Profesionálny kartoskop od 28. augusta do 3. septembra

23.08.2017 12:49

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Chamuel – karta „holubica“
Aktuálny týždeň je vhodný na: spoločenský život; budovanie nových kontaktov; lásku a zamilovanosť; rozpúšťanie starých medziľudských nešvárov; odpúšťanie
V tomto týždni sa treba vyhýbať: samote a izolácii; vytváraniu zbytočných konfliktov; deštruktívnym tvrdeniam typu „Nezaslúžim si lásku“, „Nikdy nebude milovaný/á“ alebo „Už nikdy si nenájdem spriaznenú dušu“
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Vše-láska je grom môjho života.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: srdcovo-cievny systém
Kľúčový minerálny kameň: ruženín
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: v týchto dňoch si dávajte pozor na voľnomyšlienkarske tendencie – napríklad v podobe úniku z domu. Áno, sloboda je základom kvalitných vzťahov, no nesmie sa zneužívať. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – neprepínajte svoje sily. Ak to s pracovnými činnosťami preženiete, objaviť sa môžu nepríjemné choroby s dlhodobou rekonvalescenciou. Zdravotný stav: okrem napätej psychiky dbajte na zdravé srdce. 
 
BÝK
Láska a vzťahy: máte v sebe príliš veľa uzatvorených emócií – a nedostávate ich von. Vašu polovičku alebo blízku osobu to poriadne škrie. Môže si totiž myslieť, že vaša láska voči nej upadá. Práca, kariéra a financie: na obzore je novátorský týždeň. Objaviť sa môžu čerstvé pracovné výzvy, prípadne aj úplne nová robota. Po sviežich „vetroch“ ihneď siahnite. Daný krok neoľutujete. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť starosti s dýchacím traktom. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: duchovná ríša vás vystríha, aby ste nemali slobodomyšlienarske správanie. Dbajte na to, aby sa vám flirty či nevera vyhýbali velikánskym oblúkom. Nezabúdajte, že lož má krátke nohy. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch máte silnú moc manifestovania materiálnych túžob – zašlite preto svoje pracovné či finančné želania do mocného Univerza. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä lymfu a krv. 
 
RAK
Láska a vzťahy: v týchto dňoch vás môže opustiť blízka osoba. Buď vplyvom hádky, alebo v dôsledku odcestovania či veľkých životných zmien, ktoré absolvuje. Daný „akt“ vnímajte ako prirodzenú súčasť života – nebojujte proti nemu. Práca, kariéra a financie: na obzore je dobrá správa. Činnosť, do ktorej ste vkladali dostatok energie, sa zrealizuje. Aktuálne dni žičia výhram a víťazstvám. Zdravotný stav: dbajte na zdravé srdce. 
 
LEV
Láska a vzťahy: počas aktuálneho týždňa budete panovačným jedincom, ktorý chce mať všetko podľa vlastných princípov. A to môže byť kameň úrazu pri citovom progrese. Pravda je taká, že dominantné správanie pôsobí na vzťahy ako zabijak. Práca, kariéra a financie: dbajte na to, aby ste vykonávali také profesie, ktoré rezonujú s vaším najvnútornejším Ja. Realizácia činností s výsostne materiálnym „podtónom“ prinesie viac nezdaru než úspechu. Zdravotný stav: pozor na chrbticu. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: vo vašej blízkosti je osoba, ktorá vám vyciciava silu a vitalitu. Naučte sa pred ňou patrične chrániť. Energeticky vám pomôže napríklad šperk z turmalínu. Práca, kariéra a financie: ste plný smútku a nenaplnenosti. Dôvod? Nevyhovujúca práca. Je čas popozerať sa po zmene. Väčšmi dôverujte svojim schopnostiam a danostiam. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť starosti so žalúdkom, pečeňou alebo žlčníkom. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: duchovná ríša má pre vás dôležitú radu – nepreberajte cudzie starosti na svoje plecia. Pravda je taká, že pre určité osoby ste akýmsi hromozvodom. Práca, kariéra a financie: ak v ostatnom čase registrujete pracovný nezdar, treba si položiť otázku, či príčina netkvie vo vašom Ja. Zrejme viac snívate než konáte. Chce to viac aktívneho a odvážneho ducha. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti hlavy. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: nelipnite tak na svojej polovičke alebo blízkych ľuďoch. V týchto dňoch sa od nich „odpojte“ a doprajte si slobodu. Napríklad v podobe neskorej dovolenky – sám so sebou. Práca, kariéra a financie: ak určité záležitosti nevychádzajú podľa vašich predstáv, dôvodom môže byť, že nerezonujú s vaším jadrom. Pouvažujte preto, či je práca, ktorú vykonávate, tým pravým orechovým. Zdravotný stav: pozor na bolesti nôh. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: na obzore je harmonický týždeň – aspoň čo sa vzťahovej sféry týka. Obklopia vás jedinci, s ktorými zažijete veľa príjemných chvíľ. Pozvánku na spoločenskú udalosť neodmietnite. Práca, kariéra a financie: vo vašej blízkosti je intrigán. Snažte sa ho eliminovať – a to tak, že ho budete ignorovať. Ak vás bude chcieť zatiahnuť do „ohováračiek“ voči iným osobám, povedzte jasné nie. Zdravotný stav: pozor na priberanie. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: pred zemským znamením zverokruhu sa črtá príjemný zaláskovaný týždeň. Všetky vzťahy, ktoré vás obklopujú, sa upevnia. Už dlho ste sa necítili tak silne milovaný. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša pobáda k obozretnosti – na materiálnej pôde sa môžu objaviť špekulácie či podvody. Majte preto oči na stopkách a ľudí navôkol si dôkladne preklepnite. Zdravotný stav: život vám znepríjemnia zápalové procesy. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: duchovná ríša apeluje na to, aby ste boli väčšmi vďačný za to, čo na citovej pôde máte. Problémom je, že ustavične porovnávate to, čo je tu a teraz, a to, čo by mohlo byť. Žite viac pre prítomný okamih. Práca, kariéra a financie: ak máte pocit, že vás istí jedinci na materiálnej báze zneužívajú, dajte za ich manipulátorskými technikami ráznu bodku. Pózu šedej myšky zaveste na klinec. Zdravotný stav: dbajte na zdravé srdce.
 
RYBY
Láska a vzťahy: na obzore je týždeň plný romantiky. S blízkou osobou prežijete príjemné chvíle, na ktoré budete spomínať ešte dlhý čas. Duchovná ríša radí – na citovej báze rovnako dávajte aj berte. Práca, kariéra a financie: uvedomte si, že v ostatnom období prepínate svoje sily. Naučte sa stanoviť si hranice a jasné pravidlá hry. V opačnom prípade sa časom dostaví vyhorenie. Zdravotný stav: okrem psychiky dbajte na celkovú motoriku pohybového aparátu. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382