Profesionálny kartoskop od 1. do 7. mája

25.04.2017 15:28

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Metatron – karta „duch mysle“
Aktuálny týždeň je vhodný na: vyčistenie mozgových závitov; vyjasnenie myšlienok; urobenie si „inventúry“ v hlave; zbavenie sa negativizmu a skepsy; odštartovanie pozitívnych foriem uvažovania; uvedomenie si, že naša myseľ je jedným z kľúčov k úspechu – ak je správne navibrovaná, priťahujeme si zdar a prosperitu.  
V tomto týždni sa treba vyhýbať: zápornému uvažovaniu; vytváraniu hrozivých scenárov v hlave; uprednostňovaniu ego-mysle na úkor duchovna; prehnanej analýze; dogmatickému a „skostnatenému“ mysleniu
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Moja myseľ je čistá, harmonická, radostná a progresívna.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: hlavu, nervový systém a psychiku
Kľúčový minerálny kameň: ametyst
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: na obzore je nie príliš príjemný a komfortný týždeň. Nie je vylúčené, že sa vám otočia chrbtom blízke osoby. Pravda je však taká, že ste si o to koledovali. Dôvod? Vaša jedovitá a komplikovaná povaha. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch sa môžete stať „terčom“ pre človeka, ktorý si do niekoho potrebuje silou-mocou rypnúť. Pokúste sa zachovať si chladnú hlavu a s nepriateľom či sokom nevstupuje do ostrého sporu. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti hlavy. 
 
BÝK
Láska a vzťahy: ak to vo vašich osobných zväzkoch škrípe, príčinu nehľadajte v okolí, ale vnútri vlastného Ja. V ostatnom čase ste hnevlivý, podráždený, ale aj majetnícky jedinec. Skrátka, všetko chcete mať podľa seba. Polovička sa cíti ako v base. Práca, kariéra a financie: trpezlivosť, ktorou ste dlhší čas oplývali, nevyjde nazmar – konečne sa dočkáte zberu sladkých plodov. Áno, to, na čo ste mesiace čakali, je na spadnutie. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť respiračné ochorenia.
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: pred vzdušným znamením sa črtá „balansujúci“ týždeň. Chvíľu budete spokojný, chvíľu úplne nevrlý. Pamätajte, že takéto správanie vášmu vzťahu škodí. Polovička nevie, na čom vlastne je. Práca, kariéra a financie: v materiálnej sfére zaregistrujete pokrok a rast. Na obzore sú nové obchody, kontrakty alebo zmluvy. To – samozrejme – prinesie aj kvalitnejšie finančné toky. Zdravotný stav: pod kontrolou majte obličky – doprajte im dostatok „vlahy“. 
 
RAK
Láska a vzťahy: vodné znamenie bude v týchto dňoch sklamané – pravdepodobne vám niekto hodí polená pod nohy, prípadne vás zradí alebo podvedie. V takejto situácii nekonajte zbrklo – pouvažujte, prečo vôbec nastala. Práca, kariéra a financie: v aktuálnom období sa od vás očakáva samostatná práca. Dôverujte vlastným danostiam a schopnostiam – vďaka nim sa vyšvihnete nahor na kariérnom rebríčku. Zdravotný stav: pozor na hrdlo a krk.  
 
LEV
Láska a vzťahy: ak fungujete vo vzťahu, ktorý vás nenapĺňa a kradne vašu osobnú energiu, je čas „vypnúť“. Doprajte si čas pre seba – zájdite na výlet či relaxačný pobyt. V samote prídete na úplne nové myšlienky. Práca, kariéra a financie: pred ohnivým znamením sa črtá mimoriadne prajný materiálny týždeň. Obchody či transakcie sa vydaria a do vašej peňaženky „natečú“ nečakané, no zaslúžené peniaze. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti so psychikou.  
 
PANNA
Láska a vzťahy: duchovná ríša chce, aby ste viac pozornosti orientovali do vlastného Ja. Pravda je taká, že v ostatnom čase myslíte len na blaho iných – na vlastnú osobu zabúdajúc. Práca, kariéra a financie: vo vašej blízkosti je sok alebo neprajník. Odrovnáte ho správnymi argumentmi a zdravou, otvorenou komunikáciou. Určite sa ho nezľaknite – máte v sebe oveľa viac sily a vervy. Zdravotný stav: pozor na starosti s očami.  
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: vzdušné znamenie má pred sebou priam rozprávkový citový týždeň. Láska k vám bude pritekať zo všetkých svetových strán. Osamelé Váhy stretnú príjemných ľudí, s ktorými si vymeníte veľa dobrej energie. Práca, kariéra a financie: hviezdy vás vyzývajú k reciprocite. Čo to znamená? Máte nielen dávať, ale aj brať. Svoju prácu robíte dobre – a preto si za ňu nebojte vypýtať viac. Zdravotný stav: objaviť sa môžu bolesti chrbtice.  
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: pred vodným znamením sa črtá pokušiteľský týždeň. Ak ste vo vzťahu, nie je vylúčené, že vám životné cestičky skríži iná osoba. Nekonajte zbrklo a emočne – nad všetkým dôsledne pouvažujte, aby ste nespravili osudovú chybu. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša chce, aby ste sa väčšmi vzdelávali – nasávali nové poznatky. Práve tie vás dovedú k novým materiálnym výzvam a métam. Zdravotný stav: pozor na poruchy črevného systému.  
 
STRELEC
Láska a vzťahy: na obzore sú hádky a spory – a to aj s takými osobami, s ktorými ste si dosiaľ priam brilantne rozumeli. Pamätajte, že slovo má ohromnú moc, a preto pozorne zvažujte, čo vypoviete. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch sa na „poli“ práce budete cítiť nenaplneno a izolovane. Vaša nápady „vyšumia“ do stratena a vaše požiadavky budú kolegami či šéfstvom ignorované. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s imunitou.  
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: duchovná ríša vás pobáda k tomu, aby ste boli väčšmi spoločenský. Neizolujte sa, neuzatvárajte svoje srdce. Medzi ľuďmi prídete na úplne iné myšlienky – a zaženiete aj depresívne stavy. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni sú priam stvorené na oddych a relax. Veľké projekty či aktivity odsuňte na neskôr. Momentálne by prinášali viac problémov než osohu. Zdravotný stav: život vám môžu znepríjemniť starosti s krížami.  
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: ak sa trápite na „poli“ lásky, dôvodom je, že si odrábate takzvané karmické dlžoby alebo resty. Namiesto toho, aby ste hundrali či nadávali, skúste pouvažovať nad tým, čo vám osobný zväzok dáva a v čom vás učí. Práca, kariéra a financie: pred Vodnármi sa črtá priaznivý materiálny týždeň. Nové kontakty či obchody sa pretavia do finančného zdaru. Na obzore sú aj výhry. Zdravotný stav: pozor na kardiovaskulárny systém. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: ak dlhodobo jestvujete vo vzťahu, ktorý vám ubližuje, práve teraz nastáva obdobie, keď ho môžete uzatvoriť. Nebojte sa – daný skutok určite neoľutujete. Práca, kariéra a financie: odvážny „duch“ sa od vás očakáva nielen na citovej pôde, ale aj na materiálnom „poli“ Držte sa hesla – chcem a mám viac. Zdravotný stav: objaviť sa môžu zápalové procesy, späté najmä s urogenitálnym traktom. 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 125)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 275)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (558)

9%

Celkový počet hlasov: 6398