Profesionálny kartoskop na týždeň od 2. do 8. mája

28.04.2016 15:16
 
ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Gabriel – požehnávanie
Počas tohto týždňa kontrolujte svoje slová a myšlienky. Budú mať obrovskú moc a ich vibrácie sa priam zázračnou rýchlosťou pretavia do reality. Pozitívne znejúce slová a radostná myseľ prinesú životný zdar. Naopak, negatívne verbálne či myšlienkové prejavy sa pretransformujú do záporných energií – a tie môžu mať na „bytie“ človeka katastrofálne následky. Žehnajte sebe, svojej rodine, blízkym, známym, ale aj tým, ktorých považujete za nepriateľov. Čím viac vše-požehnania sa vo svete vytvorí, tým krajšie vibrácie zavládnu na planéte Zem. 
 
 
BARAN
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch sa vo vašej blízkosti zjaví množstvo zaujímavých a duchovne vyspelých ľudí. Pozorne sledujte ich počínanie a vnímajte slová, ktoré vypovedia. Posunú vás vpred. Negatívna vibrácia týždňa: kontrolujte svoje zdravie a dbajte na zdravý životný štýl. Stav fyzického tela: ohrozená je imunita, ale aj metabolizmus. Uzdravujúca farba: červená. Uzdravujúci minerál: záhneda. Osobná drevina, ktorú treba objímať: jabloň. 
 
 
BÝK
Pozitívna vibrácia týždňa: sudičky vám „naservírujú“ viac oddychu než dosiaľ. Vychutnávajte si chvíle ničnerobenia, životnej pasivity, či dokonca zdravej lenivosti. Negatívna vibrácia týždňa: do peňaženky pritečie menej financií – je to však dočasný stav. Ak sa dá, šetrite. Stav fyzického tela: dajte si pozor na nežiaduce priberanie. Uzdravujúca farba: zlatá. Uzdravujúci minerál: pyrit. Osobná drevina, ktorú treba objímať: dub. 
 
 
BLÍŽENCI
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch máte silnú finančnú vibráciu. Využite to na priťahovanie materiálneho úspechu. Zaregistrovať môžete aj nečakaný prísun peňazí. Na obzore sú plodné investície. Negatívna vibrácia týždňa: neráňajte svojich blízkych nevhodnými slovami. Stav fyzického tela: pozor na starosti s dýchacím traktom. Uzdravujúca farba: modrá. Uzdravujúci minerál: tyrkys. Osobná drevina, ktorú treba objímať: vlašský orech. 
 
 
RAK
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch sa venujte rodinným príslušníkom – potrebujú vašu blízkosť, slová, podporu či pohladenie. Ak je to možné, usporiadajte veľké rodinné stretnutie. Utužia sa tak všetky vzťahy. Negatívna vibrácia týždňa: v práci sa nepodceňujte, stavajte na svojich kvalitách. Stav fyzického tela: pozor na tlak a tep. Uzdravujúca farba: zelená. Uzdravujúci minerál: serafinit. Osobná drevina, ktorú treba objímať: lipa. 
 
 
LEV
Pozitívna vibrácia týždňa: duchovná ríša od vás chce, aby ste si splnili dlhodobú túžbu. Už nie je čas na snívanie, ale na realizáciu. Do uskutočnenia túžby sa pustite aj v takom prípade, ak je finančne náročnejšia. Negatívna vibrácia týždňa: pozor na intrigy a ohováranie – najmä v práci. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu starosti s nohami. Uzdravujúca farba: červená. Uzdravujúci minerál: rubín. Osobná drevina, ktorú treba objímať: topoľ. 
 
 
PANNA
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch sa vám podarí „zatočiť“ s dlhodobými neduhmi či takzvanými muchami. Je ideálny týždeň na zbavenie sa všetkých druhov a foriem závislostí. Negatívna vibrácia týždňa: v osobných vzťahoch hrozia hádky a konflikty. Vinu nepreberajte na svoje plecia. Stav fyzického tela: pozor na zápaly v tele. Uzdravujúca farba: biela. Uzdravujúci minerál: selenit. Osobná drevina, ktorú treba objímať: hruška. 
 
 
VÁHY
Pozitívna vibrácia týždňa: počas týchto dní sa pustite do veľkej transformácie života. Nerozhodnosť či balansovanie zaveste na klinec. Buďte odvážny jedinec. Verdikt, ku ktorému pristúpite, sa vyplatí. Negatívna vibrácia týždňa: vyhýbajte sa osobám, ktoré z vás „ťahajú“ energiu. Stav fyzického tela: pozor na bolesti hlavy. Uzdravujúca farba: fialová. Uzdravujúci minerál: ametyst. Osobná drevina, ktorú treba objímať: jaseň. 
 
 
ŠKORPIÓN
Pozitívna vibrácia týždňa: vyžeňte zo svojej mysle všetky ťažké energie a emócie. Je čas na celistvú očistu vášho Ja. Upravte svoje uvažovanie, nabite sa pozitivizmom a vervou. Negatívna vibrácia týždňa: vo vašej blízkosti sa objavia ľudia, ktorí vás budú chcieť zlákať na zlé chodníčky. Buďte v pozore. Stav fyzického tela: ochromiť vás môžu bolesti hlavy. Uzdravujúca farba: biela. Uzdravujúci minerál: krištáľ. Osobná drevina, ktorú treba objímať: breza. 
 
 
STRELEC
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch môžete uzatvoriť staré a nefunkčné „kapitoly“ života. Nechajte zo svojho „bytia“ odplávať všetko, čo už prestalo spĺňať svoju úlohu či poslanie. Negatívna vibrácia týždňa: v osobných vzťahoch si dávajte pozor na neúprimnosť, faloš, prípadne aj neveru – a to z vašej strany. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu problémy s dýchacím traktom. Uzdravujúca farba: modrá. Uzdravujúci minerál: akvamarín. Osobná drevina, ktorú treba objímať: javor. 
 
 
KOZOROŽEC
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch sa zlepšia a zharmonizujú vzťahy – aj také, ktoré boli dlhodobo narušené či naštrbené. Zmiereniu sa nebráňte a zo svojho Ja vypustite všetky pocity neodpustenia. Negatívna vibrácia týždňa: vystríhajte sa stresových faktorov – mohli by vám vážne narušiť zdravie. Stav fyzického tela: pozor na psychiku. Uzdravujúca farba: zlatá. Uzdravujúci minerál: jantár. Osobná drevina, ktorú treba objímať: vŕba. 
 
 
VODNÁR
Pozitívna vibrácia týždňa: túžby a sny, ktoré vo vás „driemali“ dlhší čas, sa práve v týchto dňoch pretavia do reality. Nezabudnite sa poďakovať Bohu či Univerzu – podľa toho, na aké vyššie sily veríte. Negatívna vibrácia týždňa: vo vašom okolí je človek, ktorý vám odsáva životnú silu. Dajte mu stopku. Stav fyzického tela: pozor na hustotu krvi. Uzdravujúca farba: ružová. Uzdravujúci minerál: ruženín. Osobná drevina, ktorú treba objímať: čerešňa. 
 
 
RYBY
Pozitívna vibrácia týždňa: v aktuálnom období budete oplývať tvorivosťou a kreativitou. Využite tento dar tak v práci, ako i v domácom prostredí. Negatívna vibrácia týždňa: nenechajte sa zneužívať inými osobami. Stanovte si presné hranice a mantinely. Cibrite sebalásku. Stav fyzického tela: pozor na starosti s urogenitálnym traktom. Uzdravujúca farba: oranžová. Uzdravujúci minerál: karneol. Osobná drevina, ktorú treba objímať: lieska. 
 
 
Kartoskop pripravil veštec a spirituálny poradca Peter - www.vestecpeter.webnode.sk. 
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405