Profesionálny kartoskop od 15. do 21. mája

10.05.2017 16:47
 
ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Sandalfon – karta „pustiť sa“
Aktuálny týždeň je vhodný na: oslobodenie sa od všetkého, čo nefunguje, čo je ťaživé alebo zväzujúce; slobodné a spontánne rozhodnutia vo vlastnej réžii; cesty a cestovanie; relaxačné pobyty; otvorenú komunikáciu – prejavovanie skutočných pocitov  
V tomto týždni sa treba vyhýbať: fixácii sa na nesprávne situácie, okolnosti, miesta alebo ľudí; pridŕžania sa minulosti; manipulácii nášho Ja okolím; preberaniu názorov iného človeka len preto, aby sme ulahodili jeho egu
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Nechávam sa unášať vetrom slobody.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: dýchací trakt
Kľúčový minerálny kameň: tyrkys
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – zľavte zo svojho ega. V prípade, že budete narcistický, sebecký a pyšný, vaše vzťahy sa narušia, prípadne i stroskotajú. Práca, kariéra a financie: pokore sa učte aj na poli práce a kariéry. Napredujte, no nie na úkor iných ľudí. Držte sa starého známeho – Nikdy nerobím druhému to, čo nechcem, aby sa dialo mne. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä nervy a psychiku. Objaviť sa môžu aj poruchy spánku.   
 
BÝK
Láska a vzťahy: do života zemského znamenia prichádzajú vzťahové zmeny. V prípade, že jestvujete vo zväzku, ktorý vás alebo druhú stranu ubíja, pouvažujte nad tým, či by nebolo lepšie takéto partnerstvo ukončiť. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – pracovné tajomstvá si nechávajte iba seba. Môže sa stať, že vám dobrý nápad či ideu ktosi nemilosrdne ukradne. Zdravotný stav: pod kontrolou majte obličky a telu doprajte dostatok vlahy.  
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: v aktuálnych dňoch sa budete cítiť osamelo a izolovane. Je to preto, aby ste si našli cestu k vlastnému Ja. Meditujte a rozjímajte, pýtajúc sa svojho „jadra“, čo vlastne na citovej báze chce. Práca, kariéra a financie: na materiálnej pôde si dávajte pozor na manipuláciu. Nie je vylúčené, že vám ktosi bude chcieť vštepiť vlastný názor. Ak treba, nesúhlaste s ním. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť starosti urogenitálneho rázu.  
 
RAK
Láska a vzťahy: ste ako časovaná bomba. Vaši blízki sa vo vás nevedia zorientovať – chvíľami ste ako anjel, chvíľami ako čert. Ak s takýmto „balansovaním“ neprestanete, vaše zväzky sa narušia. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – vypnite a zrelaxujte. Na povinnosti všetkého druhu zabudnite a doprajte si oddych. Aktuálne dni prajú aj plánovaniu letnej dovolenky. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä psychiku, ale aj celý tráviaci aparát.  
 
LEV
Láska a vzťahy: hviezdy radia, aby ste sa na citovej pôde vyhýbali hádkam a sporom. V prípade, že do nich vstúpite, vypoviete vety, ktoré by ste neskôr ľutovali. Krešte ego. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch načúvajte intuícii – dobre vám poradí pri riešení rôznych materiálnych tém. Ak by ste sa spoliehali len na racio, výsledky až také pozitívne nebudú. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä respiračný systém. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: urobte si myšlienkovú inventúru a pouvažujte nad tým, či chcete energiu vkladať do materiálnych tém, alebo do vzťahov. V prípade prvej možnosti riskujete, že zväzky, ktoré vás obklopujú, naštrbí zub nepohody. Práca, kariéra a financie: na obzore sú nové zmluvy, kontrakty a dohody. Transakcie, ktoré v týchto dňoch uskutočníte, prinesú peniaze. Zdravotný stav: objaviť sa bolesti dolných končatín. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: pred vzdušným znamením sa črtá príjemný a harmonický týždeň. Vzťahy, ktoré vás obklopujú, budú progresívne a plné prajných citov. Aktuálne dni prajú romantike a darom. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí, aby ste si svoje nápady nenechávali v útrobách mysle. Nehanbite sa a prezentujte ich. Idey, ktoré sa vo vás rodia, sú zrealizovateľné a prinesú nemalé peniaze. Zdravotný stav: pod kontrolou majte hrdlo a priedušky.  
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: vo vašich vzťahoch sa odohrajú nečakané zvraty alebo turbulencie. Niektoré budú pozitívne, iné záporné. V každom prípade však platí – z každej udalosti na citovej pôde sa poučte. Práca, kariéra a financie: hviezdy radia – buďte odvážny jedinec. Všetky nebojácne kroky, ktoré v týchto dňoch zrealizujete, prinesú zber sladkých plodov. Naučte sa väčšmi dôverovať vlastnému Ja. Zdravotný stav: objaviť sa môžu nepríjemné bolesti hlavy. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: neutekajte pred problémami, ktoré vstúpili do vášho citového života. Polovičku si posaďte sa okrúhly stôl a všetky nuansy dôsledne predebatujte. Ak začnete utekať, všetko iba skomplikujete. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni neprinášajú na materiálnej pôde zdar a úspech. Všetko je však len dočasné – už čoskoro sa nad vami opäť zjaví slnko prosperity a hojnosti. Zdravotný stav: objaviť sa môžu dlho trvajúce tráviace problémy.  
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: pred zemským znamením sa črtá harmonický týždeň. Energia, ktorú ste v ostatnom čase vkladali do citovej sféry, začína prinášať sladké ovocie. Vychutnávajte si zamilovanosť naplno. Práca, kariéra a financie: po vašom boku stoja aj prajné sudičky materiálnych záležitostí. Všetko, do čoho sa pustíte, prinesie osoh. Na obzore sú aj výhry či víťazstvá. Zdravotný stav: cítite sa fit. Ak dlhší čas zanedbávate športové aktivity, opätovne sa do nich pustite. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: cítite sa ako v zlatej klietke. Nie je vylúčené, že vás polovička riadi a manipuluje. Stanovte si vo vzťahu striktné pravidlá, aby ste sa v ňom obaja cítili komfortne. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch budete hnevlivý a jedovitý – najmä na pracovnej pôde. Dávajte si pozor, aby ste nevyriekli slová, ktoré by ste neskôr ľutovali. Zvažujte všetko, čo vypoviete. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť starosti s respiračným systémom. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: vodné znamenie sa môže tešiť – blikajú nad vami hviezdy šťastia a hojnosti. Všetky vzťahy, ktoré vás obklopujú, sú harmonické a vyvážené. Ak ste bez zväzku, nie je vylúčené, že vám ktosi vyzná lásku. Práca, kariéra a financie: chytáte druhý dych. Ak vám dosiaľ chýbala energia, teraz jej máte nadostač. Nebojácne sa pustite do nových výziev a možností. Vyjdú nad vaše očakávania. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä nohy. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405