlave rýchlo zameťte pod koberec. Práca, kariéra a financie: cítite sa pod psa – nápady nevychádzajú podľa vašich predstáv, financií je nedostatok, vzťahy na pracovisku stagnujú. Je to len dočasná situácia – už čoskoro opäť vyjde slnko. Zdravotný stav: pozor na bolesti pohybového aparátu. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: počas aktuálnych dní si dávajte pozor na manipuláciu – najmä na vašu osobu. Ak sa vás blízky jedinec bude snažiť držať v pomyselnej zlatej klietke, rýchlo mu ukážte, kde je sever. Práca, kariéra a financie: materiálne starosti sú spôsobené vaším balansovaním a nerozhodnosťou. Duchovná ríša žiada jediné – aby ste už v určitej veci zaujali striktný a fixný postoj. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti nôh, prípadne respiračné neduhy. 
 
RAK
Láska a vzťahy: aktuálne dni sú priam stvorené na očistu rodu. Ak v najbližších vzťahoch badáte dlhodobé starosti a problémy, je to preto, že si na svojich pleciach nesiete rodové nánosy. Modlite sa za svetlo pre svojich predkov. Práca, kariéra a financie: v práci dbajte na čistotu slova – nevhodný verbálny prejav by mohol proti vám postaviť kolegov, prípadne i šéfstvo. A o to zrejme nestojíte. Zdravotný stav: dbajte na zdravú lonovú oblasť. 
 
LEV
Láska a vzťahy: máte v sebe príliš veľa napätia – pravdepodobne vás niekto z blízkych už dlhší čas hnevá. Pozor na to, aby ste nevypenili. Nahromadenú energiu si radšej vybite športom. Práca, kariéra a financie: všetko pôjde poľahky – projekty sa vydaria a do vašej osobnej kasy natečie dostatočná masa peňazí. Nezabudnite si ich vychutnávať. Schovávanie dukátov v pančuche už nie je v móde. Zdravotný stav: pozor na tráviaci trakt. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: vaša duša volá po pomoci iným. Majte oči dokorán – vo vašej blízkosti sa počas týchto dní zjavia osoby, prahnúce po pomocnej ruke. Tú neodmietnite. Práca, kariéra a financie: opäť sa strácate v pomyselnej materiálnej hmle. Skrátka, neviete, čo je správne a ktorými cestičkami sa vydať. V tomto ohľade načúvajte hlasom vnútra – poradí vám presne a jasne. Zdravotný stav: objaviť sa môžu poruchy vyprázdňovania. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: pred Váhami sa črtá komplikovaný týždeň – aj s ohľadom na vzťahy, aj v materiálnej sfére. V citovej oblasti hrozia hádky – aj také, ktoré sa budú hasiť dlhší čas. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša vystríha pred klamstvami a podvodmi. Vo vašej blízkosti sú dlhoprstí. Držte sa preto hesla – dvakrát meriam a raz režem. Zdravotný stav: okrem celostnej únavy treba ustriehnuť zápalové procesy v organizme. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa vyhýbajte intrigám. Ak vás na určitej blízkej osobe niečo hnevá, nerozprávajte sa o nej za jej chrbtom, ale danú vec si vydiskutujte face to face. Práca, kariéra a financie: pred „vodákmi“ sa črtá požehnávajúci týždeň. Projekty alebo aktivity sa pretavia do nemalých finančných tokov. Časť z nich miňte, čas si odložte na horšie časy. Zdravotný stav: pod dozorom majte dýchací systém.  
 
STRELEC
Láska a vzťahy: aktuálne dni možno nazvať zberom úrody. Ak ste doteraz do vašich vzťahov vkladali dostatok pozitívnych energií, práve teraz sa to pretaví do celostnej harmónie na poli lásky. V opačnom prípade sa od vás blízki odvrátia. Práca, kariéra a financie: dbajte na precíznosť a zodpovednosť. Na obzore sú chyby či nuansy, pre ktoré by ste mohli prísť o dobré meno, prípadne aj o značný balík peňazí. Zdravotný stav: pozor na nohy. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: pred zemským znamením sa črtá takzvaný retrospektívny týždeň. V mysli sa budete ustavične vracať k tomu, čo bolo. Ustriehnite, aby šlo len o príjemné spomienky. Staré krivdy neotvárajte. Práca, kariéra a financie: ste príliš uzatvorený jedinec, neprejavujúci svoju osobnú moc. Zmeňte to práve teraz. Uvedomte si svoje kvality – a plne ich manifestujte. Zdravotný stav: objaviť sa môžu chronické ochorenia. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: počas aktuálnych dní dbajte na zdravú a otvorenú komunikáciu – skrátka, emócie vyjavujte tak, ako vám prídu na jazyk. Vedzte, že priškripnuté pocity spôsobujú zdravotné ťažkosti. Práca, kariéra a financie: ak vám do osobnej pokladnice nepriteká dostatok financií, skúste pouvažovať nad tým, či práca, ktorú vykonávate, saturuje vašu dušu. Ak nie, siahnite po náprave. Zdravotný stav: dbajte na zdravý respiračný aparát. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: v týchto dňoch dbajte na to, aby ste sa nestali terčom pre človeka – manipulátora. Majte vždy vlastný názor a nebojte sa povedať „nie“ – a to ani najbližšiemu človeku. Práca, kariéra a financie: na pleciach toho máte príliš veľa. Ak nezľavíte z tempa, hrozia závažnejšie zdravotné nuansy s dlhodobou rekonvalescenciou. Zdravotný stav: okrem únavy ustriehnite orgány okolo solárneho pletenca – žalúdok, žlčník, pečeň a slezinu. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 125)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 276)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (558)

9%

Celkový počet hlasov: 6399