Profesionálny kartoskop od 26. júna do 2. júla

20.06.2017 07:46

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Metatron – karta „učenie“
Aktuálny týždeň je vhodný na: nasávanie nových poznatkov; učenie sa nových vecí; študovanie duchovných kníh, ktoré človeka posunú vpred; načúvanie vnútornej múdrosti; prejavovanie emócií skrze hovoreného alebo písaného slova; sebarozvoj.
V tomto týždni sa treba vyhýbať: hlúpym rozhodnutiam, prameniacim z ego-mysle /takéto verdikty spôsobia pád/; dialógom s ľuďmi, ktorí majú primitívne názory /extrémistické, vulgárne alebo škodiace iným osobám/. 
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Načúvam svojej vnútornej múdrosti a nechávam sa ňou viesť.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: ústnu dutinu, zuby a nervový systém
Kľúčový minerálny kameň: akvamarín
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: pred ohnivým znamením sa črtá priaznivé obdobie. Vzťahy, ktoré boli narušené alebo naštrbené, prejdú zázračným uzdravením. Dôvodom je aj váš osobnostný prerod – tlmíte svoje ego. Práca, kariéra a financie: ste – jednoducho povedané – továreň na dobré nápady. Idey, ktoré vám v súvislosti s matériou skrsnú v hlave, prinesú nemalé peniaze. Zdravotný stav: cítite sa fit, žiadne zdravotné pohromy si na vás nebrúsia zuby. 
 
BÝK
Láska a vzťahy: zemské znameniu zodiaku prežije zaláskovaný týždeň. Na obzore sú romantické chvíle po boku milujúcej a milovanej osoby. Nie je vylúčené, že dostanete dar. Práca, kariéra a financie: radosti na citovej pôde vystriedajú starosti na poli pracovnom. Niekto vás poriadne urazí – pravdepodobne podkope vaše sebavedomie tvrdením, že svoju prácu neodvádzate na sto percent. Zdravotný stav: pozor na studené nápoje – hrozia bolesti hrdla.  
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: pred vzdušným znamením sa črtá týždeň balansovania a nerozhodnosti. Pravdepodobne budete viesť dilemy, či je súčasný vzťah tým pravým orechovým, alebo je čas otvoriť sa novým a sviežim vetrom. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde si dávajte pozor na vypovedané slová. Nie je vylúčené, že dobrý nápad by vám niekto surovo ukoristil. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä dolné končatiny.  
 
RAK
Láska a vzťahy: je čas ponoriť sa do ticha – vlastného jadra. V aktuálnych dňoch sa nesústreďte na ostatných ľudí, ale na seba samého. Uvidíte, ako sa vnútorne upokojíte. Napokon, interný mier potrebujete ako soľ. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde vládne harmonická klíma. Dokonca sa urovnávajú aj dlhodobé medzi-kolegiálne nešváry. Zdravotný stav: cítite sa fit – jediné, čo ustriehnite, je konzumovanie nezdravých potravín 
 
LEV
Láska a vzťahy: pred ohnivým znamením zverokruhu sa črtá novátorský týždeň. Prichádza obdobie, keď môžete stretnúť duchovnú polovičku, prípadne zaujímavých ľudí, s ktorými si navzájom odovzdáte veľa múdrostí. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde si dávajte pozor na hádky a spory. Zrejme sa dostanete do konfliktu s rovnako ohnivým jedincom, ako ste vy sám. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte tráviaci trakt.  
 
PANNA
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – neseďte medzi štyrmi stenami. Pravda je taká, že v ostatnom čase ste sa izolovali pred okolitým svetom. A to je zle – vaša duša chradne. Práca, kariéra a financie: prajné sudičky stoja po vašom boku – pravdepodobne dostanete dobrú správu. Súvisieť môže s povýšením alebo dvihnutím platu. Panny bez roboty získajú fajn džob. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť starosti so žlčníkom alebo pečeňou.  
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: hviezdy radia, aby ste si dávali pozor na vplyv tretích osôb. Nie je vylúčené, že vám chce určitý jedinec narušiť citovú alebo vzťahovú harmóniu. Ustriehnite aj flirty či neveru. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni sú priam stvorené na kutie nových životných scenárov. Disponujete brilantnými nápadmi a presvedčivým osobným fluidom – a to sú aspekty, ktoré vás môžu vyšvihnúť na kariérnom rebríčku. Zdravotný stav: telu doprajte dostatok tekutín.  
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: duchovná ríša vás vyzýva k činu – pozrite sa na všetky vzťahy, ktoré vás obklopujú, cez prizmu pravdy. Pravdepodobne jestvujete vo zväzkoch, ktoré si prikrášľujete a idealizujete. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch sa od vás očakáva aktívny duch. Po nových výzvach, ktoré sa dostavia, okamžite chňapnite. Strachy či skepsu dajte bokom. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť bolesti hlavy.  
 
STRELEC
Láska a vzťahy: v aktuálnych dňoch sa zaujímajte o blízkej osoby – majú pocit, že ich ignorujete a na ich túžby či želania kašlete. Dbajte na zdravú a otvorenú komunikáciu. Práca, kariéra a financie: hviezdy radia – neprepínajte svoje sily. Zrejme na vás niekto v práci bude chcieť naváľať masu nových povinností. Povedzte striktné „nie“. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s pohybovým aparátom. Choďte si zaplávať.  
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: v ostatnom čase myslíte len na blaho blízkych. Pravda je taká, že si na to zvykli – a využívajú vás. Teraz prichádzajú dni, keď máte maximum pozornosti orientovať do vlastného Ja. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde si dávajte pozor na špekulácie či podvody. Do žiadnych nevstupujte – spôsobili by vám nemalé problémy. Dokumenty, ktoré podpisujete, si dôkladne preštudujte. Zdravotný stav: objaviť sa môžu tráviace neduhy.  
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: na obzore je bolestivý týždeň – aspoň čo sa vzťahov týka. Pravdepodobne vás niekto sklame, podrazí alebo podvedie. Neupadajte na duchu a na pomstychtivosť zabudnite. Práca, kariéra a financie: plány, od ktorých si sľubujete veľa, zrejme stroskotajú. Pravda je taká, že v ostatnom čase viac snívate než konáte. Sňajte si ružové okuliare. Zdravotný stav: pod dohľadom majte najmä oči a urogenitálny trakt.  
 
RYBY
Láska a vzťahy: pred vodným znamením zverokruhu sa črtá takzvaný lektorský týždeň. Pozorne sledujte ľudí okolo seba – môžu vám odovzdať veľa duchovných právd a múdrostí. Nezabúdajte, že človek sa učí tak od priateľov, ako aj od sokov. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni sa nesú v znamení pasivity a nečinnosti. Netlačte na pílu – šlo by o zbytočne vyhodenú energiu. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti nôh.  
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405