Profesionálny kartoskop od 22. do 28. januára

13.01.2018 09:28

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Raguel – karta „čestnosť“

Aktuálny týždeň je vhodný na: korektné kroky, poskytovanie aj vyžadovanie spravodlivosti, úprimnosť, stopnutie všetkého, čo má charakter nečestnosti a špekulatívnosti
V tomto týždni sa treba vyhýbať: klamstvám a podvodom, neúprimnosti a schovávaniu emócií v útrobách, ľuďom s nečistými úmyslami, intrigánstvu
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Čo dávam, aj dostávam.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: chrbticu, oči, uši a ústnu dutinu
Kľúčový minerálny kameň: labradorit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: na obzore je urovnávací týždeň. Vygumujte zo svojho ja všetky staré škodlivé emócie – najmä v podobe hnevu na určitú blízku osobu. Odpustite všetkým, ktorí kedy ranili vaše city. Práca, kariéra a financie: pred Baranmi sa črtá aktívny materiálny týždeň. Uvedomte si, že čím viac dynamiky vyviniete, tým viac sladkých plodov nazbierate. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s kardiovaskulárnym systémom.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: zakopte vojnovú sekeru. Ak sa na niekoho z blízkych hneváte, odpustite mu. Uvidíte, ako sa vám uľaví – z vášho srdca spadne mohutné bremeno. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch vám v hlave skrsne nevšedný materiálny nápad. Nenechajte si ho iba v mozgových závitoch – naplno ho zrealizujte. Uvidíte, že časom prinesie úspech a zdar. Tvorte a kreujte. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s lonovou oblasťou. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: na obzore je upratovací týždeň. Duchovná ríša radí – pretnite putá so všetkými jedincami, s ktorými si už nemáte čo povedať alebo odovzdať. Práca, kariéra a financie: pred vzdušným znamením sa črtá náročný materiálny týždeň. Je žiaduce, aby ste si kvalitne zorganizovali pracovný čas. V opačnom prípade to s povinnosťami preženiete – a to vyústi do zdravotných ťažkostí. Zdravotný stav: okrem únavy ustriehnite lymfatický systém. 
 
RAK
Láska a vzťahy: pred Rakmi sa črtá konfliktný týždeň. Pravdepodobne vstúpite do sporu s blízkou osobou. Snažte sa o kompromisy, a to za každých okolností. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – zmeňte materiálnu optiku. V ostatnom čase ste uviazli v energiách rutiny a stereotypnosti. To preto vám aktuálna robota nevytvára v duši radosť a nadšenie. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti nôh a chrbtice. 
 
LEV
Láska a vzťahy: vaši blízki majú pocit, že si za každých okolností presadzujete len to svoje. To preto sú vzťahy, ktoré vás obklopujú, postavené na vode. Okrešte ego. Práca, kariéra a financie: pred Levmi sa črtá týždeň plný konfliktov a sporov – napríklad s kolegami alebo so šéfstvom. Prejavte svoj názor, no zároveň si vypočujte druhú stranu. Skrátka, chce to zdravý kompromis. Zdravotný stav: objaviť sa môžu problémy s imunitou. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: v ostatných dňoch sa príliš staráte o svojich blízkych – skrátka, vkladáte do nich maximum prajnej energie. Problém tkvie v tom, že zabúdate na vlastné ja. Siahnite po náprave. Práca, kariéra a financie: opäť sa vás zmocňujú chaotické energie. Neviete, ktorými pracovnými cestami sa vydať. Ponorte sa do ticha a položte túto otázku svojmu vnútornému dieťaťu. Odpoveď, ktorú získate, plne rešpektujte. Zdravotný stav: pozor na žalúdok a žlčník. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: vo vašej hlave je hotové tornádo. Strácate sa v tom, čo na citovej a ľúbostnej báze chcete. Nerobte vážne rozhodnutia skôr, než si urobíte poriadok v mozgových závitoch. Práca, kariéra a financie: na obzore je transformačný týždeň. Váhy by mali ukončiť všetky činnosti alebo projekty, ktoré neprinášajú celostný osoh – ani duchovný, ani materiálny. Zdravotný stav: pod kontrolou majte psychiku a chrbticu. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: ak sa vo vašom citovom živote dejú rôzne nevšedné zvraty – najmä negatívne, snažte sa na ne pozrieť cez prizmu učenia. Skrátka, vnímajte ich ako Božie lekcie, ktoré z vás robia silnejšieho jedinca. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – odpočiňte si. V ostatnom čase ste na svoje plecia naváľali tisíce povinností. To preto vás často bolieva hlava a krčná chrbtica. Zdravotný stav: okrem migrén hrozia starosti s očami. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: v ostatnom čase vyčkávate na citové alebo ľúbostné zázraky. Chcete, aby v istej veci duchovné sféry rozhodli za vás. To sa však nestane – rázny verdikt musíte učiniť vo vlastnej réžii. Práca, kariéra a financie: hviezdy radia – neprepínajte svoje sily. Stanovte si materiálne hranice a mantinely, ktoré za žiadnych okolností neprekročíte. Nenechajte sa ovládať okolím. Zdravotný stav: okrem únavy hrozia psychické ťažkosti. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: obzvlášť krízové obdobie sa črtá pred tými Kozorožcami, ktorí fungujú v neprosperujúcich vzťahoch. Vkradnúť sa do nich môže duch nevery. Majte preto oči na stopkách. Práca, kariéra a financie: na materiálnej báze sa od vás očakáva čestnosť a korektnosť. Rovnaké atribúty žiadajte aj od okolia. V žiadnom prípade nevstupujte do intríg – otočili by sa proti vám. Zdravotný stav: pozor na krížovú chrbticu. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: pred Vodnármi sa črtá príjemný a harmonický citový týždeň. Láska k vám bude pritekať zo všetkých svetových strán. Očakávať môžete aj nevšedný dar od blízkeho človeka. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni sú plné tvorivosti a kreativity. Nápady, ktoré vám skrsnú v hlave a ktoré by mohli skvalitniť materiálnu oblasť, naplno zrealizujte. Cibrite tiež koníčky a záľuby. Zdravotný stav: zmeňte životosprávu.  
 
RYBY
Láska a vzťahy: ak vo vašom citovom živote jestvujú nuansy či problémy, ktoré nedokážete vyriešiť, obráťte sa na duchovnú ríšu. Skrátka, vyšlite do univerza svoje ľúbostné priania. Práca, kariéra a financie: na obzore je silný materiálny týždeň. Dobrá energia, ktorú vrazíte do práce či podnikania, prinesie nemálo peňazí. Aktuálne dni žičia aj výhram. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä urogenitálny trakt. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 125)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6401