Profesionálny kartoskop od 1. do 7. januára

18.12.2017 07:53

 

ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ

Archanjel Rafael – karta „choroba“

Aktuálny týždeň je vhodný na: praktizovanie zdravej životosprávy, kontrolu stravy, dostatočný pohyb, dbanie na celostnú imunitu, uzdravovanie tých sfér života, ktoré dlhodobo haprujú
V tomto týždni sa treba vyhýbať: všetkým škodlivým myšlienkam, emóciám alebo počinom, ktoré by mohli ústiť do zrodu zdravotných ťažkostí
Kľúčová afirmácia na tento týždeň: „Absolútne a celostné zdravie je prirodzenou súčasťou môjho bytia.“
Orgány, ktoré treba mať pod kontrolou: celé telo
Kľúčový minerálny kameň: selenit
 
 
BARAN
Láska a vzťahy: ak vaše osobné vzťahy nefungujú, príčinu nehľadajte v okolí – nachádza sa vnútri vás. Ste jedovitý a zlomyseľný človek, ktorý svojich najbližších nedopuje dostatočnou dávkou lásky. Zmeňte to. Práca, kariéra a financie: pred Baranmi sa črtá týždeň dobrých a plodných rozhodnutí. Vedzte, že obchody, kontrakty či transakcie aktuálnych dní prinesú zber sladkého ovocia úspechu. Zdravotný stav: pod dohľadom majte krvný tlak a tep.  
 
BÝK
Láska a vzťahy: ak máte pocit, že vás osobný zväzok stagnuje, siahnite po náprave. Vneste do vzťahu viac aktívnych a dynamických vĺn – vaša polovička na to netrpezlivo čaká. Pasivita a lenivosť sú pre partnerstvá hotovým zabijakom. Práca, kariéra a financie: počas aktuálnych dní sa snažte urovnať komplikované vzťahy na pracovisku. Skrátka – zakopte vojnovú sekeru. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä nohy a chrbticu. 
 
BLÍŽENCI
Láska a vzťahy: duchovná ríša vraví – ste príliš pasívny človek a vyčkávate na zázraky. Tie však bez vášho pričinenia nenastanú. Ak ste v nefunkčnom vzťahu, radikálne zakročte. V prípade, že ste bez zväzku, rozvírte aktívne životné vlny. Práca, kariéra a financie: počas aktuálnych dní zľavte z tempa – napríklad tak, že si predĺžite vianočnú dovolenku. Vaše ja sa relaxu nevie nabažiť. Je dlhodobo unavené a vyšťavené. Zdravotný stav: okrem vyčerpanosti ustriehnite oči. 
 
RAK
Láska a vzťahy: niečo máte na srdci – no blízkej osobe to neviete, nechcete alebo nedokážete povedať. Urobte tak čím skôr. Ak si budete emócie schovávať a hromadiť, nastane deň D, keď z vás vyšľahnú ako horúca láva. A to by veľa dobroty neprinieslo. Práca, kariéra a financie: v týchto dňoch ste magnetom na peniaze. Áno, pokúšať môžete aj šťastenu. Zdravotný stav: objavia sa bolesti hlavy, prípadne depresívne stavy. 
 
LEV
Láska a vzťahy: pred Levmi, nositeľmi ohnivého znamenia, sa črtá priaznivý ľúbostný týždeň. Cítite sa dobre – a to aj v takom prípade, že ste bez polovičky, ale aj za predpokladu, že ste vo vzťahu. Sála z vás celostná harmónia. Práca, kariéra a financie: hlava vám beží na plné obrátky a množia sa v nej nápady od výmyslu sveta. Dbajte však na to, aby ich nebolo príliš veľa. Hrozí, že sa v nich stratíte. Zdravotný stav: pod kontrolou majte hlavu a spánok. 
 
PANNA
Láska a vzťahy: v týchto dňoch sa od vás očakáva plodná a otvorená komunikácia. Na schovávanie emócií v útrobách zabudnite. Ak vás na polovičke alebo blízkej osobe niečo kvári, okamžite jej to vyjavte. Práca, kariéra a financie: obklopuje vás príjemné a harmonické pracovné fluidum. A to je dobre – už dávno ste totiž zistili, že ak vám robota „reže“, pozitívne výsledky sa množia priam raketovou rýchlosťou. Zdravotný stav: dbajte na zdravý respiračný aparát. 
 
 
VÁHY
Láska a vzťahy: duchovná ríša radí – ustriehnite kučeravé myšlienky, a to zvlášť za predpokladu, že ste v partnerstve alebo manželstve. Lož by vyplávala na povrch rýchlosťou blesku. Práca, kariéra a financie: na obzore sú plodné obchody, kontrakty, zmluvy či transakcie. Všetky projekty, do ktorých vrazíte dobrú energiu, prinesú nemálo peňazí. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte najmä lonovú oblasť. Teplo sa obliekajte – hrozí prechladnutie. 
 
ŠKORPIÓN
Láska a vzťahy: pred Škorpiónmi sa črtá harmonický týždeň – aj s ohľadom na city, aj s ohľadom na matériu. Vzťahové komplikácie z predošlého obdobia sa riešia a čistia úplne samy – nestíhate sa diviť. Práca, kariéra a financie: na obzore sú zaujímavé ponuky – chopte sa ich. Pracovný či podnikateľský nápad, ktorý vám skrsne v hlave, bez okolkov zrealizujte. Nedajte sa odradiť skepsou z okolia. Zdravotný stav: objaviť sa môžu „točáky“ hlavy. 
 
STRELEC
Láska a vzťahy: pred „ohnivákmi“ sa črtá novátorský týždeň. Ak ste vo vzťahu, ktorý nefunguje, zaregistrujete v ňom svieže energie. V prípade, že zväzok nemáte, jestvuje veľký predpoklad, že vám do nosa frnkne zaujímavá bytosť. Práca, kariéra a financie: počas týchto dní na takzvané materiálne uvažovanie zabudnite. Peniaze nechajte peniazmi a venujte sa duchovným rozmerom bytia. Zdravotný stav: pod drobnohľadom majte hlavu a psychiku. 
 
KOZOROŽEC
Láska a vzťahy: sála z vás nevysporiadanosť. V prípade, že existujete vo vzťahu, vaša polovička nevie, na čom je. Dajte jej presné a fixné indície. Ak ste bez zväzku, ujasnite si citové myšlienky a túžby. Len v takom prípade môžete pritiahnuť plnohodnotného jedinca. Práca, kariéra a financie: aktuálne dni žičia výhram a víťazstvám – zužitkujte tento osudový benefit naplno. Zdravotný stav: pod kontrolou majte imunitu, nohy a psychiku. 
 
VODNÁR
Láska a vzťahy: na citovej pôde sa od vás očakáva rázny a radikálny verdikt. Nenechajte veci len tak byť – uchopte takzvané rozhodovacie žezlo do vlastných rúk a spravte dôležité kroky. Práca, kariéra a financie: duchovná ríša vystríha pred nečakaným úbytkom peňazí, ale aj pred špekuláciami a podvodmi. Všetky dokumenty či zmluvy si dôsledne preštudujte. Zdravotný stav: objaviť sa môžu starosti s pohybovým aparátom. 
 
RYBY
Láska a vzťahy: na aktuálne dni Ryby nebudú spomínať v dobrom. Na obzore sú komplikácie a prekážky – aj na citovej báze. Vo vzduchu visia hádky a spory – aj také, ktoré nesú prívlastky ohnivé a zničujúce. Práca, kariéra a financie: v okolí máte človeka, ktorý vám nepraje. Odhalíte ho vnútornými vhľadmi – čiže intuíciou. Vzápätí spravte všetko preto, aby ste kontakty s daným jedincom obmedzili na minimum. Zdravotný stav: pozor na celostnú vitalitu organizmu. 
 
 
 
Kartoskop vypracoval: veštec Peter
Zdroj obrázkov: pixabay
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405