Profesionálny kartoskop od 14. do 20. augusta

09.08.2017 09:08

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Jofiel – karta „súlad s dušou“
Aktuálny týždeň je vhodný na: robenie toho, čo káže vnútro – nie toho, čo žiada ego-myseľ alebo ľudia v okolí; rozveseľovanie vnútorného dieťaťa – zdravou zábavou, smiechom, dopriatím si viac; praktizovanie meditácií zameraných na nastoľovanie vnútorného pokoja a mieru; muzikoterapiu – liečbu vibráciami hudby.  
V tomto týždni sa treba vyhýbať: príliš racionálnym a pragmatickým verdiktom – prameniacim z hlavy; orientovaniu pozornosti do blaha iných ľudí – na úkor vlastného Ja; ponáraniu sa do smútku a melanchólie. 
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Všetko, čo robím, sa deje v súlade s mojím jadrom.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: žalúdok, žlčník, pečeň a slezinu
Kľúčový minerálny kameň: citrín
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – zľavte zo svojho ega. V ostatnom čase propagujete len vlastné ciele a méty, zabúdajúc na potreby blízkych osôb. Ak to nezmeníte, riskujete chladnutie citov. Práca, kariéra a financie: prichádza týždeň, keď môžete svoje nápady či plány pretaviť do reality. A to nebojácne a s plnou vervou. Nenechajte sa odradiť okolím – zrejme vám závidí. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť bolesti hlavy alebo krčnej chrbtice. 
 
BÝK
Láska a vzťahy: vaša polovička vás vníma ako pasívneho a lenivého jedinca. Pravda je taká, že v ostatnom čase ste do vzťahu nevniesli žiadne nové vetry. Uskutočnite nápravu. Práca, kariéra a financie: nový uhol pohľadu sa od vás očakáva aj na pracovnej pôde. „Prebite“ všetky zaužívané a skostnatené prístupy k robote a na výzvy sa pozrite cez inú prizmu. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť starosti s dolnými končatinami. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: počas aktuálnych dní budete pociťovať zvláštne a riskantné chute. Zrejme sa vás zmocní túžba po flirte alebo zábavke. Zvážte všetky za a proti – najmä však riziká, ktoré to so sebou prináša. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – dôverujte svojim snom. Práve teraz sa pred vami črtá obdobie, keď ich môžete pretaviť do reality. Dobré nápady prinesú nemalý finančný zdar. Zdravotný stav: pozor na urogenitálny trakt a krv. 
 
RAK
Láska a vzťahy: pred vodným znamením zodiaku sa črtá priam rozprávkový týždeň. Jestvujúce vzťahy prežijú renesanciu, osamelí Raci stretávajú spriaznené duše. S polovičkou urobte čosi nevšedné a výnimočné – vaša láska sa ešte väčšmi upevní. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch sa spoľahnite najmä na vlastný úsudok. Názory iných si vypočujte, no držte sa hesla – jedným uchom dnu a druhým von. Zdravotný stav: pozor na bolesti hlavy. 
 
LEV
Láska a vzťahy: v týchto dňoch vrazte do osobných vzťahov maximum dobrej energie. Slovami lásky nešetrite. Povedzte partnerovi, ako veľmi ho ľúbite. City vám rád opätuje. Práca, kariéra a financie: pred Levmi sa črtá spoločenský týždeň. Nevyhýbajte sa ľuďom – vo vašej blízkosti sa mihnú osoby, prostredníctvom ktorých sa môžete vyšvihnúť na kariérnom rebríčku. Zdravotný stav: pozor na zápalové procesy. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: pred zemským znamením zvieratníka sa črtá harmonický týždeň. Obklopujú vás osoby, s ktorými sa cítite fajn. Neizolujte sa – zájdite do spoločnosti. Uvidíte, ako vám z hlavy vyfúknu všetky pozemské starosti. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša vás vyzýva, aby ste boli odvážny jedinec. Strachy a obavy dajte bokom. Nové výzvy sa zrealizujú len v takom prípade, že budete sršať nebojácnosťou. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s pohybovým aparátom. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: hviezdy radia – vo vzťahoch nastoľte viac hravosti a ľahkosti. Neriešte témy, ktoré aj tak nerozlúsknete. Naučte sa len tak byť. Partner vašu „splývavú“ energiu privíta a venujte vám maximum lásky. Práca, kariéra a financie: na obzore sú čerstvé pracovné vetry. Objaviť sa môžu nové ponuky, obchody či investície. Áno, sú seriózne – pokojne sa do nich pustite. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä hlavu a nervy. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: v týchto dňoch odignorujte všetky pracovné či kariérne témy a maximum pozornosti vrazte do osobných vzťahov. V opačnom prípade hrozí, že vašu polovičku to bude ťahať na iné smery. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde prežívate hotové peklo – všetkého je akosi priveľa. Rada znie – zľavte z tempa a na istý čas si doprajte poriadnu pauzu, napríklad v podobe dovolenky. Zdravotný stav: pozor najmä na psychiku. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: osobné vzťahy vás v ostatnom čase poriadne unavujú a vyšťavujú. Ideálne by bolo, keby ste pár dní strávili mimo blízkych osôb. Napríklad aj sám – v prírodnom prostredí. Práca, kariéra a financie: veľké projekty odložte na neskôr – momentálne nie je vhodný čas na ich odštartovanie. Ak by ste do nich vrazili energiu, úspech bude prichádzať len veľmi, veľmi pomaly. Zdravotný stav: pozor na trávenie. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: pred zemským znamením zvieratníka sa črtá porovnávajúci týždeň. Pravdepodobne budete zvažovať, či je osobný vzťah tým pravým orechovým, alebo by ste uvítali zmenu. Načúvajte hlasom svojho srdca – len ono vám poradí správne a korektne. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde dbajte na to, aby ste neboli manipulovaný. Hrozí, že si z vás niekto spraví bábku na šnúrkach. Zdravotný stav: pozor na pohybový aparát. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: duchovná ríša vás nabáda k bohatšiemu a pestrejšiemu spoločenskému životu. V ostatnom čase ste príliš izolovaný a vyhýbate sa novým kontaktom. Urobte nápravu – je žiaduca pre vaše Ja. Práca, kariéra a financie: oživte si pracovné prostredie – napríklad premiestnením nábytku alebo estetickou dekoráciou. Takýmto spôsobom vnesiete do priestoru čerstvú energiu. Zdravotný stav: pozor na starosti so srdcom. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: nepreberajte starosti blízkych osôb na svoje plecia. Takýmto spôsobom si škodíte. Uvedomte si, že každý si je strojcom vlastného šťastia. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša vás nabáda, aby ste s kolegami cibrili priateľské vzťahy. Zájdite s nimi na kávu, koláč alebo pivo. Uvidíte, ako skvelo sa pozhovárate. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť starosti s krvou alebo lymfatickým systémom. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405