Profesionálny kartoskop od 27. novembra do 3. decembra

23.11.2017 09:45

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Rafael – karta „mier“
Aktuálny týždeň je vhodný na: vytváranie pokoja a mieru – aj vnútri človeka, aj vo vonkajšom prostredí; urovnávanie všetkých nešvárov, konfliktov, sporov a nedorozumení; kreovanie priateľskej atmosféry; šírenie pozitívnych správ, ktorými sa „čistí“ kolektívne vedomie
V tomto týždni sa treba vyhýbať: stresovým faktorom; napätiu rôzneho druhu; konfliktom a medziľudským stretom; bojovným energiám; súťaživosti; povzbudzovaniu negativistických správ, ktorými sa v spoločnosti vytvárajú strachy a obavy
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „To, čo vytváram a šírim, sa ku mne vracia ako bumerang.
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: hlava
Kľúčový minerálny kameň: selenit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: v ostatnom čase majú vaši blízki pocit, že všetku energiu vrážate do práce alebo koníčkov. Uskutočnite nápravu – v opačnom prípade sa vám osobné vzťahy narušia, prípadne i stroskotajú. Práca, kariéra a financie: ste príliš aktívny a súťaživý človek. Uvedomte si, že takýmto spôsobom si momentálne vybíjate životné batérie. Zľavte z tempa a uvedomte si, že všetko má svoj prirodzený čas. Zdravotný stav: pozor na celkovú vyšťavenosť.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: v nadchádzajúcich dňoch budete ako časovaná bomba. Stačí jedno nevhodné slovo od polovičky alebo blízkej osoby – a vy vypeníte. Skúste kontrolovať škodlivé emócie. V opačnom prípade sa prajné city narušia. Práca, kariéra a financie: určité pracovné aktivity alebo činnosti stroskotajú. Nezúfajte – má to tak byť. Dôvod? Otvárajú sa nové brány. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä hrdlo, pľúca a priedušky. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: vo vašich osobných zväzkoch vládne nereciprocita – teda nesúlad medzi vydanou a prijatou energiou. Pravdepodobne len dávate – a späť dostávate len minimum citov. Je najvyšší čas zmeniť to. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni sa ponorte do vlastného ja – a študujte. Informácie, ktoré získate, budú nápomocné pri ďalšom kariérnom progrese. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä srdce, hustotu krvi, tlak a tep. 
 
RAK
Láska a vzťahy: počas decembrových dní si dávajte pozor na vypovedané slová. Nie je vylúčené, že vplyvom stresov – ktorým podliehate vždy pred Vianocami – ublížite tým, na ktorých vám záleží. Práca, kariéra a financie: na pracovné povinnosti sa vykašlite. Radšej si dajte do „gruntu“ domácnosť. Počas nadchádzajúcich sviatkov sa musí ligotať čistotou – len v takomto priestore sa budete cítiť dobre. Zdravotný stav: objaviť sa môžu problémy s imunitou. 
 
LEV
Láska a vzťahy: v aktuálnom týždni ustriehnite usadené a priškripnuté emócie. Nenechávajte si ich v útrobách – prejavte sa. Ak niekoho ľúbite alebo po niekom bezhranične túžite, nebojte sa vyjaviť čisté pocity. Práca, kariéra a financie: na poli práce dávajte na svoju intuíciu – čiže vnútorný hlas. Áno, ste síce racionálny človek, no v týchto dňoch sa rešpektovanie šiesteho zmyslu osvedčí. Zdravotný stav: „haprovať“ môžu oči, uši alebo zuby. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: vaša polovička má v ostatných dňoch pocit, že ste príliš negativistický a skeptický človek. A pravda je taká, že jej to poriadne prekáža. Ak nezmeníte svoje ja, čoskoro vašej láske narastú krídla. Práca, kariéra a financie: aktuálny týždeň žičí nasávaniu nových poznatkov a vedomostí. Nebráňte sa im – všetky budú nápomocné pri materiálnom a kariérnom progrese. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti hlavy, ale aj dolných končatín. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: nie je vylúčené, že v aktuálnych dňoch odštartujete v hlave citovú dilemu. Týka sa to najmä Váh, ktoré sú vo vzťahu. Zrejme vám životné cestičky skríži iná osoba. Práca, kariéra a financie: na pleciach toho máte poriadne veľa. A počas tohto týždňa povinností ešte pribudne. Zachovajte pokoj a striedajte vypätie a oddychom. V opačnom prípade hrozia zdravotné neduhy. Zdravotný stav: okrem únavy môžu pobolievať nohy. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: na obzore sú konflikty a hádky – a to aj s takými ľuďmi, s ktorými ste dosiaľ súladili. Pokúste sa pri sporoch skresať ego. Situáciu neriešte emočne, ale racionálne a pragmaticky. Práca, kariéra a financie: aktivity a činnosti sa budú vyvíjať veľmi pomaly. Má to však svoj význam – učíte sa trpezlivosti. A tú potrebujete ako soľ. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä dýchací systém, no objaviť sa môžu aj poruchy vyprázdňovania. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: pred ohnivým znamením zodiaku sa črtá vynikajúci citový týždeň. Na obzore sú romantické chvíle po boku milujúcej osoby. A ako môžete potešiť svoju polovičku? Kreatívnym darčekom alebo víkendovým relax-pobytom. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch konajte viac kolektívne než individuálne. Uvedomte si, že väčšie množstvo hláv prináša viac inovatívnych nápadov. Zdravotný stav: cítite sa fit, ustriehnite akurát únavu. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: vašej polovičke alebo blízkej osobe prekáža, že ste príliš uzatvorený človek. Emócie z vás treba páčiť a vyťahovať. Pokúste sa zmeniť svoje ja. Uvidíte, že sa vám bude žiť oveľa ľahšie. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde sa črtajú hádky a spory. Pri konfliktoch nereagujte ihneď – to, čo vypoviete, si najskôr dôsledne premyslite. Takýmto spôsobom soka odrovnáte. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s respiračným systémom. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: v ostatných dňoch sa cítite ako v zlatej klietke. Možno vás drží v pomyselných putách polovička, možno niekto z rodiny. Vymaňte sa z týchto okov a slobodne dýchajte. Práca, kariéra a financie: pred Vodnármi sa črtá vynikajúci materiálny týždeň. Všetky projekty alebo aktivity dovediete do zdarného konca. Na obzore sú i nečakané peniaze. Nezabudnite sa za ne poďakovať nebesiam. Zdravotný stav: pozor na kardio-systém. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – nepreberajte cudzie starosti na svoje plecia. Nie ste predsa vysávač, ktorý z iných ľudí odčerpá všetky negatívne energie. Vážte si vlastné ja a energeticky sa chráňte. Práca, kariéra a financie: ak vás na pracovisku pobolieva hlava, je to pre energo-upíra. Áno, vo vašej blízkosti je človek, ktorý vám kradne osobnú vitalitu. Pokúste sa kontakt s ním obmedziť na mininum. Zdravotný stav: okrem bolestí hlavy ustriehnite trávenie. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 126)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6403