Profesionálny horoskop na týždeň od 9. do 15. mája

05.05.2016 12:10
 
ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Uriel – ľahkosť
Počas tohto týždňa sa do ničoho netlačte a nesilte. Pod tlakom by ste uskutočnili nesprávne alebo nečisté rozhodnutia. Životným „vetrom“ dajte voľný priebeh. Uvedomte si, že všetko má svoj čas a najkrajšie momenty sa rodia vtedy, keď to človek najmenej očakáva. Duchovná ríša vás zároveň vyzýva, aby ste nátlak nevyvíjali ani na okolie, ktoré vás obklopujte. Čím väčšmi by ste si niekoho chceli pripútať, opantať alebo ho dostať na svoju stranu, tým rýchlejšie mu narastú pomyselné krídla a odletí kade ľahšie. 
 
 
BARAN
Pozitívna vibrácia týždňa: aktuálne dni prajú učeniu a nasávaniu nových poznatkov. Zájdite na kurz alebo prednášku, prípadne sa pustite do samoštúdia. Precvičíte mozgové bunky a získané informácie zužitkujete v bežnom živote. Negatívna vibrácia týždňa: v osobných vzťahoch si dávajte pozor na nevyváženosť citov. Medzi braním a dávaním lásky musí fungovať jednota. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu starosti s trávením. Uzdravujúci minerál: jantár. 
 
 
BÝK
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch vytaste zbraň proti všetkým vnútorným démonom. Zbavte sa závislostí, ťažkých emócií aj negatívnych foriem uvažovania. Negatívna vibrácia týždňa: niektoré plány nevyjdú podľa vašich predstáv. Neupadajte preto na duchu. Projekt, ktorému sa nedarí, skúste pretransformovať alebo vylepšiť. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu bolesti hlavy, prípadne starosti s vrchnou časťou chrbtice. Uzdravujúci minerál: rubín. 
 
 
BLÍŽENCI
Pozitívna vibrácia týždňa: plány alebo projekty pôjdu ako po masle. Žiaria nad vami šťastné hviezdy – zužitkujte tento aspekt najmä v pracovnej, kariérnej alebo finančnej oblasti. Vychutnávajte si úspech. Negatívna vibrácia týždňa: dávajte si pozor na vyrieknuté slová – niektoré z nich by mohli raniť blízku osobu. Jazva by sa sceľovala dlhší čas. Stav fyzického tela: pod kontrolou majte imunitu a dýchací trakt. Uzdravujúci minerál: akvamarín.  
 
 
RAK
Pozitívna vibrácia týždňa: počas aktuálnych dní sa vám podarí premôcť nepriateľov, sokov alebo neprajníkov. Oplývajte brilantnými komunikačnými schopnosťami, a tak slovami a argumentmi odzbrojíte každého protivníka. Negatívna vibrácia týždňa: v osobných vzťahoch sa črtajú hádky a spory. Nesnažte sa mať zakaždým pravdu. Skrešte svoje ego. Stav fyzického tela: ochromiť vás môžu bolesti hrdla alebo hrtana. Uzdravujúci minerál: labradorit. 
 
 
LEV
Pozitívna vibrácia týždňa: stávate sa stredobodom pozornosti, čo vám lichotí. Máte priam brilantnú osobnú vibráciu a magnetizmus, takže o záujemcov nie je núdza. Ak ste vo vzťahu, pozor na to, aby na prvý pohľad bezvýznamný flirt nespôsobil pohromu. Negatívna vibrácia týždňa: duchovná ríša predvída nečakané výdavky. Snažte sa šetriť. Investície pozorne zvažujte. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu problémy s pevnými časťami organizmu. Uzdravujúci minerál: achát. 
 
 
PANNA
Pozitívna vibrácia týždňa: vaša peňaženka sa naplní bohatstvom. V týchto dňoch stoja po vašom boku takzvané finančné sudičky, využite to vo svoj prospech. Nebojte sa riskovať. Obchody či investície sa vydaria. Negatívna vibrácia týždňa: dbajte na dostatočný oddych. Nepreťažujte sa a vystríhajte sa stresových faktorov. Stav fyzického tela: pod kontrolou majte lymfatický systém, ustriehnite aj priberanie. Uzdravujúci minerál: selenit. 
 
 
VÁHY
Pozitívna vibrácia týždňa: počas týchto dní zmeníte pohľad na vlastné Ja. Ak ste si dosiaľ neverili alebo ste o svojich schopnostiach pochybovali, teraz nastane mohutný zlom. Zažiarite zdravým sebavedomím. Negatívna vibrácia týždňa: za úspechy, ktoré sa objavujú vo vašom živote, zabúdate ďakovať. Uvedomte si, že nie sú samozrejmé. Stav fyzického tela: ochromiť vás môžu tráviace ťažkosti. Pozor na potraviny po záruke. Uzdravujúci minerál: tigrie oko. 
 
 
ŠKORPIÓN
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch sa dočkáte spravodlivosti. Spory či konflikty, ktoré ste dosiaľ viedli, budú ukončené, a to vo váš prospech. Porazíte protivníkov, sokov aj nepriateľov. Odzbrojí ich vaša ráznosť a rozhodnosť. Negatívna vibrácia týždňa: v osobnom živote sa nedajte manipulovať a ovládať. Majte vlastný rozum a presvedčenie. Stav fyzického tela: pozor na urogenitálny trakt a obličkový systém. Uzdravujúci minerál: oranžový kalcit. 
 
 
STRELEC
Pozitívna vibrácia týždňa: konečne sa učíte počúvať vlastnú dušu a jej potreby. Doteraz ste „kráčali“ proti nej, teraz s ňou naplno rezonujete. Výsledkom budú správne životné rozhodnutia, ktoré už potrebujete ako soľ. Negatívna vibrácia týždňa: zaregistrovať môžete mierny úbytok peňazí, objaviť sa môžu aj nečakané výdavky. Neprepadajte panike. Stav fyzického tela: pod kontrolou majte kožu a nervový systém. Uzdravujúci minerál: lapis lazuli. 
 
 
KOZOROŽEC
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch sa budete cítiť ako vo vatičke. Blízke osoby vás chcú rozmaznávať a obdarúvať. Nezabúdajte však na reciprocitu a dobrým ľuďom – spriazneným dušiam - sa časom odvďačte. Negatívna vibrácia týždňa: dávajte si pozor na drobné úrazy či odreniny. Ak ste šofér, jazdite opatrne a s rozumom. Stav fyzického tela: okrem úrazov sa môžu objaviť starosti s chrbticou. Siahnite po masáži. Uzdravujúci minerál: koral. 
 
 
VODNÁR
Pozitívna vibrácia týždňa: počas aktuálnych dní oplývate vynikajúcimi komunikačnými schopnosťami. Využite to vo svoj prospech. Nebojte sa – najmä v pracovnej sfére – hovoriť o zrealizovaných úspechoch a vypýtať si za odvedenú robotu viac peňazí. Negatívna vibrácia týždňa: ak sa pri určitom človeku cítite vyšťavený ako citrón, vedzte, je ide o energo-upíra. Stráňte sa ho. Stav fyzického tela: pozor na tráviaci trakt. Uzdravujúci minerál: čierny turmalín. 
 
 
RYBY
Pozitívna vibrácia týždňa: už dlhší čas máte v hlave určitý plán či projekt, no dosiaľ vám chýbala odvaha na realizáciu. Práve v týchto dňoch sa premôžte a nápad odštartujte s plnou vervou. Nebojte sa, dopadne to nad vaše očakávania. Negatívna vibrácia týždňa: nezabúdajte na oddych a relax – vaše fyzické aj energetické telo volá po „reštarte“. Stav fyzického tela: okrem únavy majte pod drobnohľadom priberanie na váhe. Uzdravujúci minerál: krištáľ. 
 
 
Profesionálny kartoskop vypracoval veštec a spirituálny poradca Peter - www.vestecpeter.webnode.sk. 
 
 
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 130)

18%

Výklad kariet (871)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 282)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (356)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (561)

9%

Celkový počet hlasov: 6417