Profesionálny kartoskop od 27. júna do 3. júla

24.06.2016 07:55
ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Raziel – intuícia
Týždeň praje: spirituálnemu rastu, nasávaniu duchovných poznatkov, cibreniu viery a dôvery, modlitbám, meditáciu a rozjímaniu, anjelskému channelingu
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Prebúdzam v sebe Božie pravdy a múdrosti.“
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: vo vzduchu visia zbytočné hádky a konflikty, pokúste sa ich ustriehnuť. Skrešte svoje ego a uvedomte si, že aj druhá strana môže mať pravdu. Práca, kariéra a financie: projekty, do ktorých sa pustíte, vyjdú podľa vašich predstáv. Vylúčené nie sú ani drobné výhry. Zdravotný stav: dbajte na dostatočný pohyb, rozprúďte svoju lymfu. Pite šťavu z červenej repy, z byliniek siahnite po žihľave. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: záhneda.
 
BÝK
Láska a vzťahy: pozor na to, aby ste blízkych ľudí nezaťažovali materiálnymi starosťami. Mohli by sa vám vzdialiť alebo odcudziť. Práca, kariéra a financie: pokúste sa vypnúť. Venujte sa radšej záľubám alebo koníčkom. Cibrite tvorivého ducha. Zdravotný stav: objaviť sa môžu nepríjemné bolesti chrbtice. Skontrolujte stoličky, na ktorých sedíte, prípadne i matrac na posteli. Ak treba, zájdite na masáž. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: pyrit. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: žiari nad vami šťastná hviezda. Všetky zväzky prejdú pozitívnou transformáciou. Očakávať môžete viac porozumenia aj empatie. Osamelí Blíženci môžu stretnúť zaujímavého človeka. Práca, kariéra a financie: doprajte si oddych, vaša psychika je na bode mrazu. Ak sa nezastavíte, hrozia zdravotné ťažkosti. Zdravotný stav: pod kontrolou majte psychiku a nervový systém. Pozor aj na zápaly. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: selenit. 
 
RAK
Láska a vzťahy: na obzore je zmenový týždeň. Tie vzťahy, ktoré nie sú postavené na pevných základoch, môžu zaniknúť. Osamelým Rakom prichádza do života zaujímavý jedinec – treba mať oči na stopkách. Práca, kariéra a financie: Vypnite a povinnosti si odložte na neskôr. Zbavte sa perfekcionizmu. Zdravotný stav: pozor si dávajte najmä na zápalové procesy v dýchacom či urogenitálnom trakte. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: karneol. 
 
LEV
Láska a vzťahy: dávajte si pozor na neveru. Ustriehnite svojich vnútorných démonov - nesprávny krok by ste časom mohli oľutovať. Práca, kariéra a financie: na obzore sú nové kontrakty, zmluvy a obchody. Vynikajúci týždeň čaká najmä tých Levov, ktorí si zarábajú sami na seba. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte predovšetkým tráviaci trakt. Kontrolujte stravu. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: jantár. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: v týchto dňoch visia vo vzduchu hádky s blízkymi – a to pre peniaze. Pokúste sa im vyhnúť. V opačnom prípade vám odsajú príliš veľa osobnej energie. Práca, kariéra a financie: v zamestnaní si dávajte pozor na zneužívanie a využívanie. Stráňte sa intríg – mohli by vám skomplikovať život. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s pohybovým aparátom – bolesti chrbtice alebo končatín. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: jaspis. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: pripravte sa na príjemný a harmonický týždeň. Nie je vylúčené, že dostanete dar od milovanej osoby. Prijmite ho s láskou a pokorou. Práca, kariéra a financie: v zamestnaní sa črtá stabilita. Váhy bez roboty môžu nájsť plnohodnotný džob. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä urogenitálny trakt – hrozia zápalové procesy. Ak ste dlhodobo slabý, dajte si skontrolovať krv. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: koral. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: hviezdy radia, aby ste s milovanou osobou, prípadne obľúbeným rodinným príslušníkom zašli na výlet či dovolenku. Váš vzťah sa utuží. Práca, kariéra a financie: nastáva čas na kreovanie nových plánov a cieľov. Nebojte sa chcieť a žiadať od Univerza viac. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä vyprázdňovanie. Ak štrajkuje, jedzte potraviny bohaté na vlákninu. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: červený achát. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: týždeň praje spoločenskému životu. Neizolujte sa, zájdite medzi fajn ľudí. Dobijú vám životné batérie. Práca, kariéra a financie: správnymi rozhodnutiami, ktoré učiníte, sa dopracujete k pozitívnym výsledkom. Nebojte sa k určitej veci zaujať striktný postoj. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä psychiku. Ak treba, oddýchnite sa. Stratenú silu načerpáte v prírodnom prostredí. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: selenit. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: ustavične nad niečím premýšľate a vo vzťahoch hľadáte chyby, nedostatky alebo nuansy. Nečudujte sa preto, ak nefungujú. Spravte nápravu. Práca, kariéra a financie: žiari nad vami hviezda blahobytu. Na obzore sú veľké prísuny financií. Môžete aj zariskovať. Zdravotný stav: ustriehnite najmä tráviaci trakt. Na pozore by sa mali mať žlčnikári a žalúdkari. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: citrín. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: vynikajúci týždeň sa črtá najmä pre tých Vodnárov, ktorí sú sami. Stretnúť môžete duchovnú polovičku. Nevyhýbajte sa spoločnosti, budujte nové kontakty. Práca, kariéra a financie: plány, projekty a ciele sa zrealizujú vo váš prospech, môžete si mädliť ruky. Investície neodkladajte, je na ne vhodný čas. Zdravotný stav: pozor na zápalové procesy v organizme. Pod kontrolou majte aj hustotu krvi. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: hematit. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: vzťahy budú prekypovať šťastím, radosťou a spokojnosťou. Do existujúcich zväzkov sa vleje viac priaznivých citov, spory upadnú do zabudnutia. Práca, kariéra a financie: hviezdy radia, aby ste si uvedomili kvality, ktorými disponujete. Nebojte sa ich manifestovať v bežnom živote. Zdravotný stav: ustriehnite metabolizmus a lymfatický systém. Pozor na priberanie. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: krištáľ. 
 
 
Profesionálny kartoskop pripravil veštec a spirituálny poradca Peter - www.vestecpeter.webnode.sk. 
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405