Profesionálny kartoskop od 23. do 29. októbra

18.10.2017 17:41

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Raziel – karta „nápad“
Aktuálny týždeň je vhodný na: kreovanie nových nápadov; cibrenie tvorivého ducha; realizovanie ideí, ktoré človeku skrsnú v hlave; vyjavovanie emócií prostredníctvom umeleckých činností; odvážne kroky
V tomto týždni sa treba vyhýbať: pasivite a lenivosti; vyčkávaniu na zázraky – bez aktívneho ducha; nesmelosti; schovávaniu emócií v útrobách
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Prejavujem svoju farebnosť.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: hlava, psychika a spánok
Kľúčový minerálny kameň: čaroit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: na okolie pôsobíte príliš uzatvorene. Nečudujte sa, ak sa vám blízki či priatelia vzďaľujú. Otvorte svoje srdce dokorán. Pomôcť to môže aj osamelým Baranom – a to v podobe „prítoku“ novej lásky. Práca, kariéra a financie: ak určité pracovné aktivity už dlhší čas nejdú podľa vašich predstáv alebo očakávaní, nebojte sa skoncovať s nimi. S vervou sa pustite do nových a čerstvých výziev. Zdravotný stav: štrajkovať môže pohybový aparát. 
 
BÝK
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa vo vás prebudí manipulátorská bytosť – a budete chcieť svoju polovičku, prípadne inú blízku osobu ovládať a vlastniť. Stopnite to v počiatkoch – v opačnom prípade riskujete hádky a spory. Práca, kariéra a financie: vaše materiálne méty sú chaotické a nesúrodé. Ujasnite si, čo vlastne na pracovnej báze chcete – a vzápätí svoju fixnú predstavu vyšlite do mocného Univerza. Zdravotný stav: pozor na črevný trakt. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: pred Blížencami sa črtá prajný ľúbostný týždeň. Na obzore je utuženie existujúceho vzťahu, prípadne i zrod nového spojiva. Zlepší sa aj erotika. Práca, kariéra a financie: citový zdar vystrieda napätie na poli práce. Vo vzduchu visia starosti a komplikácie rôzneho druhu. Buďte pozorný – aby ste neurobili chyby s vážnymi následkami. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä chrbticu. 
 
RAK
Láska a vzťahy: na polovičku pôsobíte príliš tvrdo a dominantne. Chvíľami sa pri vás cíti ako dieťa, ktoré „cepujete“ za všetko, čo urobí. Uskutočnite nápravu – v opačnom prípade hrozí chladnutie citov. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch sa na pracovnej pôde držte vlastných názorov a zásad – sú správne. Ak do vás niekto bude chcieť vtlačiť vlastné uhly pohľadu, okamžite mu dajte „stopku“. Zdravotný stav: ustriehnite krvný tlak a tep. 
 
LEV
Láska a vzťahy: počas aktuálnych dní ste ako sopka pred vybuchnutím. Kroťte svoje ohnivé emócie – ak tak neurobíte, nie je vylúčené, že polovičku to začne ťahať k niekomu inému – človeku oveľa pokojnejšiemu. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni sú ako stvorené na nasávanie nových poznatkov. Vďaka nim zvýšite svoje vedomosti i kariérny status. Absolvujte kurzy alebo prednášky rôzneho druhu. Zdravotný stav: pod dozorom majte trávenie. 
 
 
PANNA
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa od vás vyžaduje rázny a rozhodný prístup. Ak sa vám na polovičke niečo páči, dajte jej o tom ihneď vedieť. Samozrejme, rovnako konajte aj v opačnom prípade – ak vám na partnerovi čosi poriadne prekáža. Práca, kariéra a financie: vo vašej blízkosti je takzvaný energo-upír, človek, ktorý vám môže odsať masu osobnej energie. Včas ho odhaľte a pokúste sa kontakt s ním minimalizovať. Zdravotný stav: pozor na tráviaci trakt. 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: pred nositeľmi vzdušného znamenia zodiaku sa črtá krízový týždeň. Vo vzduchu visia hádky a spory – aj to aj pre úplné zbytočnosti. Pokúste sa zachovať si zakaždým chladnú hlavu. Práca, kariéra a financie: na obzore je týždeň plný kvalitných a progresívnych rozhodnutí. Verdikty, ktoré na materiálnej pôde učiníte, budú správne – a preto sa ich v žiadnom prípade nebojte. Zdravotný stav: pozor na psychiku a nervy. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: duchovná ríša vás v týchto dňoch vystríha pred pokušeniami rôzneho druhu. Dbajte na to, aby ste nesadli na lep sexuchtivému človeku, ktorý by vás mohol pripraviť o pokoj na vzťahovej báze. Práca, kariéra a financie: na korektnosť a čestnosť dbajte aj v rámci práce. Podvody, klamstvá a špekulatívne techniky zaveste na klinec. Nezabúdajte, že lož má krátke nohy. Zdravotný stav: pod dozorom majte črevný trakt. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: vaše vzťahy v ostatných dňoch haprujú. Je v nich veľa škodlivých energií či emócií. Uskutočnite nápravu – a to v podobe očisty. Pozhovárajte sa s blízkymi osobami a eliminujte vo vzájomných spojivách všetko, čo je temné a husté. Práca, kariéra a financie: na materiálnej báze ste magnetom na úspech a zdar. Aktuálne dni žičia výhram a víťazstvám rôzneho druhu. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä dýchací trakt. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: v týchto dňoch si pozorne všímajte blízke osoby – je možné, že niektorá z nich má na pleciach veľké trápenie. Buďte bútľavou vŕbou a zahrajte sa na psychológa. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša vystríha pred strachmi rôzneho druhu. Ak vám šéfstvo ponúkne čosi nové, obavy zaveste na klinec – a s vervou sa pustite do čerstvých výziev. Prinesú nemálo peňazí. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä pohybový aparát. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: počas aktuálnych dní sa snažte o nastolenie príjemných, pozitívnych a optimistických vibrácií vo všetkých vzťahoch, ktoré vás obklopujú. Veľa sa smejte a v prípade potreby usporiadajte spoločenskú udalosť. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde hrozí úder pod pás – a to aj od osoby, ktorej dôverujete. Má to tak byť – dorovnali ste si takzvaný karmický rest. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti nôh. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: na obzore je napäťový a stresujúci týždeň. Dbajte na to, aby ste do osobných vzťahov nevnášali príliš veľa ohnivých emócií. V opačnom prípade budú prajné city postupne chradnúť. Práca, kariéra a financie: hádky a nedorozumenia sa črtajú aj na materiálnej pôde. Tu sú však žiaduce – na základe výmeny názorov sa vyčistí dusná atmosféra. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte orgány solárneho pletenca – žalúdok, žlčník a pečeň.
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382