Profesionálny kartoskop od 17. do 23. júla

04.07.2017 08:07

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Cafkiel – karta „staré bloky“
Aktuálny týždeň je vhodný na: očistu minulosti; uzatvorenie starých kapitol života; odpustenie tým, čo kedysi ranili naše srdce; vytvorenie novej životnej optiky. 
V tomto týždni sa treba vyhýbať: myšlienkovému vracaniu sa do minulosti; oživovaniu bolestivých spomienok; vŕtaniu sa v tom, čo bolo. 
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Minulosť je dávno prežitá a budúcnosť nepodstatná. To, čo je dôležité, je prítomný okamih. Práve tu a teraz sa ladím do pozitívnej životnej tóniny.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: urogenitálny trakt a krv
Kľúčový minerálny kameň: karneol
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: v týchto dňoch si dávajte pozor na zbytočné flirty alebo iskrivé debaty s neznámymi ľuďmi. Vaša polovička by to vnímala veľmi zle – a rozpútal by sa oheň na streche. Práca, kariéra a financie: na pracovisku sa naučte hovoriť „nie“ – a to zvlášť v aktuálnom období. Ak tak neučiníte, hrozí, že na vás nadriadení naváľajú tonu úloh a povinností. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti zubov alebo dolných končatín.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: v týchto dňoch väčšmi načúvajte hlasom svojho vnútra – interného dieťaťa. Ak sa vás polovička snaží dotlačiť k určitému rozhodnutiu, no vaše vnútro vraví „nie“, konajte v intenciách svojho jadra – nie v prospech partnera. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – viac konajte ako snívajte. V ostatnom čase sa spoliehate na zázraky. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä obličkový systém. Telu doprajte viac vlahy.  
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: vzdušné znamenie zodiaku si môže mädliť ruky – na obzore je mimoriadne pozitívny týždeň. Jestvujúce vzťahy sa upevnia, osamelí jedinci stretávajú spriaznené duše. Práca, kariéra a financie: obklopujú vás osoby, na ktoré sa môžete spoľahnúť. Držte sa hesla – viac hláv, viac rozumu. Spoločné sily sa pretavia do nemalých finančných ziskov. Zdravotný stav: energetické, fyzické aj duševné telo poslúcha a cítite sa fit. 
 
RAK
Láska a vzťahy: počas aktuálnych dní si pozorne všímajte ľudí okolo seba. Môžu vás veľa naučiť. Vedzte, že človek sa vzdeláva tak od priateľov, ale aj od sokov či neprajníkov. Práve oni nám často nastavujú zrkadlo pravdy. Práca, kariéra a financie: ustriehnite peniaze – aby vám ich ktosi neukradol. Investície, ktoré sa objavia, pozorne zvažujte – napríklad aj s pomocou odborníka. Zdravotný stav: ochromiť vás môžu bolesti hlavy.  
 
LEV
Láska a vzťahy: ste plný tvorivej a inovatívnej sily. Využite to v prospech skvalitnenia osobných vzťahov. Urobte pre svoju polovičku niečo výnimočné a originálne. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch sa snažte o otvorenú a úprimnú komunikáciu. Zároveň ju vyžadujte od ľudí, ktorí vás obklopujú. Lži alebo skreslené informácie by vyplávali na povrch rýchlosťou blesku. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s dýchacím traktom. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: nad Pannami bdejú prajné sudičky lásky. S určitou osobou prežijete prenádherné chvíle, na ktoré budete spomínať dlhé roky. Práca, kariéra a financie: je čas na zmeny. Ak vás to na súčasnom pracovisku nebaví, je čas popozerať sa po nových možnostiach. Tých je neúrekom. Zdravotný stav: pod drobnohľadom treba mať najmä pohybový aparát. Stuhnuté kosti a kĺby potrebujú športové aktivity.  
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: v týchto dňoch ustriehnite, aby do vášho vzťahu nezasahovala tretia osoba – najmä z rodiny. Uvedomte si, že problém, ktorý sa vyskytol vo vzťahu, si musíte vydiskutovať vo dvojici – bez účasti ďalších ľudí. Práca, kariéra a financie: chrlíte jeden dobrý nápad za druhým. Nebojte sa ich manifestovať – ukázať svetu. Dobré idey sa pretavia do zisku. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť starosti s urogenitálnym traktom.  
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: do všetkých vzťahov, ktoré vás obklopujú, prúdi vše-požehnanie. Momentálne máte v rukách Božiu moc, určenú na harmonizáciu citovej sféry. Modlite sa za tých, ktorých ľúbite. Práca, kariéra a financie: vo vašom Ja drieme príliš veľa strachov a obáv – a tie bránia v napredovaní. Prelomte ich a nastoľte vo svojich útrobách absolútnu odvahu. Nebojácnosť vám svedčí. Zdravotný stav: objaviť sa môžu nepríjemné bolesti chrbta. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: v týchto dňoch vás opustí blízka osoba. Môže ísť o rozchod, ale aj o banálne odcestovanie či dočasnú odluku. Vychutnávajte si čas, keď môžete byť sám so sebou. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša hovorí – v ostatnom čase ste príliš mamonársky. Pokúste sa z tejto vlastnosti zľaviť – ustavičné zhrabovanie peňazí vám nesvedčí. Zdravotný stav: pod kontrolou majte lymfatický systém a priberanie na váhe.  
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: počas aktuálnych dní sa zhovárajte so svojimi blízkymi. Pravdepodobne v sebe nosia mnoho priškrtených emócií, ktoré potrebujú dostať von. Práca, kariéra a financie: na obzore je chybný krok, za ktorý budete istý čas pykať. Ak pracujete s papiermi, údajmi alebo peniazmi, buďte viac než obozretný. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť starosti s pohybovým aparátom. Venujte sa športu.  
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: pred vzdušným znamením zodiaku sa črtá rodinný týždeň. Snažte sa maximum času tráviť s príslušníkmi vášho „klanu“. Rozpustia sa tak všetky nedorozumenia, ktoré vznikli v uplynulom období. Práca, kariéra a financie: na obzore je podvodník, špekulant, klamár, zlodej alebo dlhoprstý. Pozorne zvažujte, kam dávate peniaze, čo kupujete alebo do akých sfér idete investovať. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti v spodných častiach nôh. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: očistite svoje vzťahy – práve teraz je na to ideálny čas. Ak vás zväzok, v ktorom jestvujete, ubíja a kradne vašu osobnú silu, nebojte sa dať za ním definitívnu bodku. Práca, kariéra a financie: ste dobrý stratég a všetko si viete brilantne rozplánovať – vďaka týmto atribútom sa vydaria plánované aktivity aj projekty. Na obzore sú i nečakané peniaze. Zdravotný stav: ochromiť vás môžu bolesti zubov alebo starosti s očami. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 125)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 275)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (558)

9%

Celkový počet hlasov: 6398