Profesionálny kartoskop od 21. do 27. augusta

15.08.2017 15:56

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Gabriel – karta „vidieť dovnútra“

Aktuálny týždeň je vhodný na: zaoberanie sa hĺbkou vecí; analýzu, skúmanie a bádanie; rozvážne kroky, v rámci ktorých sa zvážia všetky za a proti; trpezlivé rozhodnutia; nasávanie nových poznatkov, aby bol človek duchovne vyzretejší a jeho život nekĺzal po povrchu
V tomto týždni sa treba vyhýbať: zbrklým činom; náhlym rozhodnutiam; emočným vzplanutiam; hlúpym a nerozvážnym slovám
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Vidím hĺbku, a nie povrch.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: zmyslové orgány a nervový systém
Kľúčový minerálny kameň: lapis lazuli
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: na obzore sú spory a konflikty, najmä v rodine. Ustriehnite, aby z vašich úst nevypadli slová, ktoré by určitého člena domácnosti poriadne ranili. Práca, kariéra a financie: na pracovisku alebo vo vašej blízkosti je človek, ktorý potrebuje poradiť, usmerniť, nakopnúť. Neodmietnite ho. V budúcnosti vám „službu“ rád vráti. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä psychiku a nervový systém. Objaviť sa môže kolísanie krvného tlaku.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: na obzore je balansujúci týždeň – pravdepodobne sa vás zmocní dilema, či sú súčasné ľúbostné pomery vyhovujúce, alebo by ste uvítali zmenu. Všetko si dôsledne zvážte – zbrklý čin sa neodporúča. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch sa budete na pracovisku cítiť ako stratený. Nadobudnete podozrenie, že vás všetci ignorujú. Dôvod? Máte slabé sebavedomie. Je čas popracovať na ňom. Zdravotný stav: objaviť sa môžu žalúdočné ťažkosti. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: polovička alebo blízka osoba od vás očakáva viac aktivity, dynamiky a vervy. Pripravte nevšedný, trebárs víkendový program. Spoločné chvíle „zalepia“ všetky vzťahové nuansy. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch robíte kvalitné materiálne rozhodnutia – a tie sa pretavia do zberu sladkých plodov. Dôverujte svojim pocitom, myšlienkam a pohnútkam – dovedú vás k zdaru. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti hlavy. 
 
RAK
Láska a vzťahy: vzťahová sféra sa vyvíja správnym smerom. Máte v sebe veľa optimizmu a životnej vervy – a to sú faktory, ktoré vašu polovičku alebo blízke osoby nesmierne tešia. Práca, kariéra a financie: na pracovnej báze sa od vás očakáva väčšia otvorenosť. Ak vás niečo alebo niekto hnevá, danú emóciu si nenechávajte v útrobách – prejavte ju. Jej schovávanie môže viesť k zdravotným problémom. Zdravotný stav: pozor na tráviaci trakt. 
 
LEV
Láska a vzťahy: v aktuálnych dňoch pozorne zvažujte všetko, čo poviete alebo urobíte na ľúbostnej pôde. Nesprávne vypovedané slovo alebo nevhodný počin by mohol osobný vzťah poriadne narušiť. Práca, kariéra a financie: ste ako kráľ alebo kráľovná – na materiálnej báze sa vám darí. Oplývate zdravým sebavedomím a dokážete si na svoju stranu získať viac-menej každého. Zdravotný stav: pozor na urogenitálny trakt a hrdlo. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: do citovej sféry sa vlieva vše-požehnanie. Mimoriadne príjemné dni zažijú najmä zadané Panny. Milovaná osoba vás zasype tonami čistej lásky. Práca, kariéra a financie: citový zdar bude „prerývaný“ materiálnymi starosťami. Na obzore sú útrapy, prípadne aj pocity absolútneho vyhorenia. Neupadajte na duchu – je to dočasný stav. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä pevné časti organizmu. Pozor na dnu, artrózu či reumu. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: uvedomte si, že zdar na citovej pôde nie je samozrejmosťou. Duchovná ríša vás nabáda k tomu, aby ste za všetky príjemné ľúbostné veci ďakovali Univerzu. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch vás určitá osoba požiada o pomocnú ruku – môže ísť napríklad o kolegu. Pomoc neodmietnite. V živote platí staré známe „Pokým ja pomôžem teraz, v budúcnosti – keď to budem najviac potrebovať – mi nápomocná energia pritečie späť.“  Zdravotný stav: pozor na hrdlo.
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: už ste zrejme spozorovali, že nič sa citovej báze sa nevyvíja samo. Do vzťahov musíte investovať veľa prajnej energie. A to sa od vás očakáva aj v týchto dňoch. Dbajte najmä na otvorenosť a úprimnosť. Práca, kariéra a financie: na materiálnej pôde sa črtajú nové kontakty, kontrakty, zmluvy či dohody. Všetky dokumenty, ktoré podpíšete, prinesú osoh. Väčšmi sa spoliehajte na ľudí, ktorí vás obklopujú. Chce to cibrenie vše-dôvery. Zdravotný stav: pozor na zápalové procesy. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: na obzore je týždeň plný flirtov a vzrušivosti. Ocenia to najmä tí Strelci, ktorí sú sami. V prípade, že ste vo zväzkoch, ustriehnite možné pokušenia alebo neresti. Práca, kariéra a financie: drieme vo vás veľa preexponovanej energie, výbojnosti a súťaživosti. Popracujte na zmene – v opačnom prípade sa čoskoro dostaví úbytok osobnej sily a vervy. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä nohy, ale aj psychiku a nervový systém. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: v týchto dňoch ustriehnite, aby do vašich vzťahov nezasahovali tretie osoby. Ak sa vyskytne zväzkový problém, je žiaduce, aby ste si ho riešili vy a polovička, a to tvárou v tvár, bez účasti iného človeka. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša apeluje na to, aby ste viac konali než snívali. Fantázia je síce príjemná vec, no len z ilúzií sa človek nenaje. Zdravotný stav: objaviť sa môžu problémy s chrbticou alebo kožou. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: na obzore je vážny konflikt. Pravdepodobne vás niekto slovne urazí. Pokúste sa danú emóciu nenechávať si dlhodobo v sebe – jednoducho ju vypustite. Danému človeku odpustite. Práca, kariéra a financie: pred vzdušným znamením sa črtá vynikajúci materiálny týždeň. Každá aktivita, do ktorej vrazíte energiu, vyjde nad vaše očakávania. Navyše, po vašom boku stoja anjeli absolútnej hojnosti. Zdravotný stav: pozor na respiračný aparát. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: vaši blízki majú pocit, že do nich neinvestujete dostatok pozornosti. Možno sa viac venujete práci či svojim koníčkom. Uskutočnite nápravu. V opačnom prípade riskujete chladnutie citov. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch nič nepôjde podľa vašich predstáv. Dôvod? Máte viac oddychovať, a nie prepínať svoje sily. Čoskoro sa aktívne „vlny“ opäť prebudia k životu. Zdravotný stav: pozor na kardiovaskulárny systém. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405