Profesionálny kartoskop od 2. do 8. októbra

26.09.2017 12:13

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Raguel – karta „čestnosť“

Aktuálny týždeň je vhodný na: nastolenie pravdy; poskytovanie aj vyžadovanie úprimnosti a korektnosti; odhaľovanie lží rôzneho charakteru; otvorené prejavovanie skutočných pocitov – bez ich schovávania alebo skresľovania
V tomto týždni sa treba vyhýbať: klamstvám a podvodom rozličného druhu; nekalým skutkom; osobám, ktoré majú pofidérne „pozadie“
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Do všetkých buniek môjho života prúdi Svetlo pravdy.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: dýchací trakt
Kľúčový minerálny kameň: labradorit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: v týchto dňoch si dávajte pozor na klamstvá – najmä voči polovičke. Je prezieravá, a preto by lož odhalila rýchlosťou blesku. Nasledovalo by nepríjemné „vypočúvanie“. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni sa nesú v duchu novátorstva. Všetka energia, ktorú vrazíte do čerstvých projektov alebo aktivít, prinesie celostný osoh – morálny aj materiálny. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä hrdlo – nepite studené nápoje.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: duchovná ríša chce, aby ste počas aktuálnych dní väčšmi komunikovali – otvorene a úprimne. Vaši blízki majú pocit, že v ostatnom čase si všetko nechávate vo svojich útrobách. Ste pre nich nečitateľným tvorom. Práca, kariéra a financie: uvedomte si, že všetky rozhodnutia, ktoré v týchto dňoch urobíte na poli práce, budú osožné. Nebojte sa aj mierne riskovať. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä respiračný aparát. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: ak sa vám už dlhší čas opakujú tie isté citové starosti, nuansy alebo peripetie, možno treba hľadať dôvod v takzvaných rodových blokádach. Skrátka, kopírujete zložité ľúbostné situácie predkov. Pristúpte k očiste rodu – ideálne cez modlitby. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia dynamickým rozhodnutiam, ale aj cestám a cestovaniu. Obzvlášť prajný týždeň zažijú tí Blíženci, ktorí fungujú mimo domoviny. Zdravotný stav: pozor na lonovú oblasť. 
 
RAK
Láska a vzťahy: viete, prečo sa vám na poli lásky nedarí? Vaša hlava beží na plné obrátky a ustavične nad niečím premýšľate. Takýmto spôsobom vnášate do vzťahov nepriaznivé energie. Naučte sa len tak byť. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni sú priam stvorené na podpisy prospešných zmlúv, dokumentov alebo dohôd. V prípade, že podnikáte, obchody sa pretavia do nemalých peňazí. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s močovými cestami. 
 
LEV
Láska a vzťahy: v týchto dňoch buďte spontánny jedinec. Ak vám v hlave skrsne nápad na zlepšenie existujúcich vzťahov, okamžite ho zrealizujte. A to aj v prípade, že by mal byť finančne náročnejší. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša vás nabáda k oddychu a vypnutiu hlavy. Pravda je taká, že v ostatnom čase ste toho mali na pleciach viac než dosť. Relax potrebujete ako soľ. Čo tak neskorá dovolenka – napríklad v exotike? Zdravotný stav: pozor na únavu. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: v prípade, že sa váš vzťah neuberá tým správnym smerom, je žiaduce pouvažovať nad príčinami. Tie môžu tkvieť aj v nenaplňujúcom sexuálnom živote. Pousilujte sa zmeniť ho. Práca, kariéra a financie: ak sa vám na materiálnej pôde prestalo dariť, dôvod nehľadajte v okolí – nachádza sa vnútri vás. Oplývate príliš veľkou skepsou a negativizmom. Uskutočnite nápravu. Zdravotný stav: pozor na žalúdok, žlčník a pečeň. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: v prípade, že váš osobný vzťah už dlhší čas škrípe a ani jedna strana sa nesnaží o nápravu, v týchto dňoch sa môže stať, že zväzok nabúra tretia osoba. Pravda je taká, že ste si o to koledovali. Práca, kariéra a financie: priaznivý týždeň sa nečrtá ani na poli práce. Nerobte dôležité rozhodnutia – nedopadli by najlepšie. Stráňte sa aj zbrklých verdiktov – a to aj v takom prípade, že by vás do nich niekto tlačil. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti chrbta. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: problémy na citovej báze tkvejú v tom, že máte plnú hlavu starostí. Pravda je taká, že robotné záležitosti si nosíte do domácnosti – a zaťažujete nimi všetkých členov rodiny. Siahnite po zmene. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch sa na materiálnej báze spoľahnite na intuíciu – vnútorné hlasy. Dobre vám poradia pri riešení kľúčovej témy či výzvy. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä hlavu a nervový systém. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: pred ohnivým znamením sa črtá priam ukážkový týždeň – a to aj na citovej pôde. Prežijete more lásky – a presne to vaša smutná duša potrebovala ako soľ. Práca, kariéra a financie: ak určité materiálne záležitosť dlhodobo stagnovali, práve teraz sa situácia mení – do pracovnej sféry prúdia čerstvé vetry. Na obzore sú aj nečakané peniaze, a to nemalé. Zdravotný stav: pod kontrolou treba mať krvný tlak a tep. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: ideálny týždeň sa črtá pre tých Kozorožcov, nositeľov zemského znamenia, ktorí sú sami. Oplývate prekrásnou vibráciou a silným magnetizmom, čo sa môže pretaviť do zrodu nového vzťahu. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša chce, aby ste na pracovnej pôde zľavili z rutinnosti a stereotypnosti. Pokúste sa k výzvam zaujať iný postoj než dosiaľ. Uvidíte, že „čerstvosť“ vášmu Ja prospeje. Zdravotný stav: pozor na zápalové procesy. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: niečo vo vašich osobných vzťahoch škrípe, a to už dlhodobo. Je žiaduce, aby ste si polovičku posadili za okrúhly stôl a predebatovali všetko, čo sa týka vášho zväzku. Dbajte na otvorenosť a úprimnosť. Práca, kariéra a financie: na obzore sú nepríjemné strety názorov. Pravdepodobne sa s niekým poriadne posekáte. Neberte to ako prehru. Práve naopak - ako vyčistenie dusnej atmosféry. Zdravotný stav: pozor na dýchací aparát. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: duchovná ríša chce, aby ste na citovej pôde väčšmi prejavovali svoje Jánstvo. Nenechajte sa ovládať alebo manipulovať. Majte vždy vlastný názor – a nebojte sa ho prezentovať. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde sa cítite isto. Rozhodnutia, ktoré činíte, sa javia ako prospešné. Aktuálne dni žičia investíciám, napríklad aj do bývania. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä žalúdok a črevný trakt. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 126)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6403