Profesionálny kartoskop od 11. do 24. decembra

06.12.2017 07:11

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA AKTUÁLNE OBDOBIE

Archanjel Sandalfon – karta „vyšší zámer“

Aktuálne obdobie je vhodné na: modlitby; želania smerované do najvyšších sfér; prosby Bohu – zamerané na svetlo pre planétu, ale aj rod, rodinu či vlastné Ja; pomoc iným; ľudskosť, empatiu a toleranciu; vnímanie vianočných sviatkov cez prizmu duchovna – nie ako obdobie matérie, naháňania sa a zbytočného stresu
V tomto týždni sa treba vyhýbať: prehnanému racionalizmu a pragmatizmu; ne-duchovnosti; orientovaniu pozornosti do materiálnych tém; sebectvu; zavrhovaniu inakosti /teda ľudí, ktorí sú niečím odlišní/
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Vo vše-láske vidím zmysel svojho života.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: kardiovaskulárny systém
Kľúčový minerálny kameň: serafinit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: od Baranov – nositeľov ohnivého znamenia zodiaku – sa v týchto dňoch vyžaduje život v celostnej čistote. Stráňte sa kučeravých a hriešnych myšlienok. Rodinu dopujte dostatkom lásky. Práca, kariéra a financie: aktuálne obdobie je etapou štedrosti a rozdávania. Klepnite sa po vrecku a blízkym osobám splňte dlhodobé sny – aj také, ktoré majú luxusnejší charakter. Zdravotný stav: pozor na prechladnutia – najmä urogenitálneho traktu. 
 
BÝK
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí, aby ste rozpohybovali stojace životné energie. Nie je vylúčené, že váš zväzok alebo rodinný kruh stagnuje. Pre ľudí, na ktorých vám záleží, vymyslite nevšedný program. Práca, kariéra a financie: ešte pred „vypuknutím“ Vianoc budete musieť uskutočniť dôležité materiálne alebo kariérne rozhodnutia. Nebojte sa ich – pretavia sa do duchovného aj materiálneho zdaru.  Zdravotný stav: dbajte na zdravý pohybový aparát. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: niečo vo vašich osobných alebo rodinných vzťahoch už istý čas štrajkuje a chátra. Počas vianočných sviatkov nastáva ideálne obdobie si vydiskutovanie si medziľudských restov. Debatám sa nebráňte. Práca, kariéra a financie: v posledných dňoch starého roka si nezabudnite uctiť spolupracovníkov alebo obchodných partnerov. Vyslovte im vďačnosť, prípadne ich odmeňte menším darčekom. Zdravotný stav: telu doprajte dostatok tekutín. 
 
RAK
Láska a vzťahy: počas vianočných sviatkov budete cítiť vnútornú podráždenosť a jedovitosť. Zrejme preto, že plnenie istých úloh nepôjde podľa vašich predstáv. Pokúste sa interný hnev nevnášať do vzťahov. Práca, kariéra a financie: v aktuálnych dňoch vás môže podráždiť rozhodnutie šéfa alebo spolupracovníkov. Nepohľadnite zlosti a nad situáciou sa povzneste. Viac sa usmievajte – radosť vašej tvári svedčí. Zdravotný stav: pozor na žalúdok a okolité orgány. 
 
LEV
Láska a vzťahy: v týchto dňoch nadobudnete pocit, že od vás stále niekto niečo chce. A nie ste ďaleko od pravdy. Stanovte si hranice a mantinely – aby ste neskĺzli do pozície človeka, ktorý je využívaný a zneužívaný. Práca, kariéra a financie: počas nadchádzajúcich sviatkov nastáva vynikajúce obdobie na kreovanie nových kariérnych cieľov a mét do nového roka. Nápadov skrsne vo vašej hlave viac než dosť. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti hlavy alebo depresie. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: vo sviatočnom období sa od vás vyžaduje čestnosť, korektnosť a otvorenosť. Ak vás voči polovičke alebo rodinnému príslušníkovi čosi ťaží a kvári, je najvyšší čas vyjaviť škodlivú emóciu. Obom sa uľaví. Práca, kariéra a financie: tohtoročné Vianoce budú štedrejšie ako tie predošlé. Dôvodom je kvalitnejšia finančná vibrácia. Áno, dopriať si môžete aj hodnotnejšie dary. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä oči s uši – hrozia prievany. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: počas sviatkov sa môžu v kruhu najbližších objaviť nepríjemné názorové strety. Držte sa svojej optiky, no nevypeňte. S úsmevom na perách sa riešia oveľa ľahšie aj tie najkomplikovanejšie situácie. Práca, kariéra a financie: vaša finančná situácia je stabilná. A v tomto trende ostávate aj v najbližšom období. Dôvodom je, že už presne viete, čo chcete robiť – a toto poznanie skvalitňuje váš materiálny magnetizmus. Zdravotný stav: pozor na hrdlo. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: duchovná ríša vás vyzýva, aby ste počas sviatočných dní neostávali medzi štyrmi stenami. V žiadnom prípade netrávte Vianoce s osamotení. Chce to dobrú a príjemnú spoločnosť. Práca, kariéra a financie: Škorpióni sú typickí tým, že ich hlava beží vždy na 200 percent. A inak to nebude ani počas sviatkov. Zužitkujte tento stav na kutie nových materiálnych nápadov do nového roka. Zdravotný stav: pozor na psychické neduhy. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: vo vzťahovej sfére sa snažte o nastolenie reciprocity – čiže súladu medzi dávaním a braním. Nebojte sa vypýtať si viac lásky – či už od polovičky, alebo rodinného príslušníka. Práca, kariéra a financie: počas nákupu vianočných darčekov nemyslite len na blízkych – peknú vec dožičte aj sebe samému. Zadovážte si to, po čom vaše srdce piští už roky. Na peniaze nehľaďte. Zdravotný stav: pod kontrolou majte srdce, tlak a tep. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: je čas na životné reflexie. Porozhliadnite sa okolo seba a uvedomte si, koľko príjemných, láskyplných a nápomocných ľudí vás obklopuje. Prejavte im svoju vďačnosť. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni nie sú vhodné na kutie veľkých materiálnych scenárov. Skrátka – chce to vypnutie hlavy a poriadny vianočný oddych. Nebojte sa leňošiť. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä pohybový aparát. Ak treba, zašportujte si. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: aktuálne dni sú priam stvorené na utuženie vzťahov. S blízkymi veďte dlhosiahle dialógy o všetkom možnom aj nemožnom – napríklad aj pri poháriku dobrého vína. Práca, kariéra a financie: vo vašej hlave sa počas sviatočných dní zrodí množstvo brilantných nápadov – takých, ktoré môžu skvalitniť materiálnu sféru. Všetky si spíšte na papier a v úvode nového roka pretavte do reality. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti nôh alebo starosti so žilami. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: počas sviatočných dní dbajte na to, aby ste nemanipulovali svoju polovičku – najmä na emočnej báze. Doprajte jej dostatok slobody a voľnosti. Práca, kariéra a financie: ak vás niekto zo spolupracovníkov vytočí a rozhorčí, pokúste sa ostať v pokojnom móde. S úsmevom na perách a optimistickým vyladením funguje všetko oveľa jednoduchšie. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä trávenie. Neprejedajte sa. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 125)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (558)

9%

Celkový počet hlasov: 6400