Profesionálny kartoskop od 19. do 25. júna

14.06.2017 19:59

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Michael – karta „zlá energia“
Aktuálny týždeň je vhodný na: konanie dobra; očistu mysle a tela; energetický „detox“ príbytkov; naštartovanie silnejšej ochrany pred ťaživými energiami z vonkajšieho prostredia; odstrihnutie sa od ľudí, ktorí nám kradnú osobnú silu 
V tomto týždni sa treba vyhýbať: hriechom rôzneho druhu; šíreniu zlovestných energií; intrigám, klamstvám a ohováraniu; kliatiu a používaniu nepekných slov; zráňaniu iných ľudí slovami či skutkami; osobám, pri ktorých nám mizne osobná sila a verva
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Som chránený na všetkých úrovniach.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: orgány okolo solárneho pletenca /žalúdok, žlčník, pečeň a slezina/
Kľúčový minerálny kameň: jantár
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: pred ohnivým znamením zodiaku, ovládaným planétou Mars, sa črtá vynikajúci týždeň. Do všetkých vzťahov, ktoré vás obklopujú, natečie oveľa viac lásky. Vychutnávajte si blízkosť spriaznených osôb. Práca, kariéra a financie: peniaze prichádzajú zo všetkých svetových strán. Investujte ich do správnych vecí. Nezabúdajte ani na blaho rodiny. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť zápalové procesy.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: v týchto dňoch vyrieknete slová, ktoré niekoho z blízkych poriadne zabolia. Ak sa tak stane, nestráňte sa „odpustkov“. Skrešte ego a daného človeka ihneď požiadajte o odpustenie. Práca, kariéra a financie: na obzore je dobrá správa – pravdepodobne budete za odvedenú robotu ocenený alebo odmenený. Aktuálne obdobie žičí aj výhram a víťazstvám. Zdravotný stav: pozor na imunitu.  
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: čaká vás týždeň ako vystrihnutý z romantického filmu. Všetky vzťahy, ktoré vás obklopujú, zažijú príjemnú renesanciu. Osamelí Blíženci môžu stretnúť zaujímavého človeka. Práca, kariéra a financie: všetky okolnosti hrajú vo váš prospech – a preto sa dostaví celostný materiálny zdar. Vychutnávajte si, že ste na výslní. Získané peniaze správne investujte. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť respiračné neduhy.  
 
RAK
Láska a vzťahy: nad všetkým príliš veľa uvažujete – a to je chyba. „Preexponovaná“ myseľ vám bráni v plnohodnotnom živote, a teda aj vo vychutnávaní si vzťahov. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde si v týchto dňoch dávajte pozor na spory a hádky – mohli by vás vyjsť poriadne draho. Zvažujte slová, ktorá vyrieknete. Naučte sa správne argumentovať. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti so žalúdkom alebo žlčníkom.  
 
LEV
Láska a vzťahy: vo vašom okolí sú osoby, ktoré momentálne potrebujú pomocnú ruku. Na pleciach majú more starostí – a chcú sa z nich „vyrozprávať“. Buďte takzvanou bútľavou vŕbou. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde sa od vás očakáva kolektívny duch. Spojte hlavy – a vďaka tomu prídete na brilantné nápady, zabezpečujúce úspech, zdar a prosperitu. Zdravotný stav: na obzore sú komplikácie s krvou alebo so srdcom.  
 
PANNA
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – naučte sa „len tak byť“. Vo vzťahoch ustavične nad niečím premýšľate a hľadáte chyby či nuansy aj tam, kde nie sú. Uvedomte si, že takýmto spôsobom výrazne narúšajte citovú harmóniu. Práca, kariéra a financie: „ľahkosť bytia“ sa od vás očakáva aj na pracovnej pôde. Neriešte témy, ktoré v danej chvíli aj tak „nerozlúsknete“. Zdravotný stav: pod kontrolou majte celé trávenie – od žalúdka až po konečník.  
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: ste príliš obetavý – a to je chyba. Ľudia si z vás urobili pomyselnú bábku, na ktorú „váľajú“ svoje ťaživé energie. Väčšmi sa preto chráňte – napríklad tak, že sa naučíte hovoriť „nie“. Práca, kariéra a financie: zosilnená sebahodnota a dôvera vo vlastné Ja sa od vás očakáva aj na pracovnej pôde. Uvedomte si, že čím viac osobnej sily a nebojácnosti preukážete, tým mohutnejší zdar a úspech sa dostaví. Zdravotný stav: pod kontrolou majte tráviace orgány. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: pred vodným znamením sa črtá harmonický „láskový“ týždeň. Zažijete príjemné chvíle po boku ľudí, na ktorých vám záleží. Na obzore je aj dar alebo mimoriadne pozitívna správa. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde si dávajte pozor na špekulácie a podvody – a to tak z vašej strany, ako aj zo strany okolia. Lož má krátke nohy – a z následkov nekalého počínania by ste sa spamätávali dlhé obdobie. Zdravotný stav: pozor na psychiku.  
 
STRELEC
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – v týchto dňoch sa vykašlite na materiálne témy a pozornosť orientujte do tém vzťahových. Vaši blízki majú pocit, že ich výrazne zanedbávate. Práca, kariéra a financie: nie je čas na odštartovanie veľkých projektov alebo aktivít – stroskotali by. Všetky činnosti si dôsledne zvážte a nekonajte zbrklo či emotívne. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť starosti s pohybovým aparátom. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: v aktuálnych dňoch sa „zahĺbte“ do ticha a rozjímajte. Vďaka meditácii nájdete odpovede na kľúčové životné otázniky. Navyše – „ponor“ do seba samého zosilní vašu schopnosť milovať vlastné Ja. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde si dávajte pozor na intrigy alebo nesprávne vyjavené názory. Kontrolujte slová – aby z vašich úst „nevypadli“ vety deštruktívne či seba-zničujúce. Zdravotný stav: stráňte sa prievanov.   
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: duchovná ríša hovorí – určitú blízku osobu si idealizujete. Je čas sňať si z očí ružové okuliare a na daného človeka sa pozrieť cez prizmu absolútnej pravdy. Práca, kariéra a financie: naštartujte svoju osobnú silu a vervu – len vďaka tomu sa môžete dopracovať k úspechu a zdaru. Schovávanie sa pred svetom alebo skrývanie daností či schopností vášmu Ja nesvedčia. Zdravotný stav: pozor na kardiovaskulárne ťažkosti.  
 
RYBY
Láska a vzťahy: v týchto dňoch pozorne skúmajte ľudí, ktorí sa objavia vo vašej blízkosti – môžete sa od nich veľa naučiť. A to tak od priateľov, ako aj od sokov či neprajníkov. Každý človek vám nastavuje zrkadlo pravdy. Práca, kariéra a financie: utlmte v sebe strachy a obavy – zväzujú vás a neumožňujú prejaviť pravú podstatu vášho Ja. Buďte odvážny jedinec, ktorý presne vie, čo chce – a kráča za tým. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti chrbtice alebo nôh. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405