Profesionálny kartoskop od 22. do 28. augusta

19.08.2016 07:54
 
ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Cafkiel – očistné prúdy
Týždeň praje: uzatvoreniu starých kapitol a levelov života, odpusteniu tým, čo nám uškodili alebo ublížili, odpusteniu sebe samému, eliminácii zlozvykov a nerestí, detoxikácii fyzického tela, športu a pohybovým aktivitám
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Nechávam zo svojho života odplávať všetok balast.“
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: na obzore sú hádky a konflikty - zväčša úplne zbytočné. Kroťte svoje ego a pri nedorozumeniach radšej sklopte zrak. Z úst by vám vyleteli slová, ktorými by ste poriadne ranili blízke osoby. Práca, kariéra a financie: je čas o túžbach nielen hovoriť, ale ich aj pretavovať do praxe. S odvahou a vervou sa pustite do nových výziev. Zdravotný stav: pozor na vyčerpanosť. Štrajkovať môže aj dýchací trakt. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: tyrkys.
 
BÝK
Láska a vzťahy: v osobných zväzkoch si stanovte jasné pravidlá hry – v opačnom prípade môžete byť zneužívaný či manipulovaný polovičkou. Naučte sa hovoriť „nie“. Práca, kariéra a financie: na obzore sú finančné „vodopády“. Je čas chcieť a mať viac. V práci si vypýtajte vyšší plat. Aktuálne dni prajú aj výhram a víťazstvám. Zdravotný stav: pozor na urogenitálny trakt, najmä močové cesty. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: pyrit.  
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa mnohých Blížencov zmocní dilema – ostať po boku polovičky alebo sa vydať inou cestou. Duchovná ríša radí: zmeny zatiaľ nerobte. Priniesli by oči pre plač. Práca, kariéra a financie: na obzore sú nové začiatky. Vstúpiť môžete do zaujímavých projektov, či dokonca nových pracovných „vôd“. Transformácií sa nebojte.  Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä kardiovaskulárny systém. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: olivín. 
 
RAK
Láska a vzťahy: v týchto dňoch žiarite sexepílom. Máte priam magnetickú vibráciu, ktorá k vám môže pritiahnuť záujemcov a záujemkyne. Novým kontaktom sa nebráňte. Práca, kariéra a financie: sudičky majú pre vás dobré správy – tým, čo pracujú, sa zlepšia pomery, tí, ktorí sú bez roboty, nájdu vhodný džob. Zdravotný stav: pozor na hrdlo. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: akvamarín. 
 
LEV
Láska a vzťahy: sudičky šťastia tentoraz nestoja po vašom boku. Na obzore sú vzťahové nepríjemnosti. Nie je vylúčené, že vás sklame alebo zradí blízka osoba. Práca, kariéra a financie: v práci sa snažte byť kolektívnejší jedinec. Uvedomte si, že viac hláv – viac rozumu. Individualizmus vám nesvedčí. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä psychiku a nervový systém. Ochromiť vás môžu aj bolesti hlavy. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: krištáľ. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: aktuálne dni sa nesú v intenciách stability. Jestvujúce vzťahy sa upevnia a osamelé Panny môžu vstúpiť do perspektívnych a dlhodobých zväzkov. Práca, kariéra a financie: hviezdy radia, aby ste do vykonávanej roboty vkladali viac srdca a prajných energií. Toto je cesta, ako uspieť. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s hlavou ako takou a so zmyslovými orgánmi. Pozor aj na zuby. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: selenit. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: na obzore je zmenový týždeň. Váhy, ktoré jestvujú v nenaplňujúcich zväzkoch, sa zrejme rozhodnú pre finálny verdikt. Hviezdy radia – naučte sa fungovať vo vyvážených a recipročných vzťahoch. Práca, kariéra a financie: týždeň bude stabilný, práca vám poskytne potešenie i úľavu. Zdravotný stav: pozor na zápalové procesy, virózy a infekcie. Stráňte sa stresových faktorov. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: ametrín. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí, aby ste do zväzkov nevnášali materiálne starosti. Čím väčšmi sa sťažujete, tým viac si od seba odháňate partnera či partnerku. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch vám životné cesty skríži nepriateľ alebo sok. Pripravte si vhodné argumenty a porazte ho vycibreným slovným prejavom. Zdravotný stav: telo funguje ako švajčiarske hodinky, poďakujte sa mu. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: turmalín. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: v týchto dňoch by ste maximum dobrej energie mali vkladať do domácnosti, rodu a rodiny. Dbajte na to, aby boli blízke osoby spokojné. Spravte všetko, čo im vidíte na očiach. Práca, kariéra a financie: pripravte sa na množstvo povinností, a teda i únavu a vyčerpanosť. Stanovte si mantinely a jasné pravidlá hry. Zdravotný stav: ozvať sa môžu starosti s pohybovým aparátom, najmä chrbticou. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: rubín. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: zväzky, v ktorých jestvujete, sú v progresívnom vývoji. Nové vzťahy napredujú, do starých sa vlievajú stratené city. Osamelí Kozorožci môžu stretnúť duchovnú polovičku. Práca, kariéra a financie: hviezdy predpokladajú, že životné cesty vám skrížia nepríjemní ľudia – intrigáni a špekulanti. Odzbrojte ich tým, že ich úplne odignorujete. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä urogenitálny trakt. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: koral. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: črtá sa pred vami týždeň plný harmónie, spokojnosti a nadšenia. Nie je vylúčené, že dostanete milý dar. Nezabudnite i vy sám obdarovať tých, na ktorých vám záleží. Práca, kariéra a financie: hviezdy radia, aby ste na pracovnej báze konali viac individuálne než kolektívne. Kolegovia by vás zbytočne zdržiavali, brzdili alebo negovali. Zdravotný stav: pozor najmä na psychiku a spánok. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: lapis lazuli. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: vodné znamenie prežije mimoriadne pozitívny týždeň. Láska k vám „prikvitne“ zo všetkých svetových strán. Páry, ktoré túžia po bábätku, môžu splodiť nové potomstvo. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí, aby ste si priznali vlastné klady a plusy a nebáli sa ich prezentovať. Masku „šedej myšky“ definitívne odložte. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä tlak a tep. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: ruženín.
 
 
Profesionálny kartoskop vypracoval veštec a spirituálny poradca Peter - www.vestecpeter.webnode.sk. 
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 126)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6403