Profesionálny kartoskop od 12. do 18. júna

07.06.2017 17:05

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Raziel – karta „viera“
Aktuálny týždeň je vhodný na: naštartovanie viery a dôvery – aj v najvyššie princípy, aj vo vlastné Ja; vedenie dialógov s Bohom a anjelskými silami; hľadanie odpovedí na kľúčové životné otázky a otázniky vnútri seba – nie vo vonkajšom prostredí; modlitby, mantry a afirmácie  
V tomto týždni sa treba vyhýbať: neviere a nedôvere; hriechom rôzneho typu – ich energie by sa do života vrátili ako bumerang; prehnanému racionalizmu a pragmatizmu
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „V čistej viere nachádzam bázeň pre dušu.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: hlavu, nervový systém a psychiku
Kľúčový minerálny kameň: čaroit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: máte v sebe príliš veľa uzatvorených emócií. Dostaňte ich na povrch – aj vďaka tomu sa „prehustená“ klíma v osobných vzťahoch uvoľní, a teda i zlepší. Práca, kariéra a financie: je čas na výdych. V ostatnom čase ste si na plecia naložili masu povinností a úloh. Teraz sa od nich „odstrihnite“. Chce to relax, napríklad v podobe rodinného výletu. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s chrbticou alebo dolnými končatinami.   
 
BÝK
Láska a vzťahy: zemské znameniu zodiaku prežije krízovejší týždeň. Do vzťahov sa nabúra cudzia energia. Dávajte si pozor na neveru – buď z vašej strany, alebo zo strany polovičky. Práca, kariéra a financie: určité méty či plány nevyjdú podľa vašich predstáv. Príčinu nehľadajte vo vonkajšom prostredí – tkvie vnútri vás. Dôvodom je negativistické uvažovanie a záporné očakávanie. Zdravotný stav: objaviť sa môžu nečakané bolesti hlavy.  
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: počas aktuálnych dní sa od vás na citovej báze očakáva reciprocita a vyváženosť. Nielen dávajte, ale aj berte. V prípade, že by ste sa iba rozdávali, čoskoro sa vaše Ja úplne „vyšťaví“. Práca, kariéra a financie: črtá sa pred vami týždeň požehnania – všetky plány sa úspešne zrealizujú. Na konto sa môžu „nasypať“ aj nečakané peniaze. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte krvný tlak a tep.  
 
RAK
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa od vás očakáva väčšia spoločenskosť. Vaša duša chce ísť medzi ľudí, a preto sa neizolujte. Nezabúdajte, že samota spôsobuje psychické neduhy. Práca, kariéra a financie: ste príliš nedôverčivý človek. Myslíte si, že každá osoba na pracovisku je sokom či nepriateľom. Naučte sa fungovať väčšmi kolektívne, držiac sa hesla – viac hláv, viac rozumu. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s črevami.  
 
LEV
Láska a vzťahy: aktuálne dni preveria vašu ego-myseľ. Ak ju skrešete, vzťahy sa vylepšia. Naopak, ak ostanete v intenciách „tvrdého a nekompromisného človeka“, priaznivé city zo zväzkov zmiznú. Práca, kariéra a financie: v prípade, že do vášho života vkĺzne choroba, pouvažujte nad tým, čo vám chce povedať. Jej hĺbkový odkaz znie – odpočiň si od masy úloh a povinností. Zdravotný stav: okrem únavy hrozia bolesti hlavy.  
 
PANNA
Láska a vzťahy: pred zemským znamením sa črtá vynikajúci týždeň – a to aj s ohľadom na vzťahy. Obklopujú vás milujúce osoby. Nezabudnite však na to, že vo zväzkoch treba nielen brať, ale i dávať. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni sú priam stvorené na nasávanie nových poznatkov. Všetky vedomosti, ktoré získate, vás povedú k novým materiálnym výzvam a métam. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti so žalúdkom.  
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: na obzore je silný konflikt. Duchovná ríša radí – pri spore nevyrieknite slová, ktoré by vás neskôr mrzeli. Ak nepekné vety „vypadnú“ z úst iného človeka na vašu adresu, odignorujte ich. Nemyslel to tak. Práca, kariéra a financie: naučte sa dôverovať vlastnému Ja a vážiť si odvedenú robotu. V opačnom prípade ostávate v intenciách „využívačnosti“ zo strany okolia. Zdravotný stav: objaviť sa môžu respiračné ochorenia.  
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: pred vodným znamením zverokruhu sa črtá týždeň takzvaného Jánstva. Pozornosť orientujte do seba samého. Dožičte si viac, a tak dajte svojmu vnútornému dieťaťu vedieť, ako veľmi ho ľúbite. Práca, kariéra a financie: aktivity, do ktorých momentálne vrážate energiu, sú v súlade s vaším jadrom. A to je hlavný atribút k úspechu, zdaru a celostnej prosperite. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť starosti s krčnou chrbticou. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: ste príliš rozlietaný a dynamický človek. Aj preto sa vašim vzťahom momentálne nedarí. Skrátka – pre vašu polovičku ste neuchopiteľný. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch vás niekto na pracovnej pôde sklame alebo podrazí. Majte preto oči na stopkách, aby ste následky „úderu“ prijali s čo najmenšou ujmou. Zdravotný stav: pod drobnohľadom treba mať najmä chrbticu, ale aj psychiku či nervový aparát.  
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: v týchto dňoch väčšmi načúvajte hlasom svojho vnútra. Nie je vylúčené, že vo vzťahoch robíte také rozhodnutia či kroky, ktoré nie sú v súlade s vaším jadrom. Práca, kariéra a financie: na obzore je nemilá správa. Pravdepodobne urobíte pracovný „kiks“, za ktorý utŕžite spŕšku pokarhaní či nadávok. Danú situáciu vnímajte ako nevyhnutnú životnú lekciu, z ktorej sa poučíte. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s pohybovým aparátom.  
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: počas aktuálnych dní si dávajte pozor na ľudí, ktorí by vám mohli „ukradnúť“ osobnú silu a energiu. Duchovná ríša radí – spravte si v radoch osôb, ktoré vás obklopujú, nevyhnutnú selekciu. Práca, kariéra a financie: kroky, ktoré momentálne realizujete, vedú k zdarnému cieľu – len tak ďalej. Oplývate skvelými nápadmi – nebojte sa ich manifestovať. Zdravotný stav: pod kontrolou treba mať najmä trávenie a zrak.  
 
RYBY
Láska a vzťahy: vo vzťahoch ste príliš uzatvorený a izolovaný. Emócie si nechávate vo svojich útrobách. Pre polovičku sa tak stávate nečitateľnou knihou. Zmeňte to. Práca, kariéra a financie: pani Múza stojí po vašom boku. V týchto dňoch vo vašej hlave skrsne vynikajúci nápad. Vďaka nemu dokážete výrazne skvalitniť svoj materiálny život. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä respiračný systém. Naučte sa správne dýchať. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 126)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6403