Profesionálny kartoskop od 10. do 16. júla

22.06.2017 14:22

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Raguel – karta „sila slova“
Aktuálny týždeň je vhodný na: otvorenú komunikáciu; vydiskutovanie si starých restov; osvetovú činnosť a šírenie dobra do sveta; prejavovanie emócií skrze tvorivej činnosti – napríklad básňami.
V tomto týždni sa treba vyhýbať: schovávaniu emócií v útrobách; zneužívaniu sily slova – napríklad na manipuláciu iných ľudí; používaniu vulgárnych slov /zahusťujú auru/.
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Slovom, ktoré pramení z mojich úst, vytváram dobro.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: ústnu dutinu, zuby a hrdlo
Kľúčový minerálny kameň: tyrkys
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa naučte držať jazyk za zubami. Nevstupujte do žiadnych sporov a hádok – z úst by vám vypadli slová, ktorými by ste blízku osobu poriadne ranili. A „fuga“ by sa sceľovala dlhý čas. Práca, kariéra a financie: do materiálnej sféry prúdia mimoriadne priaznivé energie. Nové aktivity, ktoré odštartujete, prinesú osoh a nemalý zisk. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s dýchaním.   
 
BÝK
Láska a vzťahy: na obzore je balansujúci týždeň. Zmocní sa vás dilema, či vám súčasné vzťahové štruktúry vyhovujú, alebo prahnete po nových ľúbostných vetroch. Nerobte zbrklé rozhodnutia – všetko si dôsledne premyslite. Práca, kariéra a financie: cítite sa unavený a vyšťavený ako citrón. Dôvodom môže byť neporiadok na pracovnom stole alebo v jeho okolí. Učiňte nápravu. Zdravotný stav: okrem únavy sa môžu objaviť starosti s kolenami.  
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: v týchto dňoch myslite viac na druhých – pomáhajte všetkým, ktorí to potrebujú. Pomocnú ruku vyšlite v podobe otvoreného srdca alebo vo forme finančnej injekcie. Čoskoro sa vám vyslaná pomoc vráti. Práca, kariéra a financie: nepreberajte všetky povinnosti na svoje plecia. Kolegovia si už zvykli, že takmer každú úlohu vyriešite za nich. Stanovte si hranice a mantinely. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s očami alebo ušami.  
 
RAK
Láska a vzťahy: je možné, že žijete v iluziórnom svete a svoju polovičku si prikrášľujete. Sňajte si z očí ružové okuliare. Zrejme zistíte, že partner vonkoncom nie je taký skvelý, ako si myslíte. Práca, kariéra a financie: triezvy pohľad sa od vás očakáva aj na pracovnej pôde. Pravdepodobne máte v istých veciach naivné predstavy. Posilnite v sebe zdravú racionalitu. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť starosti s nervovým aparátom.  
 
LEV
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – pozor na flirty, či dokonca neveru, a to najmä v takom prípade, ak ste vo vzťahu. Nepremyslený čin by mohol mať katastrofálne následky. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch sa väčšmi spoľahnite na vlastný úsudok – bude správny. Nenechajte sa odhovoriť skeptickými alebo negativistickými kolegami. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte krv, tlak, tep a lymfatický systém.  
 
PANNA
Láska a vzťahy: pred zemským znamením zodiaku sa črtá harmonický týždeň. Všetky vzťahy sa zázračne preliečia – dokonca aj také, do ktorých sa už dávno zahryzli negatívne energie. Práca, kariéra a financie: je viac než pravdepodobné, že na pracovnej pôde vstúpite do ostrého športu. Držte sa svojho názoru – je správny. Argumentujte s úsmevom na perách – bez explozívnych emócií. Zdravotný stav: objaviť sa môžu problémy s dýchacím traktom.  
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: v týchto dňoch vám môže istá osoba zapichnúť ostrú dýku priamo do srdca, a to v podobe zrady či citovej potupy. Takéhoto jedinca definitívne vymažte zo života. Na odplatu zabudnite. Práca, kariéra a financie: do pracovnej sféry prúdia pozitívne vlny. Vydarí sa všetko, do čoho vrazíte energiu. Oplývate zdravým sebavedomím – a to je dobre. Zdravotný stav: ustriehnite najmä srdcovo-cievny systém.  
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: opäť sa u vás objavujú manipulátorské sklony – snažíte sa všetko okolo seba preonačiť na svoj obraz. Uvedomte si, že ľuďom, ktorí vás obklopujú, to prekáža. Ich city tak chladnú. Práca, kariéra a financie: na pleciach toho máte viac než dosť. Duchovná ríša radí – stanovte si jasné pravidlá hry. Prepínanie síl vyústi do zdravotných neduhov. Zdravotný stav: okrem únavy sa môžu objaviť problémy so žalúdkom alebo žlčníkom.  
 
STRELEC
Láska a vzťahy: pozor na vypovedané slová. Hrozí, že počas týchto dňoch vyrieknete vetu, ktorá niekoho z blízkych poriadne zabolí. Zvažujte každučkú hlásku, ktorá vám vypadne z úst. Práca, kariéra a financie: na obzore je nemilý týždeň. Projekty alebo činnosti, od ktorých ste si veľa sľubovali, stroskotajú ako Titanik. Neupadajte na duchu – skôr sa z danej situácie poučte. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä zuby. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: vaši blízki majú v ostatnom čase pocit, že im nevenujete dostatok pozornosti. A je to pravda – ste zahladený do roboty a budovania kariéry. Uskutočnite nápravu. Práca, kariéra a financie: vo vašej blízkosti je človek s nekalými úmyslami. Zapnite vnútorný senzor – ten vám pri komunikácii s tým či oným jedincom prezradí, kto je korektný a kto zasa nie. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä chrbticu. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: pred vzdušným znamením zverokruhu sa črtá harmonický týždeň. Na obzore sú romantické chvíle po boku milujúcej a milovanej osoby. Vychutnávajte si blahodarný stav naplno. Práca, kariéra a financie: niekto z pracoviska podkope vaše sebavedomie. Možno vás zhodí na porade, možno vyriekne nevhodné slová na vašu adresu, možno ukuje intrigu. Povzneste sa nad tým. Zdravotný stav: objaviť sa môžu problémy s končatinami.  
 
RYBY
Láska a vzťahy: uvedomte si, že vo vašich osobných vzťahoch vládne citová nereciprocita. Iba dávate, no neprijímate nič. Zbavte sa ľudí, ktorí len „kradnú“, ale odovzdávať nedokážu. Práca, kariéra a financie: cítite sa ako kôľ v plote. Kolegovia vás ignorujú, nadriadení nerešpektujú. Je to len dočasný stav – čoskoro chytíte, ako sa hovorí, druhý dych. Zdravotný stav: pod kontrolou majte najmä hlavu a tráviaci trakt.  
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 126)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6402