Profesionálny kartoskop na týždeň od 23. do 29. mája

20.05.2016 08:19
 
ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Uriel – spriaznené duše
V týchto dňoch majte oči na stopkách – do vášho života zavíta množstvo zaujímavých ľudí. Niektorí sa mihnú len na okamih, iní pri vás pobudnú dlhší čas, a to vo forme spriaznených duší. Aktuálny týždeň je ako stvorený na budovanie a cibrenie priateľstiev či známostí. Nevyhýbajte sa spoločnosti, obklopujte sa osobami, z ktorých sála príjemná energia. Veďte spirituálne dialógy, rozprávajte sa o veciach medzi nebom a zemou, o životnom zrení, o karme či anjelskej ríši. Všetky informácie, ktoré si takýmto spôsobom navzájom vymeníte, budú nevyhnutné k vášmu duchovnému progresu. 
 
 
BARAN
Pozitívna vibrácia týždňa: črtajú sa pred vami takzvané karmické dni. Zo svojich pliec zhodíte všetky nánosy a bremená, ktoré pochádzajú z predošlých životov. Výsledkom budú pocity dokonalého odľahčenia. Negatívna vibrácia týždňa: v osobných vzťahoch si dávajte pozor na zbytočné hádky, a to vplyvom vášho silného ega. Zabudnite na tvrdohlavosť. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu bolesti hlavy. Uzdravujúca farba: biela. Uzdravujúci minerál: selenit. 
 
BÝK
Pozitívna vibrácia týždňa: aktuálne dni sú ako stvorené na návštevu prírody. Dopriať si môžete prechádzku, ale aj dlhší výlet, či dokonca niekoľkodňovú rekreáciu. Vaša psychika to potrebuje. Vypnete a načerpáte nové sily. Negatívna vibrácia týždňa: v peňaženke zaregistrujete menej financií. Neľakajte sa, ide o dočasný stav. Neberte si pôžičky. Stav fyzického tela: ochromiť vás môžu bolesti chrbtice. Uzdravujúca farba: červená. Uzdravujúci minerál: rubín.   
 
BLÍŽENCI
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch oslobodíte a odľahčíte svoju myseľ. Už viackrát ste si všimli, že to, nad čím uvažujete, si priťahujete do života. Ak teda budete myslieť pozitívne, o prajné momenty bude dobre postarané. Negatívna vibrácia týždňa: dávajte si pozor na neúprimnosť, a to najmä v osobnom vzťahu. Lož má krátke nohy. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu problémy s imunitou. Uzdravujúca farba: biela. Uzdravujúci minerál: záhneda.   
 
RAK
Pozitívna vibrácia týždňa: starosti definitívne odplávajú z vášho „bytia“. V týchto dňoch sa budete cítiť ako vo vatičke. Prekvapiť vás môžu aj blízke osoby – nie je vylúčené, že dostanete darček. Negatívna vibrácia týždňa: kdesi v hĺbke vášho Ja drieme starý konflikt, ktorý nedokážete spracovať. Osobe, čo vám kedysi ublížila, odpustite. Stav fyzického tela: pozor na absenciu tekutín a s tým spojenú dehydratáciu. Uzdravujúca farba: zelená. Uzdravujúci minerál: nefrit.   
 
LEV
Pozitívna vibrácia týždňa: dilema, ktorú vediete dlhší čas, sa v týchto dňoch rozlúskne. Výsledkom bude zhodenie ťažkého bremena z vašich pliec. Negatívna vibrácia týždňa: nenechajte sa ovládať pudmi a vášňami. Dbajte na to, aby ste neboli svojej polovičke neverný. Pravda by vyplávala na povrch rýchlosťou blesku. Stav fyzického tela: pozor na poruchy tlaku a tepu. Uzdravujúca farba:  zelená. Uzdravujúci minerál: serafinit. 
 
PANNA
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch budete oplývať mohutnou životnou silou. Využite to vo svoj prospech – v práci sa nebojte siahnuť po vyšších métach, a teda aj po priťahovaní väčšieho množstva financií. Negatívna vibrácia týždňa: nezaťažujte svoju polovičku skepsou a pesimizmom. Istý čas to dokáže tolerovať, no vedzte, že nadíde moment, keď jej prasknú nervy. Stav fyzického tela: pozor na trávenie. Uzdravujúca farba: žltá. Uzdravujúci minerál: citrín.
 
 
VÁHY
Pozitívna vibrácia týždňa: v aktuálnych dňoch máte skvelú osobnú vibráciu. Žiari z vás pozitívna energia, ste príťažlivý a neodolateľný človek. Nebojte sa tieto kvality zužitkovať vo svoj prospech. Negatívna vibrácia týždňa: neuprednostňujte potreby okolia na úkor vlastného Ja. Je čas myslieť na seba samého – doprajte si všetko, po čom túžite. Stav fyzického tela: pod kontrolou majte najmä genitálie a močový trakt. Uzdravujúca farba: oranžová. Uzdravujúci minerál: koral.   
 
ŠKORPIÓN
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch zabudnite na individualizmus. Snažte sa o kolektívnosť. Vo vašom okolí sa nachádzajú šikovní ľudia, s ktorými dokážete zázraky. Veď ako sa hovorí - viac hláv, viac rozumu. Negatívna vibrácia týždňa: myšlienky vám ubiehajú do budúcnosti. Strachujete sa, ako bude. Pokúste sa to zmeniť. Nezabúdajte, že „futúrum“ je meniteľná veličina. Stav fyzického tela: oslabená je psychika. Uzdravujúca farba: biela. Uzdravujúci minerál: krištáľ.   
 
STRELEC
Pozitívna vibrácia týždňa: máte v sebe obrovské množstvo entuziazmu a pozitívneho naladenia. Aj preto sa môžete pustiť do realizácie plánov a projektov. Vydaria sa podľa vašich predstáv – prinesú duchovný aj materiálny osoh. Negatívna vibrácia týždňa: pripravte sa na to, že vás sklame alebo podrazí blízka osoba. Stav fyzického tela: pod kontrolou majte kardiovaskulárny systém. Uzdravujúca farba: zelená. Uzdravujúci minerál: olivín. 
 
KOZOROŽEC
Pozitívna vibrácia týždňa: aktuálne dni sú ako stvorené na celistvú transformáciu života. Zbavte sa všetkého, čo nefunguje - či už ide o nenaplňujúci vzťah, alebo o nevyhovujúcu robotu. Negatívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch budete pociťovať väčšiu osamelosť a izoláciu než obvykle. Je to však výzva k tomu, aby ste viedli dialóg so svojím vnútorným Ja. Stav fyzického tela: pozor na kardiovaskulárny systém. Uzdravujúca farba: zelená. Uzdravujúci minerál: chryzokol.   
 
VODNÁR
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch máte silné a intenzívne spojenie s anjelskou ríšou. Nechajte sa ňou viesť. Veďte spirituálny dialóg s vaším osobným anjelom, prípadne vyšlite žiadosti archanjelským bytostiam. Rady vám pomôžu. Negatívna vibrácia týždňa: v citovej sfére sa dostanete do vážnej dilemy, ktorá vám odsaje životnú silu. Stav fyzického tela: pozor na urogenitálny trakt. Uzdravujúca farba: oranžová. Uzdravujúci minerál: kalcit.   
 
RYBY
Pozitívna vibrácia týždňa: máte vynikajúce predpoklady na to, aby ste skoncovali so svojimi neprajníkmi, nepriateľmi alebo sokmi. Odzbrojíte ich tak, že na nich prestanete myslieť. Takýmto spôsobom pretnete nevýhodné duchovné „nitky“, ktoré vás spájajú. Negatívna vibrácia týždňa: určité plány či aktivity nevyjdú podľa vašich predstáv. Neberte to ako prehru. Stav fyzického tela: pozor na dolné končatiny. Uzdravujúca farba: červená. Uzdravujúci minerál: achát.   
 
 
Kartoskop pripravil veštec a spirituálny poradca Peter - www.vestecpeter.webnode.sk. 
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405