Profesionálny kartoskop od 24. do 30. júla

18.07.2017 09:04

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Uriel – karta „strach“
Aktuálny týždeň je vhodný na: odvážne rozhodnutia; nebojácne kroky, ktoré skvalitnia každodenný život; porazenie takzvaných démonov strachu – spôsobujúcich, že človek ostáva stáť na takzvanom mŕtvom bode. 
V tomto týždni sa treba vyhýbať: strachom a obávam rôzneho druhu; negativizmu a skepse; „kutiu“ záporných životných scenárov. 
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Rozhodnutia, ktoré činím, sú správne.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: celý pohybový aparát
Kľúčový minerálny kameň: koral
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: je čas na inventúru v hlave – pouvažujte nad tým, čo vlastne na citovej báze chcete a čo zasa nie. Uvedomte si, že ustavičný myšlienkový „bordel“ narúša vaše vzťahy. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch si dávajte pozor na drobné pracovné úrazy. Chcú vám ukázať, že ste prepracovaný a potrebujete oddych. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä hlavu – objaviť sa môžu závraty alebo takzvané točáky. 
 
BÝK
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa venujte osobám, na ktorých vám záleží. Optimálna rada znie – urobte si príjemný výlet alebo zájdite na dovolenku. Zväzky sa priam zázračným spôsobom uzdravia. Práca, kariéra a financie: drieme vo vás pocit, že všetko robíte najlepšie. Zbavte sa tohto škodlivého presvedčenia a časť kompetencií pokojne zverte do rúk kolegov. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť starosti so psychikou. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: zrejme už dlhší čas odkladáte dôležité rozhodnutia na poli lásky či vzťahov. Áno, teraz je ideálny čas na finálny verdikt. Strachy dajte bokom. Práca, kariéra a financie: vo vašej blízkosti sa nachádza nečestný alebo nekorektný človek. Majte preto oči na stopkách. Nie je vylúčené, že vás ktosi oklame alebo podvedie. Investície pozorne zvažujte. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s dolnými končatinami. 
 
RAK
Láska a vzťahy: sršíte harmonickým osobnostným fluidom – a vďaka tomu sa všetky vzťahy zlepšujú a skvalitňujú. Snažte sa tento stav udržať čo najdlhšie. Práca, kariéra a financie: hlava vám beží na plné obrátky – neviete vypnúť. Nečudujte sa, ak sa vám o robote aj sníva. Rada duchovnej ríše znie – je najvyšší čas vypnúť, a to v podobe poriadneho oddychu. Zdravotný stav: okrem psychiky môžu haprovať aj kolená alebo členky. 
 
LEV
Láska a vzťahy: týždeň ako vystrihnutý z rozprávkovej knihy – všetky vzťahy, ktoré vás obklopujú, prejdú pozitívnym reštartom. Na obzore sú aj spoločenské podujatia, kde stretnete mnoho zaujímavých ľudí. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde sa držte hesla – viac hláv, viac rozumu. Ak s kolegami spojíte „lebky“, vychrlíte množstvo nevšedných nápadov, prinášajúcich nemalý zisk. Zdravotný stav: cítite sa fit a telo poslúcha ako švajčiarske hodinky. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa budete cítite osamelo a izolovane. Neprepadajte panike – je to preto, aby ste sa zahĺbili do svojho jadra a uvedomili si, ako veľmi ľúbite vlastné Ja. Práca, kariéra a financie: pracovná oblasť stojí na pevných a mocných oporných múroch. Aktivity, ktoré vykonávate, prinášajú osoh, a teda aj zisk. Aktuálne dni sú vhodné aj na výhry či víťazstvá. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s tlakom či tepom. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: ustavične sa vŕtate v minulosti, prehodnocujúc staré citové krivdy, boliestky či ranky. A to je chyba! Naučte sa väčšmi fungovať pre moment „tu a teraz“. Práca, kariéra a financie: pred Váhami sa črtá mimoriadne plodný týždeň. Očakávajte úspešné obchody, transakcie či „operácie“. Z každého investovaného eura vyťažíte niekoľkonásobne viac. Zdravotný stav: pod kontrolou treba mať zápaly v lonovej oblasti. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: ste príliš uzatvorený – vnútri seba si schovávate masu pocitov. A to je zle! Vaši blízki nevedia, na čom vlastne sú. Otvorte sa – buďte komunikatívny jedinec. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch oplývajte skvelými presviedčacími schopnosťami a čarovným osobnostným fluidom. Využite to vo svoj prospech – na realizáciu úspešných obchodov. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť problémy s respiračným systémom. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: v týchto dňoch zľavte zo svojho ega. Ak sa dostanete do sporu či konfliktu s blízkou osobou, ustúpte. V opačnom prípade hrozí poriadny „oheň na streche“. Práca, kariéra a financie: obklopujú vás ľudia, na ktorých sa môžete stopercentne spoľahnúť. Aj preto si na istý čas oddýchnite. Ak ste ešte neboli na dovolenke, hor sa do nápravy. Zdravotný stav: pod kontrolou treba mať najmä hlavu, psychiku a spánok. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: niekto z blízkych vami poriadne manipuluje. Urobil si z vás hraciu bábku, s ktorou narába tak, ako mu to vyhovuje. Urobte nápravu a skoncujte s tým. Škodíte vlastnej duši. Práca, kariéra a financie: na obzore je mimoriadne plodný a pestrý týždeň. Aktivity, do ktorých vrazíte energiu, vyjdú nad vaše očakávania. Ste magnetom na peniaze – zužitkujte to vo svoj prospech. Zdravotný stav: pozor na priberanie. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: aktuálny týždeň žičí kráse, estetike a romantike. Obdarujte tých, na ktorých vám záleží. Dary, ktoré vám chcú venovať blízke osoby, prijmite s vďačnosťou a pokorou. Práca, kariéra a financie: na pracovisku si dávajte pozor na vypovedané slová. Nie je vylúčené, že z úst vám vypadnú vety, ktoré by niekoho poriadne zaboleli. A následná ranka na duši by sa plátala dlhší čas. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s ústnou dutinou. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: v týchto dňoch ustriehnite žiarlivosť alebo manipulatívne sklony voči partnerovi či partnerke. Mohlo by sa stať, že pohár trpezlivosti pretečie a polovičku to bude ťahať k niekomu inému. Práca, kariéra a financie: cítite sa vyhorene – vo vašej hlave sa nerodia žiadne nové nápady či idey. Mávnite nad tým rukou – ide o dočasnú záležitosť. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä kardiovaskulárny systém. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405