Profesionálny kartoskop od 11. do 17. septembra

23.08.2017 12:58

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Michael – karta „očista zlej energie“
Aktuálny týždeň je vhodný na: očistu všetkých ťaživých energií – aj vlastných, aj cudzích; odrábanie urieknutia; energetickú harmonizáciu príbytkov – napríklad vo forme vydymenia domov alebo bytov kadidlom a myrhou
V tomto týždni sa treba vyhýbať: zlorečeniu; zasielaniu temných energií iným ľuďom; akejkoľvek mágii
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Som chránený/á na všetkých úrovniach.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: hlavu a orgány okolo solárneho pletenca /žalúdok, žlčník, pečeň a slezinu/
Kľúčový minerálny kameň: jantár
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: v týchto dňoch budete príliš zádumčivý a zahĺbený do vlastného Ja. V polovičke alebo v blízkej osobe to môže vytvárať dojem, že ju už neľúbite. Adekvátne komunikujte – vysvetlite, že potrebujete chvíľu pre seba a nič zlé sa nedeje. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni prajú podpisom zmlúv, dohôd alebo dôležitých pracovných dokumentov. Podnikaví Barani uzatvoria prospešné obchody. Zdravotný stav: pozor na krvný tlak. 
 
BÝK
Láska a vzťahy: pred zemským znamením sa črtá silný medziľudský týždeň. Po svojom boku máte osoby, ktoré vás nadovšetko ľúbia a sú ochotné urobiť všetko pre vaše blaho. Vyjadrite im vďačnosť. Práca, kariéra a financie: stotožnite sa s teóriou, že čím viac hláv, tým viac rozumu. Kvalitnou spoluprácou s kolegami alebo partnermi docielite oveľa viac než pod „rúškom“ individuality. Zdravotný stav: objaviť sa môžu problémy s imunitou. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: do všetkých vzťahov, ktoré vás obklopujú, prúdi svetlo požehnania. Čo to znamená? Citové nuansy, ktoré vás istý čas trápili, upadnú do zabudnutia. Osamelí Blíženci môžu stretnúť zaujímavého človeka. Práca, kariéra a financie: hviezdy vás vyzývajú, aby ste mysleli viac duchovne než materialisticky. Pravda je taká, že v ostatnom čase sú pre vás peniaze hotovou modlou. Zmeňte to. Zdravotný stav: pozor na drobné úrazy. 
 
RAK
Láska a vzťahy: duchovná ríša chce, aby ste kvalitne komunikovali. To znamená, že otvorene prejavujte svoje pocity – bez ich schovávania v útrobách. Dávajte si však pozor aj na to, aby ste ich nevyjavovali príliš emočne a preexponovane. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch vás ktosi urazí – buď kolega, alebo nadriadený. Danú situáciu neriešte – jednoducho ju vypustite z hlavy, a to okamžite. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti hrdla. 
 
LEV
Láska a vzťahy: problémy, ktoré prežívate na citovej báze, môžu byť spôsobené tretími osobami. Nenechajte sa ovládať názormi iných ľudí – ani najlepších priateľov. Všetky nuansy prediskutujte priamo s polovičkou. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch sa budete na pracovnej báze cítiť ako králi a kráľovné. Úspech je vaším najlepším spoločníkom. Ide o zaslúžený „jav“ – vyvinuli ste nadľudské úsilie. A to je teraz odmenené. Zdravotný stav: pozor na krvný tlak. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: duchovná ríša vystríha pred flirtami či intímnymi neresťami. Problémy vo vzťahu v žiadnom prípade neriešte neverou. Práca, kariéra a financie: vo vašej blízkosti je zlý radca. Dávajte si pozor, aby ste – ľudovo povedané – nesadli na lep zlomyseľnému kolegovi, ktorému ide len vo vlastné prospechárstvo. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť starosti so žalúdkom. Kontrolujte stravu a doprajte si dostatok pohybu. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: v prípade, že sa vášmu osobnému vzťahu nedarí, uvedomte si, že príčina sa môže ukrývať vnútri vás – ustavične sa vraciate k starým ľúbostným záležitostiam. Definitívne ich uzatvorte. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša radí – na pracovnej báze viac konajte než snívajte. V ostatných dňoch máte na očiach ružové okuliare a čakáte na zázraky – bez vlastného pričinenia. Zdravotný stav: pozor na urogenitálny trakt. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: v tomto týždni nerobte na ľúbostnej báze žiadne rázne či radikálne rozhodnutia. Nie je na to ideálny čas. Počkajte ešte pár dní – možno sa situácia vyrieši úplne sama. Práca, kariéra a financie: pred Škorpiónmi sa črtá priam ukážkový materiálny týždeň. Peniaze budú pritekať zo všetkých svetových strán. Ste magnetom na úspech a zdar. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť starosti so žlčníkom. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: vo vašej blízkosti je človek, ktorý potrebuje pomoc – s najväčšou pravdepodobnosťou morálnu. Buďte preňho bútľavou vŕbou. Čoskoro vám to vráti. Práca, kariéra a financie: aktivity, do ktorých vrazíte energiu, pôjdu pomaly a kostrbato. Duchovná ríša tiež radí, aby ste neprepínali svoje sily. Môže sa to skončiť zdravotnými neduhmi s dlhodobou rekonvalescenciou. Zdravotný stav: okrem vyčerpania ustriehnite vitalitu dolných končatín. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: v týchto dňoch si doprajte viac slobody. Nenechajte sa ovládať alebo manipulovať – a to ani najbližšou osobou. Musí si uvedomiť, že pomyselné reťaze či putá na vaše ruky nepatria. Práca, kariéra a financie: pracovných udalostiam dajte voľný priebeh – do ničoho sa netlačte. Unáhlené verdikty by priniesli oči pre plač. Všetko má svoj spontánny čas. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti hlavy, prípadne i tráviace ťažkosti. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: krízové momenty, ktoré prežívate na citovej báze, nevnímajte ako zlo. Uvedomte si, že ide o lekcie alebo skúšky, ktoré z vás robia duchovne vyspelejšieho jedinca. Práca, kariéra a financie: na pracovnej pôde ustriehnite prepínanie síl, a teda i vyčerpanosť a vyhorenie. Doprajte si oddych vždy, keď o to telo alebo duša požiadajú. Zdravotný stav: okrem únavy majte pod drobnohľadom aj krvný tlak. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: pred vodným znamením sa črtá príjemný týždeň. Láska, ktorú vydáte, sa vám niekoľkonásobne vráti. Na obzore je aj dar od milovanej osoby. Práca, kariéra a financie: citová saturácia bude „prerývaná“ materiálnym nepokojom. Niečo alebo niekto na pracovnej pôde vás poriadne nahnevá. Vylúčené nie sú ani nečakané výdavky väčšieho rozsahu. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s pohybovým aparátom. 
 
 
Zdroj obrázkov: pixabay
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405