Profesionálny kartoskop od 25. do 31. decembra

18.12.2017 07:49

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Gabriel – karta „komunikácia“

Aktuálny týždeň je vhodný na: dialógy a debaty, otvorenú komunikáciu a priame vyjavovanie emócií, vydiskutovanie si starých restov, zdržiavanie sa po boku príjemných ľudí, milé rodinné stretnutia a seansy
V tomto týždni sa treba vyhýbať: samote a izolácii, schovávaniu emócií, hádkam a sporom, ktoré k ničomu nevedú 
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Zdravo a otvorene komunikujem – prejavujem pravú podstatu svojho ja.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: imunitu a respiračný aparát
Kľúčový minerálny kameň: akvamarín
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: v období, keď sa lámu roky, budete atakovaný požiadavkami okolia. Každý od vás niečo chce – a vo vás tak narastá napätie. Dbajte na to, aby ste nevybuchli. Otvorený konflikt by sa žehlil veľmi dlho. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni nie sú vhodné na veľké projekty – iba ak v hlave. Ak vás materiálna sféra v uplynulom roku neuspokojovala, pouvažujte nad tým, čo v rámci nej zmeníte počas nasledujúcich mesiacov. Zdravotný stav: pozor na hrdlo. 
 
BÝK
Láska a vzťahy: ak v osobných alebo rodinných vzťahoch už dlhší čas badáte medziľudské nešváry a žiadne reálne kroky pri ich eliminácii nepomáhajú, pustite sa do duchovnej očisty. Proste anjelskú ríšu, aby vnášala do všetkých zväzkov, ktoré vás obklopujú, svetlo lásky. Práca, kariéra a financie: urobte si poriadok v papierových veciach.  V opačnom prípade vám môžu napáchať úradné starosti – a to už v úvodných mesiacoch nového roka. Zdravotný stav: pozor na celostnú únavu. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: na prelome rokov ste citlivý, až precitlivený jedinec. Dávajte si pozor, aby ste pri debatách s blízkymi nevypenili. Z úst by vám vypadli aj také slová, ktoré by ste oľutovali. Práca, kariéra a financie: na aktívne a dynamické kroky v týchto dňoch zabudnite. Rada duchovnej ríše je jasná – oddychujte, relaxujte, meditujte. Prípadne si prečítajte fajn knihu – napríklad i spirituálneho charakteru. Zdravotný stav: pod dohľadom majte tráviaci trakt. 
 
RAK
Láska a vzťahy: je čas venovať sa tým, na ktorých vám záleží. Spravte pre nich všetko, čo im vidíte na očiach. Zároveň však dbajte na reciprocitu – nielen dávajte, ale aj berte. Práca, kariéra a financie: aj keď ste doma, hlavou sa vám ustavične hmýria myšlienky spojené s prácou či peniazmi. Vypnite! Na materiálnu sféru počas aktuálnych dní úplne zabudnite. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä hlavu, nervy a psychiku. Dožičte si dostatok spánku. 
 
LEV
Láska a vzťahy: počas aktuálnych dní ste ako mĺkva ryba. Neprejavujete pravú a čistú podstatu svojho ja. Rodinní príslušníci tak nadobúdajú pocit, že ich neľúbite. Otvorte sa! Práca, kariéra a financie: nastáva čas bilancovania – pouvažujte nad tým, či prácu, ktorej sa venujete, robíte zo srdca, alebo len kvôli peniazom. V druhom prípade vedzte, že zamestnanie nevykonávané z lásky sa časom pretaví do nezdaru a neúspechu. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s dýchacím aparátom. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: pred zemským znamením zvieratníka sa črtajú príjemné dni, v ktorých sa vám podarí dosiahnuť všetko, po čom túžite. Týka sa to aj vzťahov – nastolí sa v nich oveľa viac prajných energií. Práca, kariéra a financie: v ostatných mesiacoch ste makali ako fretky. To sa – pochopiteľne – odráža aj na stave financií. V týchto dňoch si ich vychutnajte naplno. Nešetrite a doprajte si viac. Zdravotný stav: objaviť sa môžu zápaly v lonovej oblasti. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: aktuálne dni sú priam stvorené na vydiskutovanie si starých medziľudských restov či nuáns. Ak sa na niekoho z blízkych hneváte, posaďte si ho za okrúhly stôl a odštartujte plodnú debatu. Práca, kariéra a financie: vo vašej hlave sa v tomto období zrodí brilantný nápad, ako zlepšiť materiálnu sféru. Ideu nehoďte do koša – v novoročnom období ju pretavte do reality. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä chrbticu. Cvičte. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: na prelome rokov dbajte na to, čo poviete. Pravda je taká, že občas vyrieknete frázy, ktoré vašich blízkych poriadne zabolia. Držte sa hesla – trikrát meriam a raz režem. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni sú vhodné na výhry a víťazstvá. Áno, pokúšať môžete aj pani Šťastenu. Bude k vám mimoriadne štedrá. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä imunitu, hrdlo, pľúca a priedušky. Telo dopujte céčkom. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: pred ohnivým znamením zodiaku sa črtá stresujúci týždeň. Nadobudnete pocit, že sa na vás valia povinnosti celého sveta. Pokúste sa ich prefiltrovať na také, ktoré musíte učiniť, a také, ktorých realizácia chvíľku počká. Práca, kariéra a financie: na obzore sú neočakávané materiálne starosti. Uvedomte si, že sú dočasné – a už čoskoro nad vami vyjde slnko. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä žalúdok, žlčník a pečeň. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: aktuálne dni sú priam stvorené na renesanciu osobného vzťahu. Ak už dlhší čas badáte, že v ňom vyhasína iskra lásky či intimity, pokúste sa o nápravu. Snaha nevyjde nazmar. Práca, kariéra a financie: nesnažte sa všetky materiálne výzvy riešiť vo vlastnej réžii. Uvedomte si, že máte okolo seba ľudí, na ktorých sa môžete spoľahnúť. Kompetencie starostlivo prerozdeľte. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti dolných končatín. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: obdobie, keď sa lámu roky, je pre nositeľov vzdušného znamenia zvieratníka priam stvorené na ukončenie starých medziľudských nešvárov. Odpustite všetkým, ktorí kedy ranili vaše city. Uvidíte, ako sa vám uľaví. Práca, kariéra a financie: ak sa vám na materiálnej báze nedarí, príčinu nehľadajte v okolí – je vo vás. Dôvod? Príliš negativistické uvažovanie. Prichádza nový rok – a preto ho zmeňte. Zdravotný stav: pozor na bolesti hlavy. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: je možné, že sa vás v aktuálnych dňoch pokúsi manipulovať alebo ovládať niekto z blízkych. Skrátka – bude chcieť, aby ste prijali jeho či jej názor. Majte silný „pancier“ – a držte sa svojho. Práca, kariéra a financie: pravda je taká, že v ostatných mesiacoch ste boli pod ustavičným tlakom a stresom. Teraz si poriadne oddýchnite – veď už čoskoro sa na vás naváľajú ďalšie úlohy. Zdravotný stav: okrem vyčerpanosti ustriehnite dýchací aparát. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405