Profesionálny horoskop na týždeň od 7. do 13. marca

06.03.2016 11:52
ANJELSKÉ POSOLSTVO NA TENTO TÝŽDEŇ
Archanjel Michael – uvedomenie si vlastnej hodnoty
Počas tohto týždňa je čas myslieť viac na seba – nie v duchu egoizmu či narcizmu, ale v intenciách zdravého sebavedomia a sebalásky. Spíšte si na papier všetky klady, pozitíva alebo dobré vlastnosti a stavajte na nich. Nebojte sa prezentovať a manifestovať kvality, ktoré vo vás driemu. Ak máte pocit, že vám schopnosť priznať si vlastné hodnoty chýba, požiadajte o pomoc archanjela Michaela. Okrem toho, že človeku poskytuje mocný ochranný štít pred jedovatými šípmi, pomocnú „ruku“ ponúka aj pri hľadaní a nachádzaní sebaúcty.  
 
 
BARAN
Pozitívna vibrácia týždňa: na základe mnohých skúseností a udalostí ste zrelší a „otrlejší“. Takmer nič vás nerozhádže. Negatívna vibrácia týždňa: do nových výziev sa nepúšťajte zbrklo či náhle; všetko treba premyslieť. Cibrite trpezlivosť. Stav energetického tela: menej priaznivých vibrácií prúdi do prvej, čiže základnej čakry. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu bolesti nôh. Uzdravujúca farba: červená. Uzdravujúci minerál a liečivá vôňa: rubín a céder.  
 
BÝK
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch veľa meditujte a rozjímajte. Vnútri seba nájdete odpovede na mnohé kľúčové životné témy. Negatívna vibrácia týždňa: nebuďte príliš akčný – ľudia by to mohli zneužiť. Už viackrát ste zistili, že keď podáte prst, schmatnú vám celú ruku. Stav energetického tela: oslabená je tretia čakra. Stav fyzického tela: pozor na trávenie. Uzdravujúca farba: žltá. Uzdravujúci minerál a liečivá vôňa: jantár a levanduľa.  
 
BLÍŽENCI
Pozitívna vibrácia týždňa: vo vašej blízkosti sa ocitnú príjemní a milí ľudia. Ak vám ponúknu spoluprácu, neváhajte ani chvíľu. Negatívna vibrácia týždňa: v myšlienkach sa vraciate k starým krivdám a bolestiam. Nerobte to – škodí to zdraviu. Stav energetického tela: menej priaznivých energií prúdi do sexuálnej čakry. Stav fyzického tela: objaviť sa môžu problémy s močovým traktom. Uzdravujúca farba: oranžová. Uzdravujúci minerál a liečivá vôňa: karneol a santal. 
 
RAK
Pozitívna vibrácia týždňa: očakávajte viac radosti. Nie je vylúčené, že vás milým darčekom poteší blízka osoba. Prejavte nadšenie. Negatívna vibrácia týždňa: ak pociťujete samotu, choďte medzi ľudí. Spoločnosť vám spraví dobre. Stav energetického tela: oslabená je štvrtá, teda srdcová čakra. Stav fyzického tela: ustriehnite hustotu krvi, ale aj tlak a tep. Uzdravujúca farba: ružová. Uzdravujúci minerál a liečivá vôňa: fluorit a vanilka. 
 
LEV
Pozitívna vibrácia týždňa: všetko vám pôjde ako po masle. Vynikajúci týždeň na rozbehnutie dôležitých projektov či aktivít. Nasype sa aj viac peňazí. Negatívna vibrácia týždňa: kontrolujte svoje slová - mohli by ste nimi raniť okolie. Stav energetického tela: disharmonická je komunikačná čakra. Stav fyzického tela: pozor na zápaly dýchacích ciest. Uzdravujúca farba: svetlomodrá. Uzdravujúci minerál a liečivá vôňa: akvamarín a eukalyptus. 
 
PANNA
Pozitívna vibrácia týždňa: sudičky vám naservírujú príjemné a pohodové obdobie. Vychutnávajte si ho naplno. Dopriať si môžete aj leňošenie. Negatívna vibrácia týždňa: nesnažte sa okolie presviedčať o svojich pravdách. Tolerujte „inakosť“. Stav energetického tela: oslabená je šiesta, teda zmyslová čakra. Stav fyzického tela: pozor na ochorenia očí a uší. Uzdravujúca farba: indigová. Uzdravujúci minerál a liečivá vôňa: sodalit a jazmín. 
 
 
VÁHY
Pozitívna vibrácia týždňa: nastáva obdobie „výdychu“. Ťažké chvíle sa končia, nastupuje príjemnejšia a pokojnejšia etapa. Negatívna vibrácia týždňa: ustriehnite svojich finančných „démonov“, nebuďte mamonársky a lakomý človek. Stav energetického tela: oslabená je solárna čakra. Stav fyzického tela: menej pozitívnych energií prúdi do tráviaceho traktu. Uzdravujúca farba: žltá. Uzdravujúci minerál a liečivá vôňa: tigrie oko a rozmarín.  
 
ŠKORPIÓN
Pozitívna vibrácia týždňa: do vášho „bytia“ sa vracia sila, energia a zdravie. Je čas odštartovať nové projekty a aktivity. Negatívna vibrácia týždňa: nenechajte sa paralyzovať vnútornými strachmi. Už viackrát ste sa presvedčili, že život praje odvážnym. Stav energetického tela: disharmonická je základná čakra. Stav fyzického tela: pod kontrolou majte vyprázdňovanie. Uzdravujúca farba: červená. Uzdravujúci minerál a liečivá vôňa: koral a fenikel. 
 
STRELEC
Pozitívna vibrácia týždňa: v týchto dňoch sa vám podarí „odstrihnúť“ zo svojho života ľudí, s ktorými si už nemáte čo povedať a ktorí vám viac berú než dávajú. Negatívna vibrácia týždňa: ochromiť vás môže pasivita a lenivosť – skúste ich „prebiť“ odvahou a vervou. Stav energetického tela: oslabená je základná čakra. Stav fyzického tela: pozor na pohybový aparát. Uzdravujúca farba: červená. Uzdravujúci minerál a liečivá vôňa: hematit a aníz.  
 
KOZOROŽEC
Pozitívna vibrácia týždňa: ak si chcete v týchto dňoch dobiť životné batérie, hor sa do prírody. Pod holým nebom načerpáte „masu“ pozitívnej energie. Negatívna vibrácia týždňa: objaviť sa môžu finančné starosti. Naučte sa správne hospodáriť. Stav energetického tela: disharmonická je tretia, teda solárna čakra. Stav fyzického tela: kontrolujte svoje trávenie. Uzdravujúca farba: žltá. Uzdravujúci minerál a liečivá vôňa: jantár a mandarínka.  
 
VODNÁR
Pozitívna vibrácia týždňa: doprajte si ľahkosť a slobodnosť, nenechajte sa ovládať a manipulovať inými ľuďmi. Ak sa dá, zájdite na relaxačný výlet. Negatívna vibrácia týždňa: pripravte sa, že vás slovom či skutkom zraní blízka osoba. Skúste jej to odpustiť. Stav energetického tela: oslabená je štvrtá, teda srdcová čakra. Stav fyzického tela: pozor na hustotu krvi. Uzdravujúca farba: zelená.  Uzdravujúci minerál a liečivá vôňa: jadeit a mandle. 
 
RYBY
Pozitívna vibrácia týždňa: aktuálne dni sú ako stvorené na zábavu. Choďte do spoločnosti alebo navštívte rodinných príslušníkov, ktorých ste dlho nevideli. Negatívna vibrácia týždňa: život vám môžu skomplikovať negativistické myšlienky – spojené najmä s peniazmi. Stav energetického tela: disharmonická je korunná čakra. Stav fyzického tela: pozor na bolesti hlavy a migrény. Uzdravujúca farba:  biela. Uzdravujúci minerál a liečivá vôňa: selenit a lotos. 
 
 
Horoskop vypracoval veštec Peter - www.vestecpeter.webnode.sk. 
 

Anketa

Ktoré ezoterické témy vás najviac zaujímajú?

Anjelská mystika (1 128)

18%

Výklad kariet (871)

14%

Channeling (217)

3%

Liečiteľstvo (3 279)

51%

Alternatívny prístup ku zdraviu (356)

6%

Duchovný koučing a pozitívne myslenie (559)

9%

Celkový počet hlasov: 6410