Profesionálny kartoskop od 20. do 26. novembra

15.11.2017 10:16

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Michael – karta „transformácia“
Aktuálny týždeň je vhodný na: uzatvorenie minulosti; skoncovanie so všetkým, čo je staré a prežité; vše-odpustenie; vygumovanie zašlých bôľov, sklamaní a zrád z mysle a srdca; rozpohybovanie stojacich životných vôd; odštartovanie nových mét
V tomto týždni sa treba vyhýbať: stagnácii; vŕtaniu sa v tom, čo bolo; držaniu si škodlivých emócií v hlbinách duše; ustráchanosti; vytváraniu obáv z budúcnosti
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Otáčam sa chrbtom k minulosti a tvárou k novej životnej žiare. Vidím svetlo, a nie tmu.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: nohy
Kľúčový minerálny kameň: granát
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: ak je váš citový život nefunkčný, siahnite po duchovnej liečbe. Väčšmi sa modlite za svetlo do všetkých zväzkov, ktoré vás obklopujú. Áno, vaša racio-hlava sa tomu bude brániť, no je žiaduce skrotiť ju. Uvidíte, že čoskoro sa dostavia zázraky. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch sa spoľahnite na vlastný úsudok. Určitý nápad, ktorý vám skrsne v hlave, síce bude atakovaný okolím, no nedajte sa. Choďte si za svojím! Zdravotný stav: pozor na oči a hlavu.
 
BÝK
Láska a vzťahy: pred zemským znamením sa črtá komplikovaný týždeň – aj s ohľadom na vzťahy, aj s ohľadom na matériu. V citovej sfére dbajte na výbušnosť a jedovitosť. Polovičku by ste mohli poriadne rozzúriť. Práca, kariéra a financie: na pracovisku vládne hotový bordel. Obklopuje vás chaos – a pravda je taká, že si ho vo veľkej miere vytvárate aj sami. „Detox“ odštartujte napríklad uprataním si na pracovnom stole. Zdravotný stav: pozor na pohybový aparát. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: v týchto dňoch ustriehnite manipulátorstvo – smerované na vašu osobu. Je možné, že vás polovička alebo blízka osoba bude chcieť presvedčiť o svojej pravde. Držte sa svojho a nenechajte sa ovládať. Práca, kariéra a financie: oplývate príťažlivým fluidom – zužitkujete tento benefit na pracovný progres. Okolie vám leží pri nohách a viac-menej urobí všetko preto, aby vám ulahodilo. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti so zubami, ušami alebo očami. 
 
RAK
Láska a vzťahy: na obzore sú hádky a spory. Pokúste sa im nepodľahnúť. Vnímajte ich ako prvok na vyčistenie dusnej atmosféry. No čo je hlavné – neurážajte sa. Nad nepeknými slovami od blízkej osoby sa povzneste. Práca, kariéra a financie: držte sa hesla – viac hláv, viac rozumu. Obklopujú vás ľudia, na ktorých sa môžete spoľahnúť a s ktorými – ruka v ruke – dokážete veľa. Neizolujte sa. Zdravotný stav: pod dohľadom majte najmä hrdlo a hrtan. 
 
LEV
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – nedajte priestor démonom flirtov a nevery. Ak sa vás zmocnia kučeravé myšlienky, okamžite ich zameťte pod koberec. Prípadný mimopartnerský zväzok by sa skončil odhalením a fiaskom. Práca, kariéra a financie: do materiálnej sféry prúdi vše-požehnanie. Vydarí sa všetko, do čoho vrazíte energiu. Ste plný sily a máte brilantné presviedčacie schopnosti. Zdravotný stav: pod kontrolou treba mať najmä kardiovaskulárny systém. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: vaša hlava opäť útočí. Uvažujete až príliš veľa a citové témy prevraciate zo všetkých strán. Uvedomte si, že prehnaná analýza vášmu zväzku škodí. Partner má pocit, že je pod ustavičným „hľadáčikom“. Práca, kariéra a financie: ak vás to na súčasnom pracovisku nebaví, prípadne ak vykonávate činnosti, nesaturujúce vaše ja, siahnite po zmene. Aktuálne dni žičia novátorským energiám. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti hlavy. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: v ostatnom čase ste ako svätec – pomáhate a pomáhate. Na tom – pochopiteľne – nie je nič zlé. Nuansa však tkvie v tom, že zabúdate na vlastné ja. Naučte sa ľúbiť aj seba samého. Práca, kariéra a financie: na obzore je nepekná intriga alebo podlá informácia, ktorá vás môže zraniť. Pokúste sa jej nepodľahnúť. Nad lžou a jej tvorcom iba mávnite rukou. Zdravotný stav: pod dohľadom majte trávenie a vyprázdňovanie. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: váš osobný zväzok bude v týchto dňoch chátrať. Dokonca nadobudnete pocit, že by bolo lepšie ukončiť ho. S verdiktom ešte počkajte – ide len o dočasnú a mennú situáciu. Práca, kariéra a financie: na pracovisku pôsobíte ambivalentne. Chvíľami ste ako činný drak, chvíľami ako pecivál a lenivec. Zvoľte si len jeden variant – ideálne prvý. Dbajte však na to, aby ste sa príliš nevysilovali. Zdravotný stav: pozor na končatiny. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: v ostatných dňoch sa vás zmocňujú manipulátorské sklony. Chcete riadiť polovičku, prípadne aj rodinných príslušníkov. Zbavte sa tejto pohnútky – v opačnom prípade vám blízka osoba zdupká. Práca, kariéra a financie: ste plný odvahy a vervy – a to je dobre. Práve nebojácne fluidum prinesie nové méty – a tie sa pretavia do kvalitnejších finančných tokov. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä oči. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: ak máte pocit, že vo vzťahu robíte len to, čo chce ten druhý, siahnite po zmene. Povedzte polovičke – rázne a rozhodne, že vo zväzku musia fungovať recipročné, čiže vyvážené energie. Práca, kariéra a financie: na obzore sú nepríjemné medziľudské strety. Zrejme budete musieť obhájiť svoju prácu alebo určitý krok, ktorý ste nedávno zrealizovali. Hlavne zachovajte pokoj – uvedomte si, že ste šikovný a zdatný jedinec. Zdravotný stav: pozor na imunitu. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: v aktuálnych dňoch si dávajte pozor na mimopartnerské „techtle-mechtle“. Lož by vyplávala na povrch rýchlosťou blesku. Vaše dobré meno by bolo narušené. Práca, kariéra a financie: ak vám určité činnosti už dlhodobo neprinášajú osoh a finančný zdar, pouvažujte nad ich transformáciou. Buď ich obmeňte, alebo úplne odstrihnite. Uvedomte si, že život je plný možností – len si z nich stačí vybrať. Zdravotný stav: pozor na lonovú oblasť. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: sňajte si z nosa ružové okuliare. Je možné, že si isté citové témy prikrášľujete – a to vám škodí. Na všetko, čo súvisí s láskou ako takou, sa pozrite cez prizmu číro-čírej pravdy. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša chce, aby ste sa nenechali ovládať okolím. V ostatnom čase len prijímate názory iných – a na svoje „jánstvo“ zabúdate. Prebuďte v sebe skrytú šelmu a manifestujte sa. Zdravotný stav: objaviť sa môžu žalúdočné ťažkosti. 
 
 
Kartoskop vypracoval:  veštec Peter 
Zdroj obrázkov: pixabay

 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 125)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 276)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (558)

9%

Celkový počet hlasov: 6399