Profesionálny kartoskop na týždeň od 16. do 22. mája

14.05.2016 10:09
 
ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Cafkiel – vzdanie sa
Týždeň ako stvorený na celistvú transformáciu života! Je čas odštartovať pomyselnú inventúru a všetko, čo je staré, nepotrebné alebo „prehnité“, nechať definitívne odplávať. Nepridŕžajte sa ľudí, miest ani situácií, ktoré už prestali spĺňať svoj účel, poslanie alebo funkciu. Čím pružnejšie uskutočníte nevyhnutný prerod, tým rýchlejšie budete môcť nasať nové a svieže životné vetry. Aktuálne dni prajú aj „korekcii“ uvažovania. Vyžeňte zo svojej hlavy všetky škodlivé myšlienky či pocity. Zaslúžite si komplexné odľahčenie. 
 
 
BARAN
Pozitívna vibrácia týždňa: aktuálne dni prajú kompletnej očiste vášho Ja. Detoxikujte organizmus. Pustite sa do veľkého upratovania príbytku. Zbavte sa všetkého, čo vám škodí alebo ubližuje. Negatívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch vás môžu potrápiť blízke osoby. Ak sa dá, pomôžte alebo poraďte im, no stanovte si mantinely a hranice. Stav fyzického tela: pod kontrolou majte najmä hlavu a psychiku. Uzdravujúca farba: biela. Uzdravujúci minerál: selenit. 
 
 
BÝK
Pozitívna vibrácia týždňa: máte silnú moc presviedčania druhých. Využite to vo svoj prospech. Získajte si na svoju stranu ľudí, ktorí vám môžu pomôcť pri životnom progrese. Negatívna vibrácia týždňa: duchovná ríša predvída problémy a starosti v osobnom živote. Ak ste vo vzťahu, zaregistrovať môžete chladnutie citov. Stav fyzického tela: pozor na genitálie a močový systém. Uzdravujúca farba: oranžová. Uzdravujúci minerál: oranžový kalcit.   
 
 
BLÍŽENCI
Pozitívna vibrácia týždňa: pocity izolácie a samoty zameťte pod koberec. Chce to milú a príjemnú spoločnosť. Oprášte staré kontakty a stretnite sa s ľuďmi, s ktorými ste si kedysi rozumeli. Negatívna vibrácia týždňa: najmä v pracovnej sfére si dávajte pozor na ohováranie a intrigy. Stráňte sa osôb, ktoré vám kradnú energiu. Stav fyzického tela: pod kontrolou majte tráviaci trakt a nervový systém. Uzdravujúca farba: modrá. Uzdravujúci minerál: sodalit. 
 
 
RAK
Pozitívna vibrácia týždňa: nositelia tohto znamenia prežijú obdobie plné lásky a prajných citov. Pozitívne emócie k vám „priletia“ zo všetkých svetových strán. Osamelí jedinci stretnú spriaznenú dušu, zadaným sa vyčistia vzťahy. Negatívna vibrácia týždňa: nedržte v sebe emócie. Naučte sa ich prejavovať v ich pravej podstate a podobe. Stav fyzického tela: ochromiť vás môžu starosti s dýchacím traktom. Uzdravujúca farba: tyrkysová. Uzdravujúci minerál: serafinit. 
 
 
LEV
Pozitívna vibrácia týždňa: dni ako stvorené na lásku! Vzťahy, ktoré sú „nahlodané“ prejdú očistou a reštartom. Osamelí jedinci môžu stretnúť zaujímavého človeka, s ktorým časom odštartujú hodnotný zväzok. Negatívna vibrácia týždňa: netlačte na pílu! Niektoré životné momenty sa musia vyvinúť samy a spontánne – bez vášho nátlaku. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu starosti s chrbticou či končatinami. Uzdravujúca farba: červená. Uzdravujúci minerál: jaspis. 
 
 
PANNA
Pozitívna vibrácia týždňa: do vášho života „priteká“ vše-hojnosť, vychutnávajte si ju plnými dúškami. Stabilizuje sa váš citový život, ale aj pracovná či finančná sféra. Doprajte si viac, teraz si to môžete dovoliť. Negatívna vibrácia týždňa: kontrolujte svoje ego. Niekedy je tvrdé, drzé a nekompromisné. Okolie to na vás nemá príliš rado. Stav fyzického tela: pozor na bolesti či drobné úrazy hlavy. Uzdravujúca farba: fialová.  Uzdravujúci minerál: čaroit.   
 
 
VÁHY
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch sa nevyhýbajte spoločnosti. Obnovte staré kontakty alebo si „vyjdite“ s aktuálnymi priateľmi. O dobrú náladu bude postarané. Negatívna vibrácia týždňa: v citovej sfére vás čaká dilema. Mnohé Váhy sa budú rozhodovať, či ostať pri starom partnerovi, alebo srdce otvoriť novému jedincovi. Stav fyzického tela: pod kontrolou majte močové cesty a genitálie. Uzdravujúca farba: oranžová. Uzdravujúci minerál: karneol.   
 
 
ŠKORPIÓN
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch zabudnite na okolie a jeho potreby. Pozornosť venujte vlastnému Ja. Meditujte, rozjímajte, rezonujte so svojím najvnútornejším dieťaťom. Načerpáte tak pokoj a stratenú životnú silu. Negatívna vibrácia týždňa: nesnažte sa slovami manipulovať okolie. Veľmi rýchlo by vás prekuklo. Stav fyzického tela: pod drobnohľadom majte dýchacie cesty. Uzdravujúca farba: modrá. Uzdravujúci minerál: labradorit.   
 
 
STRELEC
Pozitívna vibrácia týždňa: aktuálne dni prajú zamilovaným a tým, čo túžia po láske. Ak ste sami, dočkáte sa príchodu zaujímavého človeka. V prípade, že fungujete vo vzťahu, „vleje“ sa doň oveľa viac prajných citov než dosiaľ. Negatívna vibrácia týždňa: vyhýbajte sa negativistickému uvažovaniu. Už viackrát napáchalo vo vašom živote hotovú pohromu. Stav fyzického tela: pozor na tráviace ústrojenstvo. Uzdravujúca farba: žltá. Uzdravujúci minerál: býčie oko. 
 
 
KOZOROŽEC
Pozitívna vibrácia týždňa: počas týchto dní sa vám podarí premôcť vlastné strachy. Pochopíte, že planéta Zem je bezpečné miesto na život a obavy sa stávajú skutočnými obavami len vtedy, ak im prepadneme. Negatívna vibrácia týždňa: v osobných vzťahoch sa črtajú hádky, spory a konflikty. Snažte sa ich riešiť s chladnou hlavou. Stav fyzického tela: pod kontrolou majte najmä kardiovaskulárny systém. Uzdravujúca farba: zelená. Uzdravujúci minerál: olivín. 
 
 
VODNÁR
Pozitívna vibrácia týždňa: aktuálne dni sú priam stvorené na pracovný a kariérny rast. Nebojte sa prezentovať svoje kvality a danosti. Pokiaľ si ich budete schovávať vo svojich útrobách, ostanete i naďalej šedou myškou. Negatívna vibrácia týždňa: ak fungujete vo vzťahu, ktorý je narušený a naštrbený, a to už dlhodobo, pokúste sa ho definitívne ukončiť. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu starosti s tlakom alebo tepom. Uzdravujúca farba: ružová. Uzdravujúci minerál: ruženín. 
 
 
RYBY
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch sa môžete pustiť do realizácie vlastných plánov a projektov – vyjdú podľa vašich predstáv. Výborne sa bude dariť najmä tým Rybám, ktoré si zarábajú samy na seba. Negatívna vibrácia týždňa: v rodinnom prostredí sa môžu objaviť hádky, a to medzigeneračné. Ak treba, ustúpte. Stav fyzického tela: pod kontrolou majte ústnu dutinu, najmä zuby. Uzdravujúca farba: červená. Uzdravujúci minerál: kalcit. 
 
 
Kartoskop vypracoval veštec a spirituálny poradca Peter - www.vestecpeter.webnode.sk. 
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 120)

18%

Výklad kariet (868)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 268)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (352)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (557)

9%

Celkový počet hlasov: 6382