Profesionálny kartoskop od 15. do 21. januára

07.01.2018 09:30

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Haniel – karta „pevnosť“

Aktuálny týždeň je vhodný na: zastabilizovanie sa, nájdenie životných istôt, správne materiálne kroky, nájdenie východísk z dlhodobých problémov, odvážne a smelé verdikty
V tomto týždni sa treba vyhýbať: balansovaniu, nerozhodnosti, strachom a obavám rôzneho druhu
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Nohami stojím pevne na zemi.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: pohybový aparát a zuby
Kľúčový minerálny kameň: jaspis
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: pred ohnivým znamením zodiaku sa črtá príjemný týždeň – s milovanou osobou prežijete množstvo romantických chvíľ, ktoré vaše spojivo ešte väčšmi umocnia. Práca, kariéra a financie: v ostatnom čase u vás absentuje viera – i vo vlastné schopnosti, i v najvyššie princípy. Zmeňte to. Pravda je taká, že so vše-vierou sa človeku žije oveľa ľahšie. Zdravotný stav: pod dohľadom majte najmä psychiku, hlavu a spánok.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: vaša polovička, prípadne blízka osoba má v ostatnom čase pocit, že jej nevenujete dostatok pozornosti. Čo tak potešiť ju milým darčekom? Na peniaze nehľaďte. Práca, kariéra a financie: na pracovnej báze už presne viete, čo chcete a kam kráčate. Tento rozmer ovplyvňuje aj vašu vonkajšiu vibráciu – na okolie pôsobíte ako zdravo sebavedomý jedinec, ktorý si ide za svojím. Zdravotný stav: pod kontrolou majte obličkový systém. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: počas aktuálnych dní hrozia žiarlivostné scény. Buď z vašej strany, alebo smerom na vás – od partnera. V prípade, že sú jeho podozrenia založené na pravde, porozmýšľajte nad tým, či by nebolo vhodné skoncovať s všetkými flirtmi či neverou. Práca, kariéra a financie: máte čistú a jasnú myseľ, a preto jestvuje veľký predpoklad, že materiálne rozhodnutia, ktoré učiníte v týchto dňoch, prinesú úspech a zdar. Zdravotný stav: pozor na cievy a srdce. 
 
RAK
Láska a vzťahy: aktuálny týždeň žičí investíciám do vlastného ja. Popracujte na svojej kráse – zmeňte účes, zájdite na kozmetiku či manikúru. Vaše interné dieťa sa vám odvďačí silným vnútorným pokojom. Práca, kariéra a financie: na pracovnej alebo podnikateľskej pôde sa cítite isto. Sála z vás celostná odvaha. Už viete, že keď v sebe neprechovávate strachy, dokážete oveľa viac. Zdravotný stav: dbajte na zdravý urogenitálny trakt. 
 
LEV
Láska a vzťahy: je čas zmeniť svoje ja. Zahĺbte sa do tajov vlastnej duše a pouvažujte, čo vášmu citovému životu škodí. Vzápätí popracujte na eliminácii škodlivých vlastností a čŕt. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch sa od vás na materiálnej báze očakáva trpezlivý duch. Určité aktivity pôjdu pomalšie a kostrbatejšie. Vedzte však, na konci tunela bliká svetlo nádeje. Zdravotný stav: pod dohľadom majte žalúdok, ale aj tlak a tep. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: pred zemským znamením zodiaku sa črtá harmonický citový týždeň. Vo vašom okolí sa zjavia osoby, ktoré vás budú dobíjať extrémne silnými pozitívnymi vibráciami. Práca, kariéra a financie: pokým ľúbostná sféra bude stabilná, na materiálnej pôde sa črtajú problémy. Na obzore sú nečakané úbytky peňazí, ale aj nesprávne pracovné rozhodnutia. Majte preto oči na stopkách. Zdravotný stav: haprovať môže chrbtica. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: kvári vás minulosť. V ostatnom čase sa príliš vraciate k tomu, čo bolo. Živíte v sebe zašlé sklamania alebo zrady. Zmeňte to. V opačnom prípade bude váš citový život haprovať. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – dôverujte vlastnému ja. Disponujete obrovským množstvom odvahy, ale aj dobrých nápadov. Nebojte sa tieto benefity plne ukazovať okolitému svetu. Zdravotný stav: pozor na trávenie a psychiku. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: váš citový život už dlhší čas hapruje. Pravda je však taká, že si to nepriznáte. Skrátka, žijete s hlavou v oblakoch. Duchovná ríša radí – sňajte si z očí ružové okuliare. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch dbajte na zdravú a otvorenú komunikáciu. V práci sa vyjadrujte jasne a zrozumiteľne. Predídete tak zbytočným dezinformáciám. Zdravotný stav: pozor na imunitu a hrdlo ako také. Kontrolujte tiež stravu. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: pred ohnivým znamením zvieratníka sa črtá samotársky týždeň. Na veľké spoločenské akcie zabudnite – kradli by vám príliš veľa osobnej sily. Buďte s vlastným ja – a veďte s ním početné dialógy. Práca, kariéra a financie: na obzore je zmenový týždeň. Ukončite všetky činnosti, aktivity alebo projekty, ktoré už nefungujú alebo neuspokojujú vašu dušu. Hovorí sa tomu veľká materiálna inventúra. Zdravotný stav: pozor na psychiku. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa vás bude chcieť niekto emočne zmocniť – čiže vás manipulovať a ovládať. Stopnite to včas – uvedomte si silu a moc vlastného ja. Práca, kariéra a financie: na obzore sú materiálne podvody alebo špekulácie. Preklepnite si všetkých ľudí, na ktorých vám – ľudovo povedané – niečo nesedí. Listiny, ktoré idete podpísať, si dôsledne preštudujte. Zdravotný stav: objaviť sa môžu tráviace neduhy. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: aktuálne dni nie sú stvorené na zatváranie sa medzi štyrmi stenami. Zájdite medzi fajn ľudí, prípadne oživte staré kontakty. Prídete tak na iné myšlienky. Práca, kariéra a financie: pred Vodnármi sa črtá vynikajúci, priam rozprávkový materiálny týždeň. Všetky aktivity či projekty prinesú zber sladkého ovocia. Objaviť sa môžu aj početné výhry. Zdravotný stav: dbajte na zdravý kardiovaskulárny systém. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: pred vodným znamením zvieratníka sa črtá hádavý a konfliktný týždeň. Pravdepodobne si vojdete do vlasov s rodinným príslušníkom. Nepeňte príliš – snažte sa zachovať si chladnú hlavu. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – nemyslite toľko na druhých, ale na vlastné blaho. Začnite konečne plne prejavovať osobnostnú silu a vervu. Takzvaní myšací kabátik vám nesvedčí. Zdravotný stav: pozor na hrdlo a žalúdok. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 125)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (558)

9%

Celkový počet hlasov: 6400