Profesionálny horoskop na týždeň od 8. do 14. februára

02.02.2016 21:10
 
ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Uriel – sila priateľstva.
Počas tohto týždňa zalievajte „kvety priateľstva“. Povedzte svojim známym či kamarátom, ako veľmi vám na nich záleží, ako si ich vážite a čo pre vás znamenajú. Urobte tak bezpodmienečne, teda bez toho, že by ste očakávali rovnako pozitívnu spätnú väzbu. Nadíde čas, keď odozvu od priateľov získate spontánne – bez toho, aby ste si ju vynútili. Týždeň praje aj „renesancii“ tých kamarátskych kontaktov, ktoré sa v minulosti narušili alebo poškodili. 
 
 
BARAN
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch budete oplývať vynikajúcimi nápadmi, nebojte sa ich pretaviť do reality. Venujte sa umeniu. Negatívna vibrácia týždňa: hrozí, že sa dostanete do priameho kontaktu so zákerným človekom. Reagujte rozvážne a bez zbytočných emócií – takýmto spôsobom nad ním zvíťazíte. Stav energetického tela: menej pozitívnych vibrácií prúdi do piatej, teda krčnej čakry. Stav fyzického tela: objaviť sa môže nepríjemný kašeľ. Uzdravujúca farba: svetlomodrá. Uzdravujúci minerál: labradorit. Liečivý úkon: meditácia pri pozorovaní oblohy. 
 
 
BÝK
Pozitívna vibrácia týždňa: črtá sa pred vami vynikajúci týždeň plný hojnosti a plodnosti. Vychutnávajte si dary života a nezabudnite sa za ne poďakovať. Negatívna vibrácia týždňa: neviňte sa za udalosti z nedávnej minulosti – stali sa preto, že sa udiať mali. Pozornosť sústreďte na prítomný okamih. Stav energetického tela: oslabená je druhá, čiže sexuálna čakra. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu starosti s močovými cestami. Uzdravujúca farba: oranžová. Uzdravujúci minerál: jaspis. Liečivý úkon: sledovanie mesiaca – ideálne bok po boku s milujúcou osobou.  
 
 
BLÍŽENCI
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch majte oči dokorán – objavia sa pred vami mnohé životné možnosti, varianty a alternatívy. Cesta, ktorou sa vydáte, bude správna. Negatívna vibrácia týždňa: dávajte si pozor na falošných ľudí a tiež na vlastnú neúprimnosť. Stav energetického tela: oslabená ja piata, čiže komunikačná čakra. Stav fyzického tela: pozor na zápalové procesy dýchacieho traktu. Uzdravujúca farba: modrá. Uzdravujúci minerál: tyrkys. Liečivý úkon: hranie spoločenských hier s rodinou. 
 
 
RAK
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch neuvažujte nad minulosťou ani budúcnosťou; pozornosť sústreďte na prítomný okamih. Veľa sa smejte. Negatívna vibrácia týždňa: hrozí, že sa budete cítiť samotársky a izolovane. Zmeniť to môže príjemná spoločnosť. Stav energetického tela: menej priaznivých vibrácií prúdi do štvrtej, čiže srdcovej čakry. Stav fyzického tela: pod kontrolou majte tlak a tep. Uzdravujúca farba: ružová. Uzdravujúci minerál: ruženín. Liečivý úkon: plánovanie a výber letnej dovolenky.  
 
 
LEV
Pozitívna vibrácia týždňa: v aktuálnych dňoch sa stanete akousi bútľavou vŕbou – mnohí ľudia budú potrebovať vašu radu. Podávaniu pomocných rúk sa nebráňte. Negatívna vibrácia týždňa: život vám môže znepríjemniť vaša prehnaná tvrdohlavosť. Nezabúdajte, že pravdu môžu mať aj ostatní. Stav energetického tela: oslabená je prvá, čiže základná čakra. Stav fyzického tela: ustriehnite pohybový aparát, najmä chrbticu. Uzdravujúca farba: červená. Uzdravujúci minerál: rubín. Liečivý úkon: cvičenie jogy.  
 
 
PANNA
Pozitívna vibrácia týždňa: počas aktuálnych dní pochopíte význam mnohých udalostí, ktoré sa nedávno odohrali vo vašom živote. Vezmete si z nich ponaučenie. Negatívna vibrácia týždňa: pripravte sa na konflikty a hádky v osobnom vzťahu. Stav energetického tela: oslabená je štvrtá, čiže srdcová čakra. Stav fyzického tela: merajte si tlak, môže štrajkovať. Uzdravujúca farba: zelená. Uzdravujúci minerál: olivín. Liečivý úkon: modlitba za seba a za rod.  
 
 
VÁHY
Pozitívna vibrácia týždňa: pripravte sa na dobrodružný týždeň. Sudičky vám naservírujú množstvo nevšedných udalostí – zväčša pozitívnych. Negatívna vibrácia týždňa: v osobnej kase zaregistrujete menej peňazí než dosiaľ. Ide o dočasný stav. Stav energetického tela: menej pozitívnych vibrácií prúdi do prvej, čiže bazálnej čakry. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu bolesti rúk a nôh. Uzdravujúca farba:  červená. Uzdravujúci minerál: koral. Liečivý úkon: nenáročná turistika.  
 
 
ŠKORPIÓN
Pozitívna vibrácia týždňa: aktuálne dni prajú pracovnému, kariérnemu a finančnému rozkvetu. Nebojte sa nových výziev, ste šikovný jedinec. Negatívna vibrácia týždňa: niektorí ľudia z vašej blízkosti majú pocit, že ich prehliadate a pozornosť sústredíte len na vlastné „ja“. Skúste to zmeniť. Stav energetického tela: oslabená je tretia, čiže solárna čakra. Stav fyzického tela: menej pozitívnych energií prúdi do žalúdka. Uzdravujúca farba: žltá. Uzdravujúci minerál: jantár. Liečivý úkon: každodenná konzumácia jedného jabĺčka pred spaním.  
 
 
STRELEC
Pozitívna vibrácia týždňa: týždeň ako stvorený na nové začiatky. Nebojte sa zasiať semienko odvahy a nádeje do ľubovoľnej sféry života. Negatívna vibrácia týždňa: veľa snívate a málo realizujete. Pokúste sa to zmeniť. Stav energetického tela: oslabená je prvá, čiže koreňová čakra. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu problémy s nohami, ale aj s vyprázdňovaním. Uzdravujúca farba: sýta červená. Uzdravujúci minerál: granát. Liečivý úkon: veľké upratovanie domácnosti. 
 
 
KOZOROŽEC
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch oplývate mimoriadne silnou intuíciou. Zužitkujte to vo svoj prospech. Negatívna vibrácia týždňa: hviezdy vás vystríhajú, aby ste si dávali pozor na lakomosť. V živote musí fungovať reciprocita – niečo získate, niečo máte odovzdať. Stav energetického tela: disharmonická je tretia, teda solárna čakra. Stav fyzického tela: pod kontrolou majte pečeň a žlčník. Uzdravujúca farba: zlatá. Uzdravujúci minerál: pyrit. Liečivý úkon: nasávanie predjarných slnečných lúčov.  
 
 
VODNÁR
Pozitívna vibrácia týždňa: môžete si vydýchnuť – túžby, ktoré sa nie a nie uskutočniť, naberú konečne reálne kontúry. Negatívna vibrácia týždňa: vaše telo je „prispaté“, treba ho rozhýbať. Pustite sa do športových aktivít. Stav energetického tela: oslabená je prvá, teda základná čakra. Stav fyzického tela: nemilo prekvapiť vás môže únava a vyčerpanosť. Uzdravujúca farba: červená. Uzdravujúci minerál: achát. Liečivý úkon: bubnovanie, prípadne hra na ľubovoľnom hudobnom nástroji.  
 
 
RYBY
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch sa rozhýbu stojace životné vody. Bremená či prekážky sa „roztavia“ a vy uvidíte nové smery. Negatívna vibrácia týždňa: dávajte si pozor na drobné úrazy v domácnosti. Stav energetického tela: oslabená je vrchná, teda korunnú čakra. Stav fyzického tela: okrem úrazov sa môžu objaviť saj mierne psychické ťažkosti. Uzdravujúca farba: fialová. Uzdravujúci minerál: ametrín. Liečivý úkon: sledovanie letu vtákov.  
 
Ak máte záujem o osobný výklad kariet, zájdite na stránky veštca Petra - www.vestecpeter.webnode.sk. 
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (869)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 277)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (355)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6405