Profesionálny kartoskop na týždeň od 25. apríla do 1. mája

21.04.2016 20:47
 
ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Raziel - sny
Počas aktuálnych dní sa oplatí zapisovať si všetky sny. Anjelská ríša – na čele s mocným Razielom – bude prostredníctvom nočných vízií odovzdávať posolstvá, správy a indície. V snoch môžeme získať odpovede na kľúčové životné témy, ktoré nás momentálne sužujú, ale aj náhľad do ich spúšťačov. Navyše, každý sen je akýmsi ponorom do tajov vlastnej duše. Rozuzlením a dôslednou analýzou nočných „úkazov“ zistíme, po čom v skutočnosti prahne naše najvnútornejšie Ja. 
 
 
BARAN
Pozitívna vibrácia týždňa: ste mimoriadne tvorivým človekom. Nápady priam chrlíte z rukáva. Nebojte sa ich pretaviť do reality. Negatívna vibrácia týždňa: nepridŕžajte sa ľudí, ktorí vám „cicajú“ životnú silu. Nastal čas zbaviť sa ich. Stav fyzického tela: ochromiť vás môžu tráviace ťažkosti. Uzdravujúca farba: jasná žltá. Uzdravujúci minerál: jantár. Afirmácia šťastia: V mysli sa zbavujem pút s ľuďmi, ktorí mi škodia. 
 
 
BÝK
Pozitívna vibrácia týždňa: aktuálne dni prajú nóvam. Opustite staré „komnaty“ a pustite sa do nových levelov. Rozpohybujte stojace životné toky. Negatívna vibrácia týždňa: na obzore je choroba. Dbajte preto na zdravú životosprávu. Stav fyzického tela: menej priaznivých energií prúdi do dýchacieho traktu. Uzdravujúca farba: tyrkysová. Uzdravujúci minerál: akvamarín. Afirmácia šťastia: V mojom tele vládne dokonalá harmónia. 
 
 
BLÍŽENCI
Pozitívna vibrácia týždňa: ak vás to ťahá k duchovným vedám alebo k ezoterike, venujte im pozornosť. V múdrych knihách či na spirituálnych prednáškach nájdete odpovede na kľúčové životné témy. Negatívna vibrácia týždňa: pozor na melanchóliu a s ňou spojené depresívne stavy. Stav fyzického tela: ochromiť vás môže psychika. Uzdravujúca farba: fialová. Uzdravujúci minerál: ametyst. Afirmácia šťastia: Prebúdzam svoju prirodzenú aureolu. 
 
 
RAK
Pozitívna vibrácia týždňa: máte silné spojenie s duchovnou ríšou. Vzývajte anjelov a archanjelov, veďte s nimi spirituálne dialógy, žiadajte ich o pomocnú „ruku“. Negatívna vibrácia týždňa: nedokážete žiť naplno – iba prežívate. Uvedomte si, že život nie je vaším nepriateľom. Stav fyzického tela: pozor na bolesti kĺbov. Uzdravujúca farba: červená. Uzdravujúci minerál: rubín. Afirmácia šťastia: Milujem život a ďakujem za všetko, čo mi prináša. 
 
 
LEV
Pozitívna vibrácia týždňa: v aktuálnych dňoch budete oplývať obrovskou životnou silou. Aktivity či projekty, do ktorých sa pustíte, vyjdú podľa vašich predstáv. Negatívna vibrácia týždňa: nefixujte sa na ľudí, ktorí vám vedome či nevedome škodia. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu starosti s obličkovým systémom. Uzdravujúca farba: oranžová. Uzdravujúci minerál: oranžový kalcit. Afirmácia šťastia: Do mojej osobnej zóny vpúšťam iba prajných a pozitívnych ľudí. 
 
 
PANNA
Pozitívna vibrácia týždňa: črtajú sa pred vami uzdravujúce dni. Pozornosť venujte všetkému, čo súvisí so zdravým životným štýlom. Viac sa hýbte a ak treba, zmeňte stravu. Negatívna vibrácia týždňa: tlmte svoje emócie – najmä v osobných vzťahoch. Hrozia konflikty. Stav fyzického tela: disharmonický je kardiovaskulárny systém. Uzdravujúca farba: ružová. Uzdravujúci minerál: ruženín. Afirmácia šťastia: Odovzdávam, ale i dostávam čistú lásku.  
 
 
VÁHY
Pozitívna vibrácia týždňa: otvára sa pred vami plodný a bohatý týždeň. Dobré nápady, ktorými disponujete, môžu priniesť materiálny osoh. Negatívna vibrácia týždňa: nečakané životné zmeny a zvraty plne akceptujte. Boj proti nim by vás vyšťavil a aj tak ste nič nedocielili. Stav fyzického tela: pozor na prechladnutia. Uzdravujúca farba: biela. Uzdravujúci minerál: selenit. Afirmácia šťastia: S pokorou prijímam všetky životné zmeny. 
 
 
ŠKORPIÓN
Pozitívna vibrácia týždňa: aktuálne dni sú ako stvorené na pomoc iným ľuďom. Robte dobré skutky a podávajte pomocnú ruku tým, čo to potrebujú. Negatívna vibrácia týždňa: v citovom živote vediete vážnu dilemu, ktorá vás unavuje. Čoskoro nadíde moment, keď sa budete musieť striktne rozhodnúť. Stav fyzického tela: pozor na obličkový systém. Uzdravujúca farba: oranžová. Uzdravujúci minerál: karneol. Afirmácia šťastia: Robím iba správne rozhodnutia. 
 
 
STRELEC
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch v sebe oživte zdravú spoločenskosť. Stretnite sa s fajn ľuďmi, oživte staré kontakty, prípadne odštartuje nové. Negatívna vibrácia týždňa: občas robíte zbrklé a cholerické rozhodnutia. Práve teraz sa vám môžu vypomstiť. Stav fyzického tela: disharmonický je tráviaci trakt. Uzdravujúca farba: žltá. Uzdravujúci minerál: citrín. Afirmácia šťastia: Všetko má svoj čas. 
 
 
KOZOROŽEC
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch si doprajte čas na seba, nehľadiac na potreby iných ľudí. Budujte sebalásku a sebaúctu, žehnajte vlastnému životu. Negatívna vibrácia týždňa: určitá osoba vás postaví pred striktné rozhodnutie. Pamätajte, že „verdikt“ nemusíte vyriecť okamžite. Všetko má svoj čas. Stav fyzického tela: pozor na bolesti chrbtice. Uzdravujúca farba: červená. Uzdravujúci minerál: jaspis. Afirmácia šťastia: Žehnám celému svojmu životu. 
 
 
VODNÁR
Pozitívna vibrácia týždňa: vašej mysli sa konečne uľaví. Ťažkopádnemu uvažovaniu, ktoré vás dosiaľ sužovalo, odzvoní. Výsledkom bude ľahkosť a slobodnosť. Negatívna vibrácia týždňa: pri riešení závažných životných tém sa nenechajte manipulovať cudzími – a často nesprávnymi – názormi. Stav fyzického tela: pozor na bolesti končatín. Uzdravujúca farba: červená. Uzdravujúci minerál: hematit. Afirmácia šťastia: Vychutnávam si ľahkosť života. 
 
 
RYBY
Pozitívna vibrácia týždňa: v aktuálnych dňoch z vás bude sálať pokoj, a vyváženosť. Nová vibrácia ovplyvní aj okolie, ktoré vás obklopuje. Tiež bude oveľa harmonickejšie. Negatívna vibrácia týždňa: neobetujte sa toľko pre iných. Niektorí ľudia vás môžu využívať. Stav fyzického tela: pozor na urogenitálny trakt. Uzdravujúca farba: oranžová. Uzdravujúci minerál: koral. Afirmácia šťastia: Vážim si svoje Ja. 
 
 
Kartoskop pripravil veštec a spirituálny poradca Peter - www.vestecpeter.webnode.sk. 
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405