Profesionálny kartoskop na týždeň od 6. do 12. júna

02.06.2016 19:53
 
ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Cafkiel - odľahčenie
Je čas odľahčiť a odbremeniť život! Zahĺbte sa do svojho Ja a pouvažujte, aké záťaže si nosíte na svojich pleciach. Možno ide o bremená fyzické, možno energetické. Obe skupiny sú škodlivé – bránia v raste, rozkvete a rozlete. Bytie ako také nemá byť o „vláčení“ ťárch, ale o plnohodnotnom vychutnávaní si života – ľahko, splývavo a slobodne. Iste, súcno prináša aj problémy a peripetie; je však na nás, ako sa k nim postavíme. Môžeme im prepadnúť – a vytvoriť si tak mohutné bremeno, alebo ich vnímať ako nevyhnutnú súčasť životného zrenia. V druhom prípade sa z problému nestáva bremeno, ale forma poučenia a ponaučenia. 
 
 
BARAN
Pozitívna vibrácia týždňa: pre Baranov sa črtá vynikajúci týždeň na komunikáciu a dialógy. Vydiskutujte si staré resty a otvorene hovorte o svojich pocitoch. Uvidíte, že priama konverzácia – bez schovávania emócií – prináša zber sladkých plodov. Negatívna vibrácia týždňa: niektorí Barani sa budú cítiť osamelo. Je to však výzva k tomu, aby ste sa ponorili do tajov vlastnej duše a spoznali jej potreby. Stav fyzického tela: pozor na bolesti hlavy. Uzdravujúca farba: biela.  
 
BÝK
Pozitívna vibrácia týždňa: konečne sa vám podarí skoncovať so škodlivými myšlienkami, ktoré dlhodobo kradli z vašej sily a vitality. Myseľ najlepšie prečistíte pod holým nebom. Zájdite na výlet – buď po vlastných, alebo na bicykli. Negatívna vibrácia týždňa: v osobných vzťahoch si dávajte pozor na flirty a neveru. Buďte korektný človek, na ktorého sa dá spoľahnúť. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu starosti s dýchacím traktom. Uzdravujúca farba: svetlomodrá.  
 
BLÍŽENCI
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch budete disponovať mohutnou osobnou silou, vervou a optimistickým naladením. Priaznivú vibráciu si nenechajte len pre seba – povzbuďte tých, ktorí stratili chuť do života. Negatívna vibrácia týždňa: dávajte si pozor na úradné, inštitucionálne alebo súdne problémy. Zmluvy, ktoré podpisujete, si dôkladne preštudujte. Stav fyzického tela: ochromiť vás môžu bolesti hlavy. Uzdravujúca farba: fialová. 
 
RAK
Pozitívna vibrácia týždňa: aktuálne dni prajú aktivite a dynamike. S nadšením sa pustite do realizácie plánov a nápadov. Telo rozpohybujte športom – odľahčí sa aj vaša psychika, ktorá býva často pod tlakom. Negatívna vibrácia týždňa: nesnažte sa riadiť druhých – nedopadlo by to dobre. Rešpektujte opozitné názory. Stav fyzického tela: pod drobnohľadom majte dýchací aparát, nekonzumujte studené nápoje. Uzdravujúca farba: tyrkysová.  
 
LEV
Pozitívna vibrácia týždňa: črtá sa pred vami vynikajúce obdobie na pracovné, kariérne a finančné zmeny. Nebojte sa žiadať viac. Stavajte na kladoch, ktorými disponujete. Nie je ich málo. Negatívna vibrácia týždňa: vypustite zo svojej mysle staré a usadené emócie. Človeku, ktorý nedávno ranil vaše srdce, odpustite. Výsledkom bude pocit dokonalého odľahčenia. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu starosti s kardiovaskulárnym systémom. Uzdravujúca farba: zelená.  
 
PANNA
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch sa konečne zbavíte ľudí, ktorí dlhodobo kradli vašu silu a vitalitu. Naopak, dočkáte sa príchodu nových osôb – takých, ktoré nielen berú, ale i dávajú. Negatívna vibrácia týždňa: kontrolujte svoju myseľ – často máva negativistický a skeptický ráz. Uvedomte si, že práve myseľ kreuje našu budúcnosť. Skrátka, deje sa nám to, nad čím uvažujeme. Stav fyzického tela: ochromiť vás môžu bolesti krčnej chrbtice. Uzdravujúca farba: fialová.
 
 
VÁHY
Pozitívna vibrácia týždňa: udalosti sa dávajú do pohybu a vaše sny sa rýchlosťou blesku pretavujú do reality. Vychutnávajte si priaznivé obdobie, počas ktorého môžete prežiť množstvo radostných momentov. Negatívna vibrácia týždňa: pozor na ohrozenie dobrých priateľstiev. Tajomstvo, ktoré vám zverí dobrý kamarát, si nechajte iba pre seba. V opačnom prípade by došlo k narušeniu dôvery. Stav fyzického tela: ustriehnite obličky. Uzdravujúca farba: oranžová.
 
ŠKORPIÓN
Pozitívna vibrácia týždňa: vo vašej blízkosti sa pohybuje množstvo nápomocných ľudí. Využite to vo svoj prospech. Samozrejme, nezabúdajte na reciprocitu. Niečo získate – niečo musíte ponúknuť alebo odovzdať. Negatívna vibrácia týždňa: nesnažte sa riadiť druhých. Uvedomte si, že každý má právo na vlastný názor. Rešpektujte inú optiku. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu starosti s vyprázdňovaním. Uzdravujúca farba: červená. 
 
STRELEC
Pozitívna vibrácia týždňa: aktuálne dni prajú spoločenskému životu. Neostávajte medzi štyrmi stenami – chce to milých a priateľských ľudí. Obnovte staré kontakty a ozvite sa tým, o ktorých si myslíte, že na vás už definitívne zabudli. Negatívna vibrácia týždňa: zbavte sa prehnaného materializmu. Uvedomte si, že okrem financií jestvujú aj iné životné témy. Stav fyzického tela: pozor na bolesti končatín a chrbtice. Uzdravujúca farba: červená. 
 
KOZOROŽEC
Pozitívna vibrácia týždňa: v aktuálnych dňoch sa prejavíte naplno. Pochopíte, že pokým nezačnete manifestovať svoje klady a plusy, nikam sa nepohnete. Osobný prerod prinesie pozitívne zmeny na pracovnej či kariérnej báze. Negatívna vibrácia týždňa: v osobných vzťahoch hrozia hádky a konflikty. Argumentujte raciom, nie prehnanými emóciami. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu starosti s urogenitálnym traktom. Uzdravujúca farba: oranžová. 
 
VODNÁR
Pozitívna vibrácia týždňa: váš tvorivý duch pracuje na plné obrátky. Využite to vo svoj prospech. Vymýšľajte nóva a zlepšováky – a to tak doma, ako i na pracovnej pôde. Okolie vašu snaživosť a vynachádzavosť ocení. Negatívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch sa pripravte na nečakaný odliv financií. Nezúfajte – ide o dočasnú záležitosť. Stav fyzického tela: ochromiť vás môžu nepríjemné bolesti chrbtice. Pozor aj na spánok. Uzdravujúca farba: biela. 
 
RYBY
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch zabudnite na stereotypy a dogmy. Spravte niečo bláznivé. Uvidíte, ako sa vám uľaví. Z vašich pliec spadne bremeno, ktoré sa tam hromadilo dlhší čas. Veľa sa smejte a zabávajte. Negatívna vibrácia týždňa: pozor na závislosti rôzneho druhu – aj od vecí, aj od ľudí. Vyhýbajte sa alkoholu a iným návykovým látkam. Stav fyzického tela: život vám znepríjemnia tráviace ťažkosti. Uzdravujúca farba: zlatá.  
 
 
Kartoskop pre vás vypracoval veštec a spirituálny poradca Peter - www.vestecpeter.webnode.sk. 
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 130)

18%

Výklad kariet (871)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 282)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (356)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (561)

9%

Celkový počet hlasov: 6417