Profesionálny kartoskop od 15. do 21. augusta

11.08.2016 09:00
 
ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Michael – trpezlivosť
Týždeň praje: rozvážnym a postupným krokom, premysleným rozhodnutiam, cibreniu trpezlivosti, prehodnocovaniu životných tém, túžob, predsavzatí a hodnôt
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Trpezlivosť mi prináša sladké plody života.“
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: na obzore sú hádky a nedorozumenia – najmä vplyvom vašej výbušnej povahy. Pokiaľ na sebe popracujete, veľkej časti sporov dokážete hravo predísť. Práca, kariéra a financie: dávajte si pozor na zbrklé rozhodnutia – mohli by vám priniesť oči pre plač. Všetky kroky, ktoré zrealizujete, si dôkladne a precízne premyslite. Zdravotný stav: únava môže byť výsledkom dlhodobého zápalu v tele. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: záhneda.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: je možné, že vás v osobnom vzťahu čosi poriadne sužuje a trápi. Je čas, aby ste sa otvorili. Partner bude dialógu naklonený. Emócie si nenechávajte v sebe – spôsobujú zdravotné problémy. Práca, kariéra a financie: hviezdy radia, aby ste si stanovili jasné „mantinely“. Ak to s prácou preženiete, objaví sa nekontrolovateľná únava. Zdravotný stav: okrem vyčerpanosti hrozia starosti s dýchacím traktom. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: akvamarín. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: v týchto dňoch budete pociťovať samotu a odstrčenosť. Dôvod? Vyhýbate sa spoločnosti. Oživte staré kontakty a nebojte sa ani nových priateľstiev. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde sa črtajú nové výzvy. Vynikajúci týždeň prežijú najmä tí Blíženci, ktorí bažia po novom zamestnaní. Hviezdy šťastia a zdaru žiaria iba pre vás. Zdravotný stav: pod kontrolou majte srdcovo-cievny systém. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: olivín. 
 
RAK
Láska a vzťahy: hviezdy majú pre vás dôležitú radu – naučte sa prijímať lásku. Prajné city zväčša iba odovzdávate a nedostávate ich späť do svojho srdca. Vzniká tak disharmónia, ktorá spôsobuje vnútornú prázdnotu a smútok. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch sa pokúste utužiť kolektív, v ktorom fungujete. Pravda je totiž taká, že v kolektívnej sile sa nachádza oveľa viac energie než v sile jedného-jediného človeka. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte predovšetkým chrbticu. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: granát. 
 
LEV
Láska a vzťahy: do osobných, rodinných aj priateľských vzťahov vkĺzne bojovnosť. Očakávať môžete nezhody a nedorozumenia – vplyvom odlišnej životnej optiky. Názor prejavujte pokojne a s mierom v hlase; nie agresívne a nátlakovo. Práca, kariéra a financie: do pracovnej sféry prúdia priaznivé energie. Plány, nápady a projekty dovediete do zdarného konca. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä hlavu, psychiku a spánok. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: krištáľ.  
 
PANNA
Láska a vzťahy: črtá sa pred vami týždeň vhodný na dialógy a zdravú komunikáciu. Vydiskutujte si s blízkymi všetky „resty“, ktoré vás ťažia alebo kvária. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša vás vyzýva, aby ste boli odvážny a nebojácny jedinec. S vervou v srdci dokážete aj nemožné. Výsledkom bude pracovný úspech a oživené finančné toky. Zdravotný stav: doprajte si viac športových aktivít – rozprúdite tak lymfu. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: záhneda.  
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: ak vo vašom osobnom vzťahu vládne napätie, je čas na nápravu. Posaďte si polovičku za okrúhly stôl a predebatujte s ňou aktuálny stav i prognózy vášho zväzku. Ak treba, pristúpte k zmenám, ktoré zabezpečia zlepšenie partnerstva. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch budete lenivý a apatický, do ničoho sa vám nebude chcieť. Neriešte to, vaša myseľ potrebuje vypnúť. Zdravotný stav: pozor na močový trakt. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: kalcit. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: v aktuálnych dňoch venujte pozornosť priateľským a kamarátskym zväzkom. Pravda je taká, že v ostatnom čase ste ich poriadne zanedbali. Práca, kariéra a financie: srší z vás múdrosť a poznanie – a tieto aspekty z vás robia silnú osobnosť. Zužitkujte to vo svoj prospech – na získanie nových klientov či odštartovanie nových projektov. Zdravotný stav: pozor na dýchací aparát. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: apatit. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: ohnivé znamenie má pred sebou priam brilantný týždeň. Láska k vám bude „pritekať“ zo všetkých svetových strán. Vzťahy, ktoré sa narušili, prežijú príjemnú renesanciu. Práca, kariéra a financie: nie je vylúčené, že vás kolega alebo nadriadený poriadne vytočí. Ostaňte pokojný a zvážte slová, ktoré vypoviete. Mohli by priniesť problémy. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s hlavou a očami. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: selenit. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: v citovej sfére vládne rozpačitosť a neistota. Možno vediete vnútornú dilemu vy sám, možno vaša polovička. Dobrá rada znie - sadnite si za spoločný stôl a vyjavte jeden pred druhým skutočné pocity. Práca, kariéra a financie: hviezdy radia, aby ste si uvedomili vlastné klady a plusy a nebáli sa ich manifestovať a prezentovať. Titul „šedej myšky“ vám nesvedčí. Zdravotný stav: pod kontrolou majte tráviaci trakt. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: jantár. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: citová sféra zažíva rozkvet a progres. Osobné vzťahy sa zlepšujú, osamelí Vodnári stretávajú nových a zaujímavých ľudí. Áno, je čas, aby ste si vychutnali recipročnú lásku. Práca, kariéra a financie: pracovné povinnosti dajte bokom a doprajte si zaslúžený oddych. Vaše telo aj duša ho potrebujú ako soľ. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä pohybový aparát. Hrozia aj drobné úrazy. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: granát. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: osobné vzťahy sú naplnené pokojom, harmóniou a súladom. Vďačiť za to môžete najmä sebe – do citovej sféry ste za ostatné obdobie vrazili neskutočné množstvo dobrej energie. Práca, kariéra a financie: v pracovnej oblasti si stanovte jasné „pravidlá hry“ a nedovoľte okoliu, aby vami mávalo a manipulovalo. Ak treba, doprajte si oddych a relax. Zdravotný stav: život vám môže znepríjemniť stres a nervozita. Liečivý minerál na aktuálny týždeň: ametrín.  
 
Profesionálny kartoskop vypracoval veštec a spirituálny poradca Peter - www.vestecpeter.webnode.sk. 
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 125)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 276)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (558)

9%

Celkový počet hlasov: 6399