Profesionálny kartoskop od 22. do 28. mája

17.05.2017 16:42

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Rafael – karta „príroda“
Aktuálny týždeň je vhodný na: návštevy prírodného prostredia; objímanie stromov; sledovanie čulého života pod holým nebom a „vstrebávanie“ jeho pokojných energií; zber byliniek; detox fyzického tela pod dohľadom odborníka;  zvýšenie príjmu ovocia a zeleniny /naturálnych vitamínov/; vedenie dialógov s prírodnými bytosťami /víly, škriatkovia, duchovia drevín/
V tomto týždni sa treba vyhýbať: stresovým faktorom; vytváraniu napätia vnútri seba aj v okolí; izolácii medzi štyrmi stenami; prepracovaniu; zdržiavaniu sa v ruchu veľkomesta – v kamennom svete panelákov; prejedaniu sa; ubližovaniu všetkému živému; nadmernej konzumácii mäsa
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „V prírode nachádzam všetko, čo moje Božie Ja potrebuje.“
Orgány či procesy, ktoré treba mať pod kontrolou: psychika, nervový systém a spánok
Kľúčový minerálny kameň: serafinit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: máte v sebe dostatok energie a osobnostného fluida. Aj preto sa okolo vás budú motať záujemcovia či záujemkyne. V prípade, že máte vzťah, pozor na zbytočné flirty. Práca, kariéra a financie: na obzore je „prepätie“ – čiže nadbytok povinností a zodpovednosti. Stanovte si mantinely – v opačnom prípade vám z masy úloh praskne hlava. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä psychiku, nervový systém a spánok.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: v týchto dňoch vás niekto z blízkych poriadne rozčúli. Dôvodom bude, že sa „zahryzne“ do vášho ega. Pouvažujte nad tým, či daná osôbka predsa len nemá pravdu v tom, čo vám vyčíta. Práca, kariéra a financie: v ostatnom čase ste urobili zopár nesprávnych rozhodnutí. Teraz je situácia iná – verdikty, ktoré v aktuálnom období učiníte, prinesú zber sladkých plodov. Zdravotný stav: na obzore sú starosti s tráviacim traktom. Pozor na prejedanie sa.  
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – pozor na zbytočné flirty. Nie je vylúčené, že vám ktosi zaujímavý „pretne“ životné cesty. V prípade, že ste vo vzťahu, ustriehnite, aby sa nestalo čosi, čo by ste neskôr ľutovali. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch viac konajte ako snívajte. Lietanie v oblakoch vášmu Ja nesvedčí. Nových mét či výziev sa nebojte. Zdravotný stav: objaviť sa môžu problémy s močovými cestami. Pozor na zápaly.  
 
RAK
Láska a vzťahy: pred vodným znamením zodiaku sa črtá príjemný a harmonický týždeň. Vzťahy, ktoré boli dosiaľ narušené, prejdú prekrásnou renesanciou. Dôvodom je aj to, že vnútri seba máte viac pokoja a rozvahy. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni sú priam stvorené na nasávanie nových poznatkov a vedomostí. Ceňte si každú informáciu, ktorú získate – prostredníctvom nej sa posuniete vpred. Zdravotný stav: dlhodobé choroby odchádzajú do stratena.  
 
LEV
Láska a vzťahy: ohnivému znameniu sa darí – a to tak na citovej pôde, ako aj na poli práce. Obklopujú vás ľudia, s ktorými celostne rezonujete. Osamelí Levi môžu vstúpiť do perspektívneho zväzku. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch máte silné „spojivo“ s anjelmi hojnosti. Všetky túžby, ktoré zašlete smerom nahor, sa vyplnia priam raketovou rýchlosťou. Zdravotný stav: cítite sa fit, pod kontrolou majte akurát krvný tlak. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí, aby ste menej analyzovali, porovnávali, prehodnocovali. Tým, že ustavične nad niečím premýšľate, si spokojnosť na citovej báze odsúvate na neurčito. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch správne narábajte a hospodárte s peniazmi. Ustriehnite, aby ste ich nemíňali na zbytočnosti alebo malichernosti. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť bolesti hlavy.  
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: hviezdy prezrádzajú, že nejestvujete v súlade so svojím najvnútornejším dieťaťom. Robíte to, čo chcú blízki – nie to, čo chce vaše „jadro“. Ak nebudete načúvať potrebám vnútra, objavia sa zdravotné neduhy. Práca, kariéra a financie: neseďte v kúte, nebuďte šedá myška, neizolujte sa. Ukážte svetu, koľko energie, sily a vervy vo vás drieme. Zdravotný stav: objaviť sa môžu tráviace ťažkosti – problémy so žalúdkom, žlčníkom alebo s tenkým črevom.  
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: neprehodnocujte toľko minulosť – nevracajte sa k tomu, čo bolo. Ak treba, odpustite všetkým osobám, ktoré kedy ranili vaše city. Uvidíte, ako sa vám uľaví. Práca, kariéra a financie: pred vodným znamením sa črtá priam brilantný materiálny týždeň. Peniaze budú pritekať zo všetkých svetových strán. Nezabudnite sa poďakovať nebeskej ríši za hojné dary. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s očami.   
 
STRELEC
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa vás zmocní citová dilema – či ostať v pôvodnom vzťahu, alebo okúsiť čaro nepoznaného. Hviezdy v tomto smere mlčia – rozhodnutie je výsostne na vás. Práca, kariéra a financie: pozor na materiálnu „naháňačku“. V ostatnom čase žijete príliš mamonársky a pozornosť orientujete do „zhrňovania“ peňazí. Uvedomte si, že financie nie sú všetko. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť bolesti chrbtice alebo nôh. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: na obzore je sklamanie alebo podraz. Pravdepodobne vám ktosi z blízkych hodí polená pod nohy. Objaviť sa môže aj citová prázdnota – zvlášť u tých Kozorožcov, ktorí sú bez polovičky. Práca, kariéra a financie: citové starosti vykompenzuje úspech na pracovnej pôde. Všetky projekty alebo činnosti, do ktorých vrážate energie, vyjdú nad vaše očakávania. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s urogenitálnym traktom. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: v mysli máte chaos. V prípade, že neodštartujete „hlavovú“ inventúru, hrozí, že vplyvom neporiadku, ktorý nosíte v sebe a ktorý sálate aj do okolia, sa vaše vzťahy výrazne narušia. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde sa cítite ako králi a kráľovné. Chrlíte jeden dobrý nápad za druhým. Ak treba, nebojte sa sa vynaložené úsilie vypýtať si viac peňazí. Zdravotný stav: pozor na úrazy dolných končatín. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: vodné znamenie si môže mädliť ruky – týždeň bude ako vystrihnutý z rozprávky. Jestvujúce vzťahy sa upevnia, osamelé Ryby stretávajú spriaznené duše a množstvo príjemných ľudí. Práca, kariéra a financie: oplývate osobnostným šarmom, odvahou a neoblomnou vibráciou. Vďaka týmto atribútom sa vám vydarí všetko, do čoho vrazíte energiu. Zdravotný stav: pod kontrolou majte imunitu a oči. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405